Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATS
 
 
Liceo3r_bike
CENTRE PRIVAT LICEO. Benicàssim
Inici: La Bruixa
Un cambi radical
Inici:  La Bruixa
Era impossible saber quina mena de vida hauria tingut aquella criatura. En quina mena de persona s’hauria convertit. A què s’hauria dedicat, a qui hauria estimat, per qui hauria plorat, a qui hauria guanyat i perdut. Si hauria tingut fills i, en aquest cas, com haurien estat. Fins i tot resultava difícil imaginar-se el seu aspecte quan s’hagués convertit en una dona. Amb quatre anys, res no estava decidit encara. El color dels ulls li mudava entre el blau i el verd; els cabells, negres quan va néixer, ara eren clars, però en aquella cabellera rossenca s’entreveia un matís rogenc, i de ben segur que el color hauria tornat a canviar. I en aquell moment encara era més difícil de dir. La nena surava inerta, de bocaterrosa, amb la cara girada cap al fons de l’aiguamoll. Tenia el clatell cobert d’una capa gruixuda de sang coagulada. Els tons clars que matisaven els cabells tan sols s’endevinaven en els flocs que es bressolaven al voltant del cap.
Capítol 1 Un cambí radical
Era fácilmente adivinar la vida que habria portat un gran deportista com era Michael. El era el millor en el seu esport anomenat el Running. Era un gran deprtista amb l´edad de 18 anys el no fumava, no bebia mantenia una bona dieta y practicva el seu esport amb ganes i profesionalitat. De la seua provincia el era el millor en aquest deport totes les persones le coneixien el anava a grans carreres com era el gran marato espanyol. Fins que un dia l´hi van tocar al telefon i el no se lo creie lo que le estaven dient per el telefon, era el seu representat que l´hi estava dient que estava convocat per a la gran marato espanyol on es juntava tots els profesionals de la seua edad. El estava molt molt emocionat fins i tot va començar a prepararsel entrenant dur diariament. El dia va arribar estava tot la seua ciutat per el Michael que s´habia convertit en el gran represntant de aquest deport en la ciutat.

Quan van arrivbar a el lloc on començava la gran carrera el no es va poder creure.

La carrera es dividía en una etapa de nuntanya i altra de carretera. Al començament de la carrera el estava tot nervios pero el sabia que en cuant es posava a correr es conçentrava y el feia tot lo be que podía.Quan va sonar el timbre per a començar el va salir molt fort a un bon ritme que el podía aguantar durant tota la etapa i que molt dels corredors no podrien aguantar.

Michael era animat per tota la ciutat que habia arrivat a la ciutat de Barcelona per a donar´li anims i ahi estava el el primer de tots amb poca ventatga dels altres pero el primer. Van arribar els ultims kilometres quan es va caure i es va fer molt de mal en la seua cama dreta.

Amb tot el dolor del mon el va començar a volver a correr perque veia que el segon, el tercer i el cuart se l´hi estaven apropant.

Amb tota la mala sort no va poder acabar en primera posicio i va quedar en 5.

El estava tot enfadat y desanimat al acabar la carrera i es va anar al seu hotel sense parlar amb ningú. Ixe dia va cabar la seua tumba deportista ya que es va començar a pedir de tot per a menjar i a començar a drogarse per evitar la pena.Es va pasar tota la nit menjant i drogantse amb cocaina, marihuana…

A el dia seguent Michael no es depertava estaven fent de tot i no es depertava estava en coma per drogues i el alcohol ingerit anteriorment. Molt asustats van llamar a la ambulancia que va vindre enseguida i va produir que es despertara amb descarregues electriques.

Ahi es on va começar la seua tomba. Aquest dia ya es va desapuntar de la carrera i va volver a casa amb la seua familia on va pasar un molt mal rato per la vergonya que aixo suponia.

En els seguents dies la seua vida no era la mateixa abans s´anava a correr per la tard i a partir de ese dia se anava a fabriques a drogarse a dedicarse a cambiar la seva vida i donar el peor sentit que l´hi podia donar. Les seguents semanes ya habia perdut la meitat de el seu potencial ya no podia correr durant molt de temps ya que no aguantava.

I aixi va continuar el nou periode de la seua vida fins que es va encontrar amb una persona que l´hi va donar una charla que le cambiaria radicalment i le donaria una vida plena i feliç sense drogarse i fumar.

Continua en el proxim capitol
 


4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS1280
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  410 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  87 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  55 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  87 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  96 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              

[Web creada per Duma Interactiva]