F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Billet d´anada i tornada (MarcZoe)
Inici:  Bitllet d’anada i tornada
Capítol 2 CAPÍTOL 2

Varen continuar passant les setmanes, i na Marta estava millor que mai. Va veure millores, i amb això i les animes de la seva família i amics va començar a ser més feliç. A més a més es va fer amiga d´una infermera jove d´uns 19 anys, que la va ajudar molt. L´únic que no aconseguia era fer-se amiga d´en Luca, ja que aquest no era molt social i pareixia que estava empitjorant, i això la preocupava i molt. La infermera li va contar que s´havia aprimat 8 quilos des de que va arribar i que estava en estat crític.

Al dia següent na Marta va anar al menjador com cada dia per sopar després d´un dia dur. Va agafar el de sempre, espaguetis i carn, intentant contra tota la seva voluntat ficar-se un poc més al plat i menjar més. Va anar-se a seure a la taula de sempre però quan estava arribant algú li va donar un cop sense voler per darrere que va fer que tirés tot el menjar a terra. Qui li va tirar el menjar va ser en Luca, i es va disculpar al moment. Després li va ajudar a na Marta a agafar una altra vegada el menjar i li va dir si volia menjar amb ell, na Marta va acceptar.

M: Gracies

L: Com et trobes?

M: La veritat es que estic millorant molt, i crec que prompta em podré anar encara que seguiré amb vigilància per a no recaure. I tu com et trobes ?

L: M’alegro molt, però la veritat es que jo no he millorat, he perdut 8 quilos des de que vaig entrar aquí i sincerament no veig com sortir d’aquesta, estic estancat i no se que fer.

M: Si... alguna cosa vaig escoltar... mira jo quan vaig entrar també ho veia tot molt negre, però tens que motivar-te a tu mateix i proposar sortir d’aquesta ja que si tu no ho fas ningú ho farà per a tu... això a mi en va ajudar molt, i intenta sempre mirar lo bo de les coses i no pensis en el negatiu.

L: Això intento però no tinc ninguna raó ni motivació per a seguir aquí... no li veig el sentit a lluitar, per a que?

M: No diguis això, estic molt segura de que ets capaç de afrontar la teva situació i de canviar la manera en la que penses... els teus pares que diuen al respecte ?

L: Els meus pares estan mes desesperats que jo, ja no saben i que fer ni que dirme...

M: I no creus que aquesta es una bona raó per a lluitar i sortir de la anorèxia? Ni tu ni els teus pares es mereixen patir i menys per una cosa que te una solució...

L: La veritat es que la que me esta animant a afronta, lluitar, i sortir de la situació en la que estic ets tu, gracies Marta!

Després d’una llarga setmana en la que en Luca i na Marta es varen conèixer mes, a na Marta li varen dar la bona noticia de que en uns dies es podria anar a casa, però la Marta no semblava molt animada d’anar-se’n...

Ella li va dir a la seva terapeuta que es vola quedar a la clínica ja que sabia que ella era la principal persona per la que en Luca va caviar el seu pensament i la única que el podia ajudar.

Però d’excusa li va dir a la terapeuta que encara no es sentia preparada per a sortir per tant la a terapeuta la va començar a animar i a convèncer per a anar sen a casa... Però na Marta es negava a tornar a casa, per tant va tomar la decisió mes tonta, i aquesta setmana va començar a deixar de menjar per tant els metges es varen replantejar si podia sortir o no... a causa de la seva pèrdua de 4 quilos en tres dies els metges varen decidir que no es podia anar a casa.

Al mati següent en Luca es va assabentar de que na Mata ha empitjorat pel tant va anar a la seva habitació per a preguntar-li com es provava

L: Marta, oc en Lucas puc passar ?

M; Si

L: M’he assabentat de que has empitjorat bastant en aquests últims dies, que et passa? Va tot bé?

M: Si estic bé, tot això l’he fet per a tu, se que sense jo no seguiries lluitant i em pareix injust deixar-te aquí sol quan nosaltres dos ens motivàvem mútuament, t’estimo i no puc deixar-te sol...

L: Jo també t’estimo!

Finalment es varen besar...

 
MarcZoe | Inici: Bitllet d’anada i tornada Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]