F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
El Navegant ( Els Segadors )
Inici:  Bitllet d’anada i tornada
Capítol 1

Capítol 1: La primera vegada

És el 1998. Un noi es diu Xavi, té setze anys i viu a Perpinyà amb els seus pares que es diuen Àlex i Marta i la seva germana que es diu Adriane que té tretze anys.

Tot va començar un dia com un altre amb la Marta enfadada anant a l'habitació d'en Xavi perquè encara no s'havia aixecat del llit i ja feia una hora que havien començat les classes. Es va disposar a obrir la porta i va dir:


-Xaviiiiii!!!!, Quan t'aixecaràs ?

-De veritat? amb cara de sorprès

-En dos minuts a baix que et porto!!

-Gràcies mamá !!! Te’n dec una de veritat.

Va dir això en Xavi perquè ell aquell dia tenia un assumpte amb una nena i només tenia uns dies perquè ella la setmana vinent marxava per sempre a un altre país, i mai més es tornarien a veure.

Deu minuts després de les circumstàncies anteriors, la Marta ja estava engegant el cotxe per marxar a la feina però abans havia de deixar a en Xavi i l'Adriene a l'institut, després que l'Adriane ja estigués preparada de tot perquè trigava més que un casament gitano, finalment van sortir corrent perquè la Marta arribava tard al treball i era la segona vegada que li passava en la mateixa setmana. Cinc minuts després la Marta va arribar a l'institut i va fer baixar molt de pressa els seus fills perquè ja l'estaven trucant perquè no era en la feina, perquè era l'encarregada i era la que obria l'oficina. L'Adriene va arribar enmig de la classe d'anglès i la professora la va ridiculitzar davant de tots. Això va fer que l'Adriene sortís corrent per la porta plorant al despatx del director reclamant que marxés la professora de l'institut per no respectar els alumnes, però en canvi en Xavi va entrar enmig de tutoria que estàvem fent un aperitiu, per acomiadar a la Nina, ja que marxava de l'institut per problemes familiars, en Xavi i ella a poc a poc es van apropar i van començar a parlar.

Des del primer moment que en Xavi va entrar per la porta ell es va quedar mirant-la i ella se’n va adonar i això va ser la causa de què a poc a poc s'apropessin més i gràcies a ajuntar-se es van adonar de la terrible notícia que li va dir la Nina en privat, que era que ella marxaria en pocs dies, fet que ja suposava. En aquell instant en Xavi es va adonar que si volia alguna cosa amb ella havia de ser aquests dies. Eren els últims que podien aprofitar de tenir alguna cosa més que no fos una bonica amistat. Després de sortir de l'institut van quedar per anar al Starbucks que quedava als afores de la ciutat, aquella tarda va ser molt especial perquè van sortir els sentiments ocults dels dos que feia anys que arrossegaven.

Al següent dia van quedar una altra vegada però aquesta vegada van anar al bosc a fer una volta, sempre havien d'estar fora de la ciutat perquè les mares no els deixaven estar junts pel gran odique es tenien des de feia temps les dues famílies. La Nina no volia seguir amb aquest tonteig perquè tenia por que els seus pares s'adonessin de tot, llavors en Xavi va insistir i va aconseguir el canvi d'opinió de la Nina.

Durant aquest dia la idea d'anar a casa de la Nina va ser vigent i només hi havia una ocasió que era demà, perquè tenia la casa sola, ja que els pares treballaven fins molt tard.

Finalment l'endemà en Xavi i la Nina estaven molt contents més del normal i es veia en l'institut ja que estaven més junts que mai, la gent es feia les seves hipòtesis sobre què passava entre ells dos. Després de sortir de classe van anar a casa de la Nina i van estar-hi tot el dia, llavors van dir de veure una pel·lícula d'amor anomenada «deu metres sobre el cel» pel·lícula que a la Nina no liva agradar gaire, però quasi no va donar temps en acabar-la, ja que a la meitat de la pel·lícula en Xavi va tancar la televisió per començar a fer-li petons però quan en Xavi volia anar a més, va agafar el condó que tenia en la seva taula, al final van tenir relacions sexuals però el problema va ser que el condó estava trencat i no es van adonar.La Nina va anar a Itàlia i es va adonar que patia uns síntomes molt estrany i aquest instant que comença la història de veritat. 
Els Segadors | Inici: Bitllet d’anada i tornada Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  285 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  270 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  337 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]