F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
El Navegant ( Els Segadors )
Inici:  Bitllet d’anada i tornada
Capítol 3

CAPÍTOL 3 : EL VOLS TENIR ?La família d'en Xavi ja estava preparada per agafar el tren. Durant el camí van notar com en Xavi estava molt inquiet i nerviós, i es van preocupar molt per ell encara que deia que estava bé. Una vegada en el tren de camí a Roma, en Xavi va intentar comunicar-se una última vegada amb la Nina, però sense èxit.

Ell va estar pensant com dir-li als seus pares que no anava a Roma per conèixer món i desconnectar, sinó que anaven per intentar saber de la Nina, ja que feia molt de temps que no sabia res d'ella i volia comprovar en persona si estava bé. De camí a Itàlia no tot va ser fàcil, vam tenir molts problemes per poder arribar-hi. Per la meitat del trajecte, el tren es va avaria, les rodes de la part de darrere del ferrocarril estaven a punt de trencar-se, així doncs vam haver de fer una parada d'emergència a 160 km de Roma. En aquesta parada vam haver de canviar de tren, en un que hi havia moltes persones què necessitaven anar a Roma el més ràpid possible, ja que aquest seria l'últim que hi anava.

Llavors vint minuts després vam arribar a l'estació principal de Roma. El primer que vam fer va ser buscar un bon hotel. Després de donar moltes voltes van trobar un hotel de 4 estrelles. En Xavi va insistir a donar una volta ell sol per poder trobar a la Nina, però la seva mare no el va deixar, ja que estaven molt cansats del viatge.

Els següents dies en Xavi estava molt trist perquè no podia trobar-la i encara menys parlar amb ella, però tot va canviar al quart dia.

Com era habitual en aquest viatge, al matí la família després d'esmorzar, sortien a donar una volta i conèixer més l'entorn on estarien uns dies vivint. Però tot va canviar quan en Xavi va veure una noia que era molt semblant a la Nina, ràpidament es va apropar a la noia però per desgràcia no era ella, però així i tot van estar parlant una mica. Li va dir que s'havia equivocat amb una altra noia, es deia Adèle. Ella es va interessar per la història d'en Xavi i això a ella li va fer recordar de la seva cosina que feia poc que havia emigrat d'Espanya a Itàlia per començar una nova vida.

Mentrestant, la Nina no volia tenir els bessons, el que era més important, no tenia gens clar si explicar-li tot al pare d'embaràs accidentalment que tenia, ja que ella tenia por per si prenia la decisió incorrecta.

El següent dia després d'haver passat aquestes circumstàncies la Nina va anar a un menjar familiar on es va trobar a l'Adèle que era la cosina de la Nina. Elles dues, van començar a parla, ja que feia molt de temps que no es veien. L'Adèle li va explicar a la Nina que havia conegut un noi, i mentrestant que l'Adèle el descrivia, la Nina a poc a poc ja es va adonar compte de qui era, aquest noi era en Xavi. Estava molt confusa, ja que volia veure'l però no volia dir-li la veritat.

L'endemà, la Nina, amb les idees més clares, va trucar a en Xavi. Ell va contestar i al sentir que era la veu de la Nina es va posar molt alegre. Li va dir si podien quedar en algun lloc, al bar del costat de l'hotel, per poder parlar.

Aquell mateix dia, al vespre van quedar. Quan és quan veure es van fer dos petons i es van asseure, al cap de l'estona la Nina li va explicar la veritat a en Xavi, es va quedar sorprès i no sabia que dir. Seguidament van començar a tenir una petita discussió, ja que en Xavi no volia que ella avortes perquè ell se sentia preparat però en canvi la Nina no, ja que era una gran responsabilitat i un gran canvi en la seva vida, ja no podria anar a la universitat i poder per vida normal.

Finalment després d'una llarga discussió, van decidir avortar, ja que seria millor pel futur dels dos, i si quan fossin més grans s'ho tornarien a pensar.

Per finalitzar, van comunicar la notícia a les dues famílies, van respectar l'opinió ja per al bé del futur dels seus fills. Però els pares d'en Xavi estaven enfadats perquè la Nina no va dir que estava embarassada. En Xavi va tornar a Espanya i va seguir amb els seus estudis, i la Nina a Roma.

Després de molts anys es van tornar a veure en el mateix lloc per casualitat, en aquell bar. Es van enamorar de veritat. Es van casar i van tenir una filla que li van posar de nom, Roma.

 
Els Segadors | Inici: Bitllet d’anada i tornada Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]