Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATS
 
 
Els Segadors
IES de La Jonquera. La Jonquera
Inici: Bitllet d’anada i tornada
El Navegant
Inici:  Bitllet d’anada i tornada

Casset 5. Cara B. Sessió individual.

Terapeuta: Robert M. Subjecte: Marta P.

                T: Recordes quin va ser el tracte, Marta?

                ...

                T: Marta, sis plau, mira’m... Ja sé que aquesta situació no et resulta gens agradable, per a mi tampoc no ho és. Contesta’m. Et recordes del tracte?

                S: Sí.

                T: Me’l vols repetir, per favor?

                S: Doncs, que si arribava a pesar menys de 40 quilos hauria d’ingressar.

                T: I saps quant peses aquesta setmana?

Capítol 1
Capítol 1: La primera vegada

 


 


És el 1998. Un noi es diu  Xavi, té setze anys i viu a Perpinyà amb els seus pares que es diuen Àlex i Marta i la seva germana que es diu Adriane que té tretze anys.

Tot  va començar un dia com un altre amb la Marta enfadada anant a l'habitació d'en Xavi perquè encara no s'havia aixecat del llit i ja feia una hora que havien començat les classes. Es va disposar a obrir la porta i va dir:


-Xaviiiiii!!!!, Quan t'aixecaràs ?

-De veritat? amb cara de sorprès

-En dos minuts a baix que et porto!!

 -Gràcies mamá !!! Te’n dec  una de veritat.

Va dir això en Xavi perquè ell aquell dia tenia un assumpte amb una nena i només tenia uns dies perquè ella la setmana vinent marxava per sempre a un altre país, i mai més es tornarien a veure.

Deu minuts després de les circumstàncies anteriors, la Marta ja estava engegant el cotxe per marxar a la feina però abans havia de deixar a en Xavi i l'Adriene a l'institut, després que l'Adriane ja estigués preparada de tot perquè trigava més que un casament gitano, finalment van sortir corrent perquè la Marta arribava tard al treball i era la segona vegada que li passava en la mateixa setmana. Cinc minuts després la Marta  va arribar a l'institut i va fer baixar molt de pressa els seus fills perquè ja l'estaven trucant perquè no era en la feina, perquè era l'encarregada i era la que obria l'oficina. L'Adriene va arribar enmig de la classe d'anglès i la professora la va ridiculitzar davant de tots. Això va fer que l'Adriene sortís corrent per la porta plorant al despatx del director reclamant que marxés la professora de l'institut per no respectar els alumnes, però en canvi en Xavi va entrar enmig de tutoria que estàvem fent un aperitiu, per acomiadar a la Nina, ja que marxava de l'institut per problemes familiars, en Xavi i ella a poc a poc es van apropar i van començar a parlar.

Des del primer moment que en Xavi va entrar per la porta ell es va quedar mirant-la i ella se’n va adonar i això va ser la causa de què a poc a poc s'apropessin més i gràcies a ajuntar-se es van adonar de la terrible notícia que li va  dir la Nina en privat, que era que ella marxaria en pocs dies, fet que ja suposava. En aquell instant en Xavi es va adonar que si volia alguna cosa amb ella havia de ser aquests dies. Eren els últims que podien aprofitar de tenir alguna cosa més que no fos una bonica amistat. Després de sortir de l'institut van quedar per anar al Starbucks que quedava als afores de la ciutat, aquella tarda va ser molt especial perquè van sortir els sentiments ocults dels dos que feia anys que arrossegaven.

Al següent dia van quedar una altra vegada però aquesta vegada van anar al bosc a fer una volta, sempre havien d'estar fora de la ciutat perquè les mares no els deixaven  estar junts pel gran odique es tenien des de feia temps les dues famílies. La Nina no volia seguir amb aquest tonteig perquè tenia por que els seus pares s'adonessin de tot, llavors en Xavi va insistir i va aconseguir el canvi d'opinió de la Nina.

Durant aquest dia la idea d'anar a casa de la Nina va ser vigent i només hi havia una ocasió que era demà, perquè tenia la casa sola, ja que els pares treballaven fins molt tard.

Finalment l'endemà en Xavi i la Nina estaven molt contents més del normal i es veia en l'institut ja que estaven més junts que mai, la gent es feia les seves hipòtesis sobre  què passava entre ells dos. Després de sortir de classe van anar a casa de la Nina i van estar-hi tot el dia, llavors van dir de veure una pel·lícula d'amor anomenada «deu metres sobre el cel» pel·lícula que a la Nina no liva agradar gaire, però quasi no va donar temps en acabar-la, ja que a la meitat de la pel·lícula en Xavi va tancar la televisió per començar a fer-li petons però quan en Xavi volia anar a més, va agafar el condó que tenia en la seva taula, al final van tenir relacions sexuals però el problema va ser que el condó estava trencat i no es van adonar.La Nina va anar  a Itàlia i es va adonar que patia uns síntomes molt estrany i aquest instant que comença la història de veritat.


 

Capítol 3
CAPÍTOL 3 : EL VOLS TENIR ?          La família d'en Xavi ja estava preparada per agafar el tren. Durant el camí van notar com en Xavi estava molt inquiet i nerviós, i es van preocupar molt per ell encara que deia que estava bé. Una vegada en el tren de camí a Roma, en Xavi va intentar comunicar-se una última vegada amb la Nina, però sense èxit.

Ell va estar pensant com dir-li als seus pares que no anava a Roma per conèixer món i desconnectar, sinó que anaven per intentar saber de la Nina, ja que feia molt de temps que no sabia res d'ella i volia comprovar en persona si estava bé. De camí a Itàlia no tot va ser fàcil, vam tenir molts problemes per poder arribar-hi. Per la meitat del trajecte, el tren es va avaria, les rodes de la part de darrere del ferrocarril estaven a punt de trencar-se, així doncs vam haver de fer una parada d'emergència a 160 km de Roma. En aquesta parada vam haver de canviar de tren, en un que hi havia moltes persones què necessitaven anar a Roma el més ràpid possible, ja que aquest seria l'últim que hi anava.

Llavors vint minuts després vam arribar a l'estació principal de Roma. El primer que vam fer va ser buscar un bon hotel. Després de donar moltes voltes van trobar un hotel de 4 estrelles. En Xavi va insistir a donar una volta ell sol per poder trobar a la Nina, però la seva mare no el va deixar, ja que estaven molt cansats del viatge.

Els següents dies en Xavi estava molt trist perquè no podia trobar-la i encara menys parlar amb ella, però tot va canviar al quart dia.

Com era habitual en aquest viatge, al matí la família després d'esmorzar, sortien a donar una volta i conèixer més l'entorn on estarien uns dies vivint. Però tot va canviar quan en Xavi va veure una noia que era molt semblant a la Nina, ràpidament es va apropar a la noia però per desgràcia no era ella, però així i tot van estar parlant una mica. Li va dir que s'havia equivocat amb una altra noia, es deia Adèle. Ella es va interessar per la història d'en Xavi i això a ella li va fer recordar de la seva cosina que feia poc que havia emigrat d'Espanya a Itàlia per començar una nova vida.

Mentrestant, la Nina no volia tenir els bessons, el que era més important, no tenia gens clar si explicar-li tot al pare d'embaràs accidentalment que tenia, ja que ella tenia por per si prenia la decisió incorrecta.

El següent dia després d'haver passat aquestes circumstàncies la Nina va anar a un menjar familiar on es va trobar a l'Adèle que era la cosina de la Nina. Elles dues, van començar a parla, ja que feia molt de temps que no es veien. L'Adèle li va explicar a la Nina que havia conegut un noi, i mentrestant que l'Adèle el descrivia, la Nina a poc a poc ja es va adonar compte de qui era, aquest noi era en Xavi. Estava molt confusa, ja que volia veure'l però no volia dir-li la veritat.

L'endemà, la Nina, amb les idees més clares, va trucar a en Xavi. Ell va contestar i al sentir que era la veu de la Nina es va posar molt alegre. Li va dir si podien quedar en algun lloc, al bar del costat de l'hotel, per poder parlar.

Aquell mateix dia, al vespre van quedar. Quan és quan veure es van fer dos petons i es van asseure, al cap de l'estona la Nina li va explicar la veritat a en Xavi, es va quedar sorprès i no sabia que dir. Seguidament van començar a tenir una petita discussió, ja que en Xavi no volia que ella avortes perquè ell se sentia preparat però en canvi la Nina no, ja que era una gran responsabilitat i un gran canvi en la seva vida, ja no podria anar a la universitat i poder per vida normal.

Finalment després d'una llarga discussió, van decidir avortar, ja que seria millor pel futur dels dos, i si quan fossin més grans s'ho tornarien a pensar.

Per finalitzar, van comunicar la notícia a les dues famílies, van respectar l'opinió ja per al bé del futur dels seus fills. Però els pares d'en Xavi estaven enfadats perquè la Nina no va dir que estava embarassada. En Xavi va tornar a Espanya i va seguir amb els seus estudis, i la Nina a Roma.

Després de molts anys es van tornar a veure en el mateix lloc per casualitat, en aquell bar. Es van enamorar de veritat. Es van casar i van tenir una filla que li van posar de nom, Roma.
 


4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS0000
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
El secret del Bosc Vell
DINO BUZZATI  0 grups
Uns quants dies de novembre
JORDI SIERRA I FABRA  0 grups
La Faula
GUILLEM DE TORROELLA  0 grups
L’assassí que estimava els llibres
MARTÍ DOMÍNGUEZ  0 grups
Sobre la terra impura
MELCIOR COMES  0 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]