Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATS
 
 
3bmcomasbegues
Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell (Manyanet). Begues
Inici: La Bruixa
Inici:  La Bruixa
Era impossible saber quina mena de vida hauria tingut aquella criatura. En quina mena de persona s’hauria convertit. A què s’hauria dedicat, a qui hauria estimat, per qui hauria plorat, a qui hauria guanyat i perdut. Si hauria tingut fills i, en aquest cas, com haurien estat. Fins i tot resultava difícil imaginar-se el seu aspecte quan s’hagués convertit en una dona. Amb quatre anys, res no estava decidit encara. El color dels ulls li mudava entre el blau i el verd; els cabells, negres quan va néixer, ara eren clars, però en aquella cabellera rossenca s’entreveia un matís rogenc, i de ben segur que el color hauria tornat a canviar. I en aquell moment encara era més difícil de dir. La nena surava inerta, de bocaterrosa, amb la cara girada cap al fons de l’aiguamoll. Tenia el clatell cobert d’una capa gruixuda de sang coagulada. Els tons clars que matisaven els cabells tan sols s’endevinaven en els flocs que es bressolaven al voltant del cap.
Capítol 1 4 i 10 són 14
10 anys després...
Ostres, no se que fer! Fa poc que hem començat les classes i ens hem assegut tal com ha dit el professor. I a que no endevines al cosat de qui m'ha tocat? Doncs efectivament, al costat tinc la Venus. Com ja saps, des del primer dia que va arribar al cole, estic super penjadíssim d' ella. Han sigut tres anys visquent amb un patiment profund, que si li agrado, que si no... He arribat a una decisió. Li penso explicar fil per randa tot el que penso. Ja no puc més. Per aixó nescecito el teu consell. A veure Duna, vaig a explicar-te com esta el panorama: 1. Portem sent amics aquests últims tres anys. 2. No sóc el que es vindria a dir guapo ni res per l'estil, sóc un noi normal, un més, que no destaca ni per bé ni per malament. 3. Ella és fotudament perfecte! Doncs... que en penses de la situació Duna? Complicat oi? Peró tan em fot, sinó me la jugo, segur que no aconsegueixo res.4 OCTUBRE:

Vale, avuí serà el gran dia Duna! No he preparat res així més diferent del normal, espero que tot vaigi sortint com sigui i sobre la marxa. Li he dit d' anar a la biblioteca aquesta tarda tots dos sols per preparar el examen de francés del dijous. Li he comprat aquelles magdalenes que tant li agraden per berenar i la resta ja serà el que hagi de ser.4 Octubre (tarda): <div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">No tinc paraules per a descriure el que ha passat aquesta tarda, estic atònit! Tot ha començat al camí de l' escola a la biblioteca, ella estava xerrant sobre alguna cosa, que suposo que seria interessant, pero jo era incapaç d' escoltar-la per la distracció de la seva melena perfectament despentinada i els seus ulls de color café que irradien vida per tot arreu. Si Duna, estic que no semblo jo. Ho se, pero deixem seguir amb la historieta. Així que de tant en tant, mentres ella parlava, jo somreia o feia que si amb el cap perque no  se'n adonés. Al arribar a la biblioteca, ens vam quedar una estona per fora xerrant i berenant junts. Vam parlar de tot, va ser la millor hora de la meva vida. La veritat és que dona gust tenir una persona així al costat, i em sabria molt greu que ella no sentis per mi el mateix que jo per ella, així que estava desitjant que tot sortis bé. Així que vaig agafar aire vaig començar a parlar. Li vaig dir que si pujavem (ho se Duna, sóc un cagat), un cop a la segona planta, cadascú va obrir el seu llibre i vam començar a estudiar, vam anar veient com el sol baixava. Ja deurien ser les vuit del vespre i estavem els dos esgotats. I vaig pensar... o ara o mai Miró, i li vaig deixar anar: Venus, vols sortir amb mi?

4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2856
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  860 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  225 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  113 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  205 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  244 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]