F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Història de Leandra i Hero (Auggie)
Inici:  Història de Leandre i Hero
Capítol 1 L’inici del desastre

Leandre i Hero

Capítol 1

En la nostra mar Mediterrània, en la província de Grècia, en les illes que vulgarment s’anomenen l’Arxipèlag, hi ha dues ciutats, Sestos i Abidos, distants l’una de l’altra per espai de mitja llegua, i aquest espai, ocupat per la mar, impedeix que les dues illes en siguen una. En la ciutat de Sestos vivia Hero, noble donzella de gran enteniment, gràcia i bellesa, la fama de la qual relluïa per tots aquells regnes, i en la ciutat d’Abidos vivia Leandre, de gran perfecció, seny i gentilesa. Sols eren diferents perquè, les gràcies singulars que posseïen, les de Leandre eren d’home, i les d’Hero de donzella.

Com es veieren Leandre i Hero

Havia acudit Leandre a una gran festa solemne que celebraven a l’illa de Sestos, i sobre totes les altres donzelles destacava la clara i elegant figura d’Hero, a la qual Leandre amb actitud de tímida tristesa va dirigir la vista, que així ho va decidir la cruel fortuna. Els ulls de la graciosa donzella es creuaren amb la mirada de Leandre, i a l’un i a l’altra els semblà que tenien les entranyes travessades amb fletxes enverinades d’amor, i que els ulls s’enviaven entre si secrets missatges des del més amagat del pensament ferit. I fou tan gran el mal d’aquesta primera vista, que a l’un i a l’altra va fer sentir un profund desig.

Aquesta festa es va celebrar per el dècim aniversari des de la reconciliació de la guerra, la qual va enfrontar a les dues illes durant més de vint anys. Aquesta reconciliació va passar gràcies a un conjunt de normes que varen acordar les dues illes. Una d’aquestes normes és que no pot haver relacions amoroses entre un habitant de l’illa de Sestos i un de l’illa d’Abidos. El càstig de les normes és la mort dels que les incomplien. En aquesta festa es va incomplir una de les normes, ja que quan Leandre i Hero es van mirar, van conectar. Quan va finalitzar la festa, els dos enamorats van anar cadascun a la seva illa però no podien deixar de pensar l’un en l’altre.

Varen passar els dies i l'amor entre ells va augmentar. Es veien gairebé cada dia i sempre en secret, conscients de la norma que estaven incomplint. Si els trobaven junts seria la fi de la seva relació i també de les seves vides. Normalment Leandre navegava pel mar cap a l’illa de la seva estimada però un dia, ell no va aparèixer. Hero es va preocupar moltíssim perquè ella creia que li havien capturat per culpa del seu amor. Finalment després de dues hores d'intensa preocupació, Hero va viatjar a l’illa d’Abidos. El va trobar a ca seva i va parlar amb ell. Leandre li va dir que no havia pogut quedar amb ella perquè tenia que fer una cosa amb la seva família. Aquí es quan Hero es va adonar de que el seu amor era impossible. Li va dir a Leandre que el seu amor no podia continuar. Es van posar molt tristos ja que el seu amor era de veritat però no podien continuar amb ell perquè era molt perillós pels dos. Quan van acabar de parlar van tornar cadascú a la seva casa com si res hagués passat.

Van passar els mesos i els joves enamorats no podien parar de pensar en res més que en el seu amor. Ells sabien que el seu amor era impossible però havia un sentiment que no els deixava escapar d'aquella relació. Tenien una sensació de que els faltava una part d’ells i que l’única forma d’omplir aquest espai era estant els dos junts.

Leandre ja no podia suportar més aquest sentiment, per aquesta raó va anar a l’illa de Sestos per parlar amb l'Hero. Va esperar fins que tothom estigués dormit i va navegar per la fosca aigua de la mar fins al port de Sestos. Quan va arribar al seu destí, va desembarcar y es va posar a caminar en direcció a la casa de la seva estimada. Va tenir unes complicacions en el seu camí: un gos va començar a bordar, un home va estar a punt de veure’l i es va caure per culpa d'una pedra. Després de tots aquests problemes, va arribar a la casa d'Hero. Va pujar per un arbre i va entrar per la finestra de l'habitació de la noia. Finalment la va despertar i va aconseguir parlar amb ella.

Van estar parlant durant cinc minuts sobre la posibilitat de tornar a estar junts, però a l'Hero no li semblava una bona idea, ja que ho va passar molt malament quan Leandre no va aparèixer el dia que havien quedat, perquè creia que l'havia passat alguna cosa. Finalment no va passar res però aquelles hores en les quals no sabia on era el seu amat ho va passar molt malament. Leandre va intentar convèncer a Hero de totes el maneres possibles, però no va aconseguir res. Quan va veure que no podia fer- li canviar d’opinió, va començar a anar-se, però abans es va dirigir cap a ella i li va donar un petó. Aquell símbol d’amor va fer reflexionar a Hero i li va agafar de la samarreta abans de que es pogués anar. Leandre es va girar i sense previ avís va rebre un petó de Hero. En aquell moment es va adonar que el seu amor era possible i van passar la nit junts al dormitori d'Hero.

Al mati següent el pare de l'Hero, el qual era un dels homes més importants de l'illa de Sestos, va colpejar la porta. Com que ningú la va obrir, va entrar a l'habitació de la seva filla i la va veure amb en Leandre...
 
Auggie | Inici: Història de Leandre i Hero Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1128 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  139 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]