F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
L'assassí que estimava els llibres (Albert)
Inici:  L’assassí que estimava els llibres
Capítol 1 Un inici de conte

El llibre estava cobert per la bossa de plàstic, preparat per a ser retirat junt amb el cos. Mentre els altres policies estaven parlant, Agustí, amb guants de plàstic, va agafar el llibre per veure de què tractava, per confirmar la casualitat o si donava alguna pista; desafortunadament, no va tindre sort.

Uns quants dies més tard, va arribar un altre cas paregut: un home assassinat que duia un llibre, amb una ganivetada al cor. Un tall perfecte, mort a l'instant. Les sospites d'Agustí augmentaren, el llibre ha de tindre alguna cosa relacionada amb el cas. Ràpidament va apropar-se fins on estava el cos, quan va arribar, va preguntar sobre el llibre, ja que era el que més l'interessava. Com ningú va saber què dir, va anar ell fins on es trobava el cos, agafant el llibre per començar a llegir-lo. -Aquest llibre no té res que veuré amb l'altre...- va pensar.

Les esperances per trobar alguna pista van desaparèixer, junt amb la possibilitat de trobar l'assassí.

Agustí va demanar els dos llibres per poder investigar-los, els quals li van ser oferits sense cap problema. Es va tancar diverses hores en el seu despatx per tractar de trobar alguna pista en els llibres. Va mirar algun paregut entre els autors, la quantitat de pàgines que tenien, les lletres del títol, va intentar de tot, i no va trobar res.

Dies més tard, justament quan s’havia quedat sense idees, va ser informat d’un altre cas, en el qual la víctima no era morta. Agustí va anar-hi per aconseguir informació, per tindre almenys alguna idea de cap a on anar. La víctima es va defendre, i sols tenia unes quantes costelles trencades i una gran ganivetada prop del cor. Segons la informació donada per la víctima, l’assassí es va acostar per preguntar-li l’hora i, abans d’acabar l’oració, ja va ser apunyalada. Agustí va fer unes quantes preguntes més, abans de ser interromput per part dels metges, els quals li van demanar eixir.

Unes setmanes més tard, quan la víctima ja estava recuperada, va anar una altra vegada a fer-li més preguntes. Aquell home va respondre totes les preguntes del detectiu, o almenys, quasi totes. Quan li van preguntar sobre l’aspecte de l'individu, no va donar cap informació que poguera ajudar per trobar aquell individu.

Agustí va tornar al seu despatx per començar a ordenar idees. Quan estava plenament concentrat, alguna persona li va tocar el timbre. Quan va sortir, només es va trobar un llibre tirat davant de la seua porta, obert per la pàgina 45, la mateixa pàgina que el seu número de porta. Una broma de mal gust, va pensar. Mentre s'apropava a la taula, on estava investigant, es va adonar d'un detall, que li va provocar un calfred a l'instant. La mateixa pàgina, del llibre que havia trobat tirat per terra, la 45, era la mateixa pàgina que tenia oberta en els altres dos llibres.

Sense dubtar, va anar el més ràpid possible fins a la porta, per obrir-la, i buscar qualsevol indici, d’alguna persona. Era possible que tinguera relació amb l’assassí. Mentre pensava en aquest, es dona conte que havia eixit de casa sense cap protecció intentant trobar un assassí. Va tornar, va obrir la calaixera per agafar-ne la pistola; mentre es preparava l’arma per a tornar a reprendre la recerca d’aquell home, va trobar un altre llibre obert, per la mateixa pàgina, damunt de la seua taula; aquesta vegada, totes les pàgines dels quatre llibres, estaven en la pàgina 25. Un altre calfred. Aquest nombre concordava amb el calibre de la seua arma. Agustí no va dubtar, i va anar fins a la porta per tancar-la. Agustí va caure tremolant quan es va girar i va trobar un altre llibre sobre la taula: aquest cinquè llibre, juntament amb tots els altres, estava oberts per la mateixa pàgina, pàgina equivalent a la seva edat. Ple d'adrenalina, va agafar tots els llibres i, un per un, va començar a llançant-los per la finestra. Mentre tirava el tercer llibre, va pensar ràpidament, que, algú devia estar dins de casa per posar aquest cinquè llibre.

 
Albert | Inici: L’assassí que estimava els llibres Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 


No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS1907
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
El secret del Bosc Vell
DINO BUZZATI  338 grups
Uns quants dies de novembre
JORDI SIERRA I FABRA  158 grups
La Faula
GUILLEM DE TORROELLA  96 grups
L’assassí que estimava els llibres
MARTÍ DOMÍNGUEZ  413 grups
Sobre la terra impura
MELCIOR COMES  142 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]