F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
(Juan Francisco)
Inici:  El Navegant
Capítol 3 Capítol III

CAPÍTOL III
Cinc anys després.
Pau anava avorrit en la seua casa quan va tenir una idea.
La seva idea era obrir un bar però no un bar qualsevol , un bar en el qual les persones podien anar a llegir o a escriure llibres.
Anava al banc a demanar un préstec però li ho van rebutjar. I va decidir comprar una butlleta de loteria a vore si hi havia sort.
A l\'endemà es va aixecar i va mirar la tele a veure si hi havia hagut sort. Quan mirà la tele no s\'ho creia, eren tots els números del seu butlleta. Li havien tocat dos-cents mil euros, just el que li calia per obrir el seu bar.
Després de dos mesos ja havia construït el bar, la inauguració va ser un èxit, van aparèixer persones de tots costats.
Pau es va adonar d\'un noi que va entrar al bar del qual li va sorprendre la seva manera de vestir, era molt extravagant. A l\'endemà el noi va tornar i Pau va anar a preguntar-li que si volia alguna cosa.
El noi va dir que sí, que volia un pa amb oli. Pau quan li’l va emportar, li va preguntar el seu nom i també que què estava escrivint. El noi li va dir que es deia Antonio i que estava escrivint la seva història.
Pau, molt interessat, li va preguntar que si la podia contar al que Antonio li va dir que sí.
Tot va començar a Nàpols on vaig néixer i vaig créixer, quan arribí a la universitat em vaig posar a estudiar dret. Quan vaig acabar la carrera vaig conèixer un noi que em va dir que tenia alguna cosa a explicar-me. Jo no el coneixia de res i va començar a explicar-me tota la meva vida, jo, com no, em vaig quedar boig perquè no m\'ho esperava. El noi aquest també em va dir que sabia el meu futur i va començar a explicar-me que sabia com i quan anava a morir.Tot això em va sorprendre i vaig decidir no fer-li cas però, com més temps passava, més de la coses que em va dir el noi aquest es feien veritat. Pau es va adonar que el que deia Antonio no tenia sentit ,així que va decidir no fer-li cas.
Van passar dues setmanes quan va entrar al local un altre noi que no havia vist mai. El noi es va acostar a la barra de bar i li va dir.
-Bon dia Pau.
Pau, en va escoltar que sabia el seu nom, es va quedar ratllat.
Pau no ho sabia però era el mateix noi que es va trobar Antonio.
El noi va començar a explicar-li moltes coses del passat de Pau.
El noi també li va dir que anava a haver de tancar el bar perquè anava a passar per una malaltia molt dolenta i que per la seva malaltia anaven a morir un munt de persones. Quan li va dir això a Pau, aquest decidí fer-lo fora del bar.
Van passar dos mesos i, com el noi del bar li va dir havia dit, li va entrar una malaltia nova que els metges no sabien com era. Els metges li van dir que la seva malaltia era Corona virus i que s\'havia de quedar a casa per la seguretat de tota Itàlia.
Pau no li va fer cas i va seguir amb la seva vida normal, el cosa que va provocar que molta gent d\'Itàlia es contagiara i morís,com va dir havia predit el noi del bar.
Pau va tancar el bar però ja era massa tard per anar a l\'hospital així que Pau va morir.
Antoni al fiinal es va fer amic de Pau, el qual abans de morir li va explicar la seva història. Antonio va veure que la vida de Pau havia estat plena d\'aventura per la qual cosa va decidir escriure la seva biografia.
La biografia es va convertir en un dels llibres més llegits del món i Antonio va ser un dels millors escriptors de segle XXI
 
Juan Francisco | Inici: El Navegant Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO














Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:




Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              




* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]