Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATS
 
 
3aficcions14
Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell (Manyanet). Begues
Inici: El Navegant
EL MISTERI DE L'ILLA
Inici:  El Navegant

Nuvolet, m’anomenaran un dia, més de vint anys després que hagi començat aquesta història. Serà lluny d’allà on comença, serà entre gent ferrenya, potser bàrbara, gent fosca i primmirada. Més tard, quan hauré deixat aquesta gent, ningú, mai més, no em dirà així, però sovint pensaré que Nuvolet representa allò que sóc molt més que el meu nom legal. Per això aquest sobrenom m’acompanyarà al llarg d’aquest relat, que comença en una vila plantada prop de la Mediterrània i dels Pirineus, una vila ataronjada i blanca; ataronjada per les muralles que l’estrenyen, blanca per l’aire esqueixat que tot sovint hi deixa caure la tramuntana. Li diuen Perpinyà. Només, però, hi passaré els meus primers anys, la deixaré poc després d’haver perdut, per fi, la meva virginitat, i per això tan sols apareixerà en el primer dels tres quaderns que intentaré emplenar amb les meves penoses aventures.

Capítol 1 EL MISTERI DE L'ILLA
Pere un intrepid navegant experimentat que va decidir donar la volta al mon amb el seu vaixell Tifo III amb el qual ha fet desenes d´intrepides aventures.
Decideix començar una nova aventura sortint desde el port de barcelona sortint un divendres 14 de març i sense tenir previst un dia d'arribada.
Després de dues setmanes de preparació de tots els materials que ell creia necessaris per començar el intrepid viatge.Per fi va arribar el dia de zarpar i en nostre amic Pere estaba molt emocionat amb el seu viatge arreu del mon, moltíssima gent es va reunir per veure un moment històric.
Pere en va zarpar a les 5 de la tarda direcció la India rodejant tota Africa.Van passar els dies i en Pere es va donar conta de que el seu viatge seria més complicat del que pensava per culpa del clima i de les distintes tormentes que tenia que superar, en canvi per sort seva va ser capaç de calcular bé les quantitats d'aliment i materials que tindria que portar.Van passar dues setmanes mes i en Pere s´estaba apropant a la costa sur d'Àfrica, on es preveuen fortes tempestes i temporals dolents, Pere va decidir pararse a una petita ciutat costera de la part oest d'Àfrica per aprovisionarse de materials i aliments per afrontar les dolentes tempestes de la part sud d'Àfrica.Després de 4 dies navegant va arribar a la fi al sud d'Àfrica on va tindre que afrontar una gran tempestad la cual va superar amb no gaires dificultats gràcies a la seva experiència guanyada amb els llargs viatges que va tindre que afrontar anys enrere.Quan va arribar al port de Struisbaai al sud d'Àfrica va descansar dos dies a la ciutat per poder reposar i guardar materials i aliments, també va calcular els kilometres que li quedaven per davant fins arribar al seu següent punt de descans a Sri Lanka, 7811 kilometres per ser exactes.

A la madrugada següent va zarpar del port de Struisbaai camí Sri Lanka, va agraïr l´estancia a la ciutat amb semillas per cultivar d'origen Europeu.Els primers 2300 kilòmetres direcció Sri Lanka els va fer bé i sense cap problema meteorològic, pero al arribar al kilòmetre 2320 va tindre molts problemes meteorològics, una tempestad horrible agitava el Tifo III amb tanta força que la vida del seu experimentat capità va peligrar molt, fins que després de tres llargs dies lluitant contra la forta tempesta el Tifo III es va hundir per que no podia soportar les grans onades, Pere va quedar inconscient després de donarse un fort cop al cap amb part del ja destrossat Tifo III.Pere va quedar dos dies inconscient, i després va despertar a la platja d'una illa deserta on encara que ell no ho sabia, tendría que sobrevivir bastant temps.
Es va aixecar com podia del terra i va decidir explorar l´illa, va estar dues horas explorant-lo tot i va descobrir que era una illa bastant gran amb bastant zona boscosa i d´on podria treure els materials i el menjar que necessitaria que no serian res més que fruita com plàtans i cocos.Va començar a construir un petit habitat on poder dormir i descansar tranquil·lament, per es va donar contar de que l´illa no estaba tan sola com pensava, va començar a escoltar sorolls, veure ombres, a notar la presencia de gent a l'illa, les quals aviat descobrira els seus misteris.


Jan cabot i Victor Motino

4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS0000
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]