F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
TREBALLS PUBLICATS

Asfíxia (emo.boyss)
Institut Escola Londres (Barcelona)
Inici: Asfíxia (Chuck Palahnuik)
Capítol 2:  Quatre

XV/IV/MMIV



Ja fa una setmana del funeral de la Max. Segueixo sense anar a l’escola, no en tinc ganes. Tot es veu massa fosc. Durant aquests dies he estat pensant molt, en els records que he creat amb ella des de petita, en el malparit que li va prendre la vida, en la seva família, i sobretot, en ella. La trobo molt a faltar, els seus missatges preocupant-se per com estava, les trucades d’hores, veure’ns cada dia… Ja no sé què fer, estic molt perduda, la falta de la seva presència m’està afectant.



XVI/IV/MMIV



L’Elisa, la mare de la Max, ha trucat aquest matí. Han trobat el diari de la meva amiga sota el seu llit. Abans d’entregar-lo a la policia se’l va mirar i a l’instant va desitjar no haver-ho fet. Es va assabentar que el seu marit portava quasi dos anys abusant de la seva filla. La mare em va dir que estava totalment decebuda i devastada quan s’ho va dir. Ara el diari ja el té la policia i la investigació segueix.



XVIII/IV/MMIV



Han passat dos dies des de què van trobar el diari de la Max, i la investigació està avançant molt ràpid. La mare diu que el diari ha sigut la prova necessària per començar a pensar en sospitosos. L’Elisa ens manté al corrent sobre tot això de la investigació, ella truca a la mare cada cop que l’equip d’investigació s’assabenta o descobreix una nova evidència. L’Elisa ens va dir que es sent molt culpable per no haver-se’n adonat abans de tot el que feia el Daniel, el pare de la Max. Ara el veia com el que era, un verdader monstre… I just per això, ell és un dels principals sospitosos. La cosa no acaba aquí, hi ha un altra persona. Al diari la Max va escriure que aquell dia havia quedat amb un noi, no m’ho havia dit, sempre ens explicàvem tot, no sé, es estrany. Va quedar amb ell per la nit i pel que posa al diari es va escapar de casa perquè els seus pares no s’assabentessin. Així que ara l’estan interrogant i esperem rebre respostes aviat. En tinc por, no puc parar de pensar en ella i la investigació, no puc i això m’està ofegant. El meu cap és un embolic, només puc imaginar escenaris ficticis ens els quals maten a la Max, ja hagués estat el Daniel o el noi del qual no hi sabia res, o qui sap, potser hi havia una altra persona implicada.Hi han moltes preguntes i poques respostes i això em provoca molt d’estrès, em provoca estrès el fet de saber que pot haver-hi algú lliure del qual no hi sabem res i que pot ser que va matar a la Max. Però no ho sé, ni jo ni ningú. Només la Max ho sap, i ja no és aquí per explicar-ho.



II/V/MMIV



Aquests últims dies he estat una mica millor que els anteriors i agraeixo que tot el que m’ocupa la ment no sigui només tot el tema de la Max. He volgut no estar tan al corrent de la investigació i això m’ha ajudat a avançar una mica. Fa tres dies que vaig tornar a l’escola i no m’està anant malament, m’ajuda a distreure’m. Pel poc que m’he assabentat, la investigació està anant una mica lenta ja que no han trobat testimonis i els sospitosos diuen que no tenen res a veure i que no sabien res. Encara que intento no pensar en això, la trobo molt a faltar.



VII/V/MMIV



Avui ha sigut un dia molt important per a la investigació, han trobat un parell de coses que ens acaba d’informar l’Elisa. La policia li ha dit que en el mòbil del Daniel, han trobat unes proves molt importants, vídeos i fotos d’alguns dels abusos diaris que li feia ell a la Max, la mare diu que segurament l’enviaran un temps a la presó, ja sigui per l’assassinat de la Max o per les clares evidències dels abusos. En penso que el pare de la Max és una persona tan repulsiva i em dona tant de fàstic. Com pot haver-hi una persona així d’horrible i despietada? Algú tan incapaç de sentir i estimar. Em sento molt culpable, la Max no es mereixia això i ha tingut que conviure amb aquesta mena de monstre sense pietat durant tant de temps…

Per una altra banda, la segona cosa que han trobat, un número quatre tallat amb un ganivet sobre la mà de la Max. Em vaig quedar molt impactada i sorpresa quan m’ho van dir, em sembla molt estrany que no s’haguessin adonat abans… Vaig començar a rumiar-ho, he estat tota la tarda pensant en això. Per què el número 4? Quina relació tenen els abusos amb l’assassinat en aquell lloc i d’aquella manera? Què va passar amb el noi aquell? Tinc la teoria de què hi ha una connexió entre l’assassí i el número 4, bé podia ser casualitat o coincidència, ja que la van matar el dia 4 d’abril, que és el mes número 4 de l’any 2004, i a sobre hi tenia a la mà el tall d’aquell mateix número, tot això era molt exstrany, com si algú portés temps planejant-ho…
 
emo.boyss | Inici: Asfíxia
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]