F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Historia de Leandre i Hero (adri&carlota)
Inici:  Història de Leandre i Hero
Capítol 2 capitol 2

El primer matí després d´haver-se fugat, els dos estaven desconcertats i no sabien ben bé que fer, les dues famílies no estaven d´acord amb aquesta relació i ells estaven tan enamorats que no eren capaços de veure un futur separats.


Estaven mirant el cel i els núvols mentre buscaven solucions per al seu futur. Ell volia quedar-se en aquella illa i formar una família allunyada dels seus pares. Per el contrari, ella no estava d´acord; encara que estigues enfadada amb els seus pares, no volia formar una família sense ells, i seguia mantenint l´esperança de que algun dia els seus pares acceptessin el seu amor amb el Leandre. Com els dos eren igual de caparruts, varen començar una acalorada discussió en la que varen dir coses desafortunades l´un de l´altre.


-Vares ser tu qui va decidir escapar-se a aquesta illa- va recordar-li el Leandre.

-Aquesta idea va ser dels dos i canviar d’opinió i reflexionar no esta malament- va exclamar ella alterada

-Reflexionar sobre que? Sobre el nostre amor? Si no tens prou amb mi, ves-te´n

-Pues adéu- va dir metres se allunyava ràpidament.

Ell uns instants més tard es va penedir i va anar darrera ella, però ja era massa tard i ella es trobava molt lluny.

De sobte un vent molt fort va aixecar-se. No sabia que estava passant, el vent tan fort no era comú en aquella illa. Va mirar l´horitzó i una gran onada venia cap a ell, com un gran tsunami. Aterrat, va intentar encontrar a l´Hero per poder posar-se els dos fora de perill. Va córrer lo més ràpid que va poder, però de sobte va caure inconscient a causa d´un tronc de palmera que va colpejar-li de una forma brusca i agressiva. Es va caure al terra i es va quedar allí, tirat, inconscient i en la intempèrie.

Mentre tant, l´Hero, va córrer per posar-se fora de perill de la mateixa manera que ho va fer el Leandre però ella amb més sort. Molt espantada i sanglotant, va aconseguir arribar a una figuera que la va protegir de la gran ona i possibles colpejos com el del Leandre. Aquesta figuera era la més gran que havia vist mai. Amb unes fulles de color verd intens i preciós. Es va quedar impactada amb la bellesa de aquell arbre.

Més tard, quan tot pareixia estar més calmat, va decidir sortir en busca del Leandre. Estava molt preocupada, i encara que va cridar el seu nom amb força més de una vegada, no va obtenir cap tipus de resposta cosa que va començar a posar-la cada vegada més nerviosa. Va córrer buscant-lo, desesperada mestres seguia cridant el seu nom amb més força encara. De sobte, va trobar la sabata del Leandre, rota i enfangada. Va pensar el pitjor, quan en aquell instant va veure el seu cos a terra uns metre mes allà. Va córrer cap a ell, i el va trobar amb els ulls tancats, amb la roba bruta i mullada, i una gran ferida a la cama, ja que un tronc estava al damunt immobilitzant-lo. Plorant, va disculpar-se penedida per que la darrera vegada que varen parlar varen discutir. Amb por, va comprovar si tenia pols. Al principi no el trobava, però finament si el va trobar i es va tranquil·litzar al veure que el seu estimat estava viu. Encara i així el seu pols anava poc a poc i sabia que no tindria molt de temps i que havia que reaccionar ràpid per salvar-lo. Va intentar llevar el tronc del seu damunt, però pesava molt. Ho va tornar a intentar, i aqueta vegada després de reunir totes les forces possibles ho va aconseguir i va moure el tronc del seu damunt. El va agafar com va poder per dur-lo a la riba i pujar-lo a la barca amb la que havien anat, i així poder tornar a casa i curar-li. Sabria que això suposaria molts de problemes amb les dos famílies, però en aquest moment l’únic que l´hi importava era salvar la vida del seu estimat.
 
adri&carlota | Inici: Història de Leandre i Hero Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]