F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
No ho se <3 (Hamon )
Inici:  Història de Leandre i Hero
Capítol 2 Capítol 2

No es podien creure el que van veure, era el cadaver d’un home del qual no es podia reconeixer les seves faccions facials, tambe le faltaven les extremetitats, na Estefi va començar a cridar i plorar, rapidament el pare va intervenir, i li va ficar la ma a la boca per no cridar la atenció de alló que havia começ aquella atrocitat. Al veure aixo, varen baixar les escales a tota velocitat, una vegada abaix varen intentar obrir la porta però ara amb més força, i ho van aconseguir i en el moment de sortir s’hen van adonar que en Timi no estava, aleshores el van veure adalt de les escales, i van anar corrent cap a dins a buscarlo però cuan estaven molt aprop van veure com algú el va estirar de les cames i sel va emportar cap a dins se la habitacio.



Varen decidir entrar a la habitació però just quan anaven a entrar, l’ultim que van veure va ser un esser extrany que tenia unes urpes molt llargues i afilades, tenia una boca enorme i una silueta horrorosa al veure aixo no van poder evitar fer un pas enrere, la porta es va tancar.



mes tard a la nit



es van pasar tot el dia i tota la tarda pensant en el que acababa de pasar, no sabien que fer. Lo unic que estaven pensant en que fer, lo que van decidir va ser intentar tancar una mica els ulls i aixi el dia seguent estar mes frescos, el pare i la mare es van quedar vigilant. Finalment els nens van començar a dormir.



Van estar tranquils fins al dia seguent, quan els nens van despertarse no van veure al seu pare i la seva mare estava dormida, es deuria quedar dormida la nit pasada, pero el seu pare no sabien on estava de cop varen sentir un crit provenient de l’habitació on habien vist per ultima vegada a en Timi, varen anar corrent, i amb molta valentia varen entrar a l’habitació, quan varen entrar no es podien creure el que estaven veient.



En Timi estaba en el terra amb sa panxa oberta y l’estomec mig destrossat, i a sobre d’en Timi estava aquell monstre, menjantse-lo, i el seu pare encadenat observant aquella atrocitat. Na Estefi va anar corrent a ajudar al seu pare, el va desencadenar i el seu pare el primer que va fer es... fugir, na Estefi va seguir-lo, pero Eustaquia va intentar recuperar a en Timi, però en Juan va detenir-la i es varen anar amb Estefi.



Van tratar de obrir sa porta com abans amb molta força, el varen conseguir, i entre llagrimes varen fugir sense en Timi.



Varen arribar al seu cotxe, però no s'encenìa, el pare va començar a maldeir a aquell cotxe de segona ma que varen compra fa 10 anys, semblava que el seu cotxe els habia traicionat, però en un últim intent per encendrel, es va encendrer i s'hen varen anar corrent d’aquella casa embruixada.



Varen estar 3 hores perduts per aquell terreny i, es varen quedar sense gasolina, però podien veure una llum, varen baixar-se del cotxe i varen estar caminant durant mitja hora, quan varen arribar a la llum no es podien creure el que veien, havien tornat a aquella casa embruixada, però aquesta vegada no era tan gran, era mes petita, molt mes petita.



Varen decidir entrar perque pensaben que al ser una casa aparentment diferent , sobretot destacar que ara era més petita ja no estaria embruixada, però es varen equivocar. Aquesta vegada un senyor va rebrels, la familia contenta pensant que perfi havien trovat a algú normal, es varen confiar. Va arribar la nit i el senyor els va portar a una habitació petita on tendrien que dormir, ells després de aquella caminata es varen quedar adormits al instant.



Quan es varen despertar, van escoltar un crit, ells pensant que el senyor es va ferir varen anar corrent escales abaix, però es varen encontrar a en Timi. No es podien creure el que veien, en Timi estava viu?!, no, en Timi era un fantasma...



final capitol 2

 
Hamon | Inici: Història de Leandre i Hero Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  285 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  270 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  337 grups
VIDEO










Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:




Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              




* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]