F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
La Naturalessa Te Secrets (3catb14)
Inici:  El secret del Bosc Vell
Capítol 1 El Bosc MisteriosÉs sabut que el coronel Sebastiano Procolo va venir a establir-se a la Vall de Fons en la primavera de 1925. El seu oncle, Antonio Morro, li havia deixat en morir part d'una enorme propietat forestal, a deu quilòmetres del poble.

L'altra part, molt més extensa, l'havia heretat Benvenuto Procolo, un noi de dotze anys fill d'un germà mort de l'oficial. Orfe també de mare, el nen vivia en un internat situat a no molta distància de Fons.

Fins llavors, el tutor de Benvenuto havia estat el seu besoncle Morro. A la mort d'aquest, el coronel va passar a fer-se càrrec del noi.

El noi no estaba molt confiat del coronel, no li va dir ni el seu nom ni res perquè estava molt espantat de la situació. El coronel li va oferir la seva casa que tenia pero ell volia seguir en la seva casa que tenia. El coronel ho va acceptar y va estar uns dies a la seva casa pero va arribar un dia que ya no tenia menjar, va tiende que anar a buscar menjar o preguntar li al coronel si li donava menja. Es va anar a pregunta li al coronel molt espantat si li donava alguna cosa per menjar. El coronel li va donar menjar, pero el nen ja estava amb més confiança amb el coronel.

Va estar a la nit una mica espantat perquè escoltar sorolls estranys que mai habia escoltat. Els sorolls venien del bosc on mai havia anat ningú. El noi volia anar a veure que era pero li donava molta por.

Al dia següent es va trobar amb el coronel per el bosc i li va preguntar el coronel si havia escoltat sorolls estranys per la nit, el noi li va dir que sí que va pasar molta por per la nit i que mai havia escoltat aquells sorolls.

El coronel li va dir al nen que aquesta nit vagi a la seva cabana a dormir perquè així està més segur. El nen li va dir que sí però no estava molt convençut.

Per la nit van tornar a escoltar els sorolls una altre vegada, pero el nen es sentia més segur d'ell mateix perquè estaba el coronel. Per la nit quan estaven els dos desperts el nen li va dir el seu nom es diu Eric, el coronel també li va dir el seu nom, es diu Sebastiano. El nen va dir que ell tenia un germà que es deia igual pero que era bastant més gran que ell.

Van pasar uns dies i ja no escoltaven els sorolls per la nit, durant els dies que van passar van a començar a parlar de la seva vida i es van contar coses més personals. Eric tenia un gran secret pero no ho volia contar a ningu, nomes ho sabia el seu germà. Sebastian tenia molta confiança amb Eric pero ell també tenia un secret que no ho sabia ningú.

A la nit següent Eric es va anar al bosc a buscar una cosa que tenia amagada, pero per anar a buscarla tienen que passar per el bosc, passar per el bosc ni li feia molta gracia pero hi havia lo que tenia amagat tenia que anar a buscar. En el bosc hi havien homes llop, dracs, i moltes més criatures extrañes. El seu somni era domar a un drac i poder anar a buscar a la seva família, només va haver una persona que va domar a un drac i va ser el seu vasavi, ell volia ser com el seu vasavi. El drac que era més especial es deia Ragnarok, tenia unes ales enormes, les garres de les mans sera con el seu pit tenia un color com taronja amb groc i negre, el color que tenía era unes de les coses que més li agradava.

Quan va començar a entrar en el bosc ja escoltava cosas extranyes, con que es mouen les coses per darrere d'ell. Havien llops que lo estaben acechan, es veien els ulls vermells en la foscor Eric va a començar a corre pero de cop es va escoltar un drac molt gran que es va posar darrere de ell, Eric es va girar i va veure a Ragnarok, tots els llops es van anar corrents, quan Ragnarok va veure que es van anar ell també va marxar. Eric estaba imperesionat, va anar tot el camí pensant que Ragnarock li va proteger. Va arriba al lloc on tenia com una pócima per poder parlar amb els animals que li va donar el seu pare, que va morir quan tenia quatre anys. La pocima no fa efecte amb Ragnarok i només té per una vegada.Va arribar a casa de Sebastiano eren les 6 del matí, Sebastiano li va preguntar on estava, ell li va dir que va anar a buscar una cosa a la seva casa.

 
3catb14 | Inici: El secret del Bosc Vell Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 


No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS1907
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
El secret del Bosc Vell
DINO BUZZATI  338 grups
Uns quants dies de novembre
JORDI SIERRA I FABRA  158 grups
La Faula
GUILLEM DE TORROELLA  96 grups
L’assassí que estimava els llibres
MARTÍ DOMÍNGUEZ  413 grups
Sobre la terra impura
MELCIOR COMES  142 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]