F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
(jupalu)
Inici:  Bitllet d’anada i tornada
Capítol 3

Marta decidi no pensar mes en les seues inseguritats i se posà musica per a despistar-se dels seus pensaments, eixa era un dels TIPS que li havia donat la seua terapeuta per a no agobiar-se.

Quan aplegà a BARCELONA son pare l'estava esperant en l'estacio i ella correu a abraçar-ho pero a ell no se li veïa molta cara d'entusiasme. En eixe moment Marta començà a frustrar-se de nou perque començava a pensar que els seus presentiments se feen realitat i que a lo millor no havia segut molt bona idea tornar-se en son pare. Per segona volta decidi aparcar eixos sentiments a un costat pel restant del dia i viure el moment com tambe li havia recomanat la seua terapeuta.

El primer dia en BARCELONA fon prou be, Marta se despertà per a anar-se al nou institut a on ella confiava que trobaria noves amistats, i aixina ho feu , coneixque a la seua millor amiga cridada Clara, que era molt EXTROVERTIDA i tenia una personalitat totalment oposta a la de Marta, no tenia inseguritats i fea lo que volia sense importar-li l'opinio dels demes, I encara que no se semblaren, eren la parella d'amigues perfecta, ya que lo que li faltava a una, ho tenia l'atra.

A mesura que passava el temps Marta notava menys INTERÉS de son pare en ella, li posava la tipica excusa de tindre que anar-se a treballar tal i com fea quan ella era menuda Marta s'enfadà molt en son pare i li tire en cara tot l'esforç que havia realisat per a poder anar-se en ell a BARCELONA.

Marta: papa, estic farta de que no me faces ni cas, entenc que tingues molt treball pero podries prestar-me un minim d'atencio, ya que he lluitat molt per aplegar aci per a passar tot este temps en tu i tu no m'estas demostrant lo que me prometeres que faries quan me veres.

PERE: filla, tens que entendre que te vullc molt i faig tot lo possible per a poder vore't pero ara mateix el treball es una de les meues prioritats i no puc aparcar-ho a un costat ya que si no perc tot el diners que tinc i no tindria ni per a donar-te de menjar.

Marta: papa me dona igual, no me parles mes, me vaig, tot lo que fas son posar excuses…

Despres d'esta intensa nit de crits entre pare i filla, Marta decidi anar-se a dormir a casa de tap, ya que els pares d'esta passaven un poc d'ella i li deixaven fer lo que ella volguera. Marta li escrigue una nota a son pare a on posava que havia decidit no tornar a sa casa ya que veïa que no era lo suficientment important per ad ell i que res havia canviat des de que els seus pares se divorciaren. Esta la deixà en la seua MESITA de nit i decidi anar-se a casa de la seua amiga.

Alli se DIÓ conte d'a que persones necessitava realment al seu costat per a poder començar la nova vida que sempre havia desijat, i eixes persones era la gent que li amava, com sa mare que li tirava de menys cada EGUNDO des de que ella s'havia anat. Ya que estaven a final de curs Marta decidi terminar-ho vivint en casa de la seua amiga Tap I rebujava totes les cridades que son pare li fea. Quan terminà el curs, sense ninguna dubte, Marta tornà a Alacant en la seua familia i casualment tap tambe fon en ella, ya que decidi estudiar alli una carrera, tambe influi que Marta i tap s'havien tornat inseparables i per a tornar-li el favor Marta li digue a Tap que se quedara viure en sa casa i esta se posà a botar d'alegria.

Tap: Marta eres la millor amiga que se pot tindre, gracies per tot, de veritat, espere haver-te ajudat tot este temps, se que tot aço ha segut molt dur per a tu pero confie en que pugues conseguir la vida que sempre t'has mereixcut.

Marta: no se que hauria fet sense tu marga, te vullc molt i gracies per tot.

Els dos se tiraren a plorar com MAGDALENAS i se donaren un estret abraç. 
jupalu | Inici: Bitllet d’anada i tornada Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]