Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATS
 
 
3bplvbegues
Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell (Manyanet). Begues
Inici: La Bruixa
La vida d’un pollastre
Inici:  La Bruixa
Era impossible saber quina mena de vida hauria tingut aquella criatura. En quina mena de persona s’hauria convertit. A què s’hauria dedicat, a qui hauria estimat, per qui hauria plorat, a qui hauria guanyat i perdut. Si hauria tingut fills i, en aquest cas, com haurien estat. Fins i tot resultava difícil imaginar-se el seu aspecte quan s’hagués convertit en una dona. Amb quatre anys, res no estava decidit encara. El color dels ulls li mudava entre el blau i el verd; els cabells, negres quan va néixer, ara eren clars, però en aquella cabellera rossenca s’entreveia un matís rogenc, i de ben segur que el color hauria tornat a canviar. I en aquell moment encara era més difícil de dir. La nena surava inerta, de bocaterrosa, amb la cara girada cap al fons de l’aiguamoll. Tenia el clatell cobert d’una capa gruixuda de sang coagulada. Els tons clars que matisaven els cabells tan sols s’endevinaven en els flocs que es bressolaven al voltant del cap.
Capítol 1 La Petita Lupi
Aquesta petita bruixeta es deia Lupita o com li deien normalment Lupi. Ella era una noia d'un mon de bruixes i mags, amb només 4 anys encara no era una bruixade veritat, tindria que aprendre les arts de la magia. Per aixo ella anava a la millor escola de la seva ciutat, que es deia Barcilo. La escola on anava era la mes exigent y la millor de tot Barcilo.

La mare d’en Lupita, una dona molt sabia i plens de coneixament. Es deia Mª Jose (Mari tambe l’hi deien). No hi havia ninguna bruixa com ella, va ser la bruixa que mes exitosa de tot el mon de la magia, ella era reconeguda per casi tot Barcilo pero no la trataven com una super estrella, sino que era com cada ciutadà d’aquella ciutat. Tragicament Mari va morir en el part de Lupi, això es va transformar en una cosa molt tràgica per Lupi perque no sabria mai com era la seva mare de veritat. A causa de la mort de la mare d’en Lupi, que encara avui no se sabia que li va pasar, Lupi es va tenir que ser adoptada per la germana de Mari; Vanesa, no tan sabia com la seva germana pero una cosa clara era que, en Vanesa era imparable, res li podia parar, això li serviria molt a Lupi, ja que amb Vanesa com la seva mare, Lupi tambe adaptaria els instinctes de la seva segona mare.

La petita bruixeta era una dona molt interesada, li agradava molt anar per els boscos i estar amb el sobre natural. A causa d’aquest gran interés d’en Lupi, l’escola no li agradava molt encara que tingues molts amics bons sempre quan s’acabava l’hora del estudi, ella caminava fins als boscos magics. Ella tenia un amic especial que apreciava molt, aquest noi es deia Marcus, un noia d’una familia plena de diners i sempre volent mes de lo que tenien. En Marcus era diferent, ell tambè tenia una passiò per la naturalesa i a vegades acompanyava a en Lupi fins als boscos i menjaven junts.

En aquells temps la vida a Barcilo era molt bona no hi havien pobres pero si hi havien rics pero a la gente no li importava molt. Barcilo en si era una ciutat molt alegre excepte un grup de persones que es deien els alquimistes. Eren un grup de persones que es dedicaven a fer diferents experiments amb diferents posocions moltes inventades per en Mari, això en el mon de mags i bruixes era illegal ja que podria crearse combinacions de substàncies podrien causar dany als habitants de Barcilo. Els alquimistes sabien sobre la existencia de la mare ja que molts dels experiments com ja s’havia dit utilitzaven pocions de Mari. Pero un dia va pasar una cosa molt impresionant. Hi va haver-hi un dia on Mari va inventar una pocio justament per les alquimistes, aquest liquid no era qualsevol liquid si no que era una substancia molt perillosa quw cualsevol combinacio amb aquella pocio causaria un nuvol gegant de toxines que mataria a qualsevol persona en 50 metres del nuvol.

En mari va ser succesiva amb el seu plan de aturar els alquimistes pero no va poder matarlos tots i els que quedaven dels alquimistes volien la vengança. Amb tot això es va especular que van ser els alquimistes pero no se sap.
Capítol 2 la vengança dels alquimistes
Un dia la Lupi anava corren per el bosc magic, cuan de sobte es va trobar amb en marcus del cual no sabia res desde feia molt. En marcus li va dir que havia escoltat als alquimistes parlar de apoderar-se de Barcilo i que en aquell mateix instant va sortir a refugiar-se per por a que li pases algo.

La lupita li va dir que tenia que avisar a  la Vanessa perque ja que ella la cuidava i ho donava tot per ella tenia que salvarla. En Marcus i la Lupi van tornar corrent a la casa on vivien elles dos, pero per gran misteri no hi havia ningú a casa seva. Al entrar al menjador havia una carta escrita per la vanessa dient que estaria fora fins tard. LLavors en Marcus i la Lupita van decidir que es quedarien fins que arribes ella per fugir a una cabana que tenien els dos amics al bosc.

Cuan va arribar la vanessa els dos nens li van explicar tot i la seva reacció va ser la de crear un exercit per convatre als alquimistes, els dos nanos van quedar bocabadats per la reacció de la germana de la Mari.

Van passar dos semanes i havien creat un exercit de mes de 60 macs i magues per covatir als temibles alquimistes.

Cuan aquests van decidir apoderar-se de Barcilo es va lliurar una gran guerra la cual va acabar amb derota dels macs i magues.

El castic imposat pels alquimistes va ser que tots aquells que van lluitar contra ells serien engabiats o serien els seus servents.Per gran sort en Marcus, la Lupita i la Vanessa van conseguir escapar de Barcilo i es van amargar a la cabana tal com tenien pensat desde  en un principi. Van estar vivint en aquella cabana mes de 2 mesos els cuals van poguer viure perfectement gracies als aliments recollits del bosc o del conjurs magics.

En Marcus que era un tafaner va descobrir un passadis secret dins de la cabana la cual portaba a un laboratori de alquimia on sortia en mes d'un lloc el nom de la mare de la Lupi. Van estar un temps investigant les mescles i posimes creades per la Mari i per sorpresa seva van trobar un llibre en el cual sortia com exterminar als alquimistes per sempre.

Es veu que aquella poscima havia sigut creada per una visió tinguda per la Mari dies avans de morir.

Els dos amic i la vanessa es van possar a buscar els ingredients, pero no s'els va ser tan facil ja que van tindre que conseguir: aigua residual, un ou de corb i un pel de cada membre dels alquimistes.

Lo mes dur va ser els pels dels alquimistes ja que van tindre que colar-se a la casa de cada un. El problema va ser que en la casa del ultim alquimiste es va despertar i van tindre que donarli un cop de bastó que el van deixar inconcient.

Al tornar al la cabana on estaben refugiats del perill van començar a preparar la poció la cual van tenir que deixar reposar 24 hores.

Al tindre la poció acabada van tindre que repasar en el llibre com utilitzar-la  per acabar amb els alquimistes.

En el llibre deia que es tenien que empassar un gota de aquella posció i que desapareixerien de aquell mon per sempre.

La pregunta es com anaven a conseguir en Marcus, la Vanessa i la Lupi que els alquimistes prenguesin una gota de aquell beuratge.
Capítol 3 El fi dels alquimistes
La Lupi, va tindre una idea perio era un a mica difícil de conseguir ja que teníen que fer com una obra, amb un banquet y tot això.El plan era, que la Lupi en Marcus i la Vanessa, teníen que fer una obra d'art o de teatre, i convidar als alquimistes, i mentres la obra no comencava els alquimistes podíen menjar al mini banquet que havíen montat, amb un "ponxe" pero en realitat era la poció.La obra d'art anaba sobre uns nens que volíen jugar amb el seu pare, pero el seu pare no tenía temps pels seus fills ja que portaba una empresa molt important, i les filles van idear un pla per que puguin jugar amb el seu pare.Les tres nenes feien que s'estaben barallant, perque vingui el pare i estigui amb elles, després una de les germanes que no estaba en la baralla anaba al despaix del seu pare y s'auto enviaba un correu electrónic dient que el jefe de l'empresa, ha donat un día lliure perque tots els pares i mares de família puguin estar junts durant un día.La germana més gran, que es la que va anar al despaix del pare a autoenviar el correu, al acabar, va anar corrents on estaba el pare i les seves germanes, i ajudar a acabar de discutir la "baralla", la discussió va acabar en uns 10 min, i el pare de les tres germanes, al acabar la discussió, va anar al seu despaix, i va veure que el jefe de la empresa havía enviat un correu electrónic dient que tots els pares i mares de família teníen un dia lliure per estar amb les seves famílies.La que feia de germana gran que era la Lupi, va anar a oferir als alquimistes un vas de "ponxe" als alquimistes. Els alquimistes s'ho van veure tot, iu al cap d'uns minuts, quan ja havía acabat l'obra, els alquimistes es notaben com molt raros, com si hagu´ssin probat una substància  alucinògena,es van ficar molt nerviosos, llavors el Marcus, la Lupi i la Vanessa van anar a rodeigar-los mentres estaban istèrics, ja que no sabien el que els hi passaba, i llavors la Lupi, el Marcus i la Vanessa els hi van explicar lo que havíen fet per estar així, i els pobres alquimistes no van poder acabar de escoltar lo que els hi havíen fet ja que van desaparèixer en un moment.

4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2856
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  860 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  225 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  113 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  205 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  244 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]