F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Historia de Leandre i Hero (adri&carlota)
Inici:  Història de Leandre i Hero
Capítol 1 CAPÍTOL 1

En la nostra mar Mediterrània, en la província de Grècia, en les illes que vulgarment s’anomenen l’Arxipèlag, hi ha dues ciutats, Sestos i Abidos, distants l’una de l’altra per espai de mitja llegua, i aquest espai, ocupat per la mar, impedeix que les dues illes en siguen una. En la ciutat de Sestos vivia Hero, noble donzella de gran enteniment, gràcia i bellesa, la fama de la qual relluïa per tots aquells regnes, i en la ciutat d’Abidos vivia Leandre, de gran perfecció, seny i gentilesa. Sols eren diferents perquè, les gràcies singulars que posseïen, les de Leandre eren d’home, i les d’Hero de donzella.

Havia acudit Leandre a una gran festa solemne que celebraven a l’illa de Sestos, i sobre totes les altres donzelles destacava la clara i elegant figura d’Hero, a la qual Leandre amb actitud de tímida tristesa va dirigir la vista, que així ho va decidir la cruel fortuna. Els ulls de la graciosa donzella es creuaren amb la mirada de Leandre, i a l’un i a l’altra els semblà que tenien les entranyes travessades amb fletxes enverinades d’amor, i que els ulls s’enviaven entre si secrets missatges des del més amagat del pensament ferit. I fou tan gran el mal d’aquesta primera vista, que a l’un i a l’altra va fer sentir un profund desig. Cada vegada que es miraven, encara que no es conegueren sentíen aquesta atracció i tensió típica de lo que podríem denominar con l ́amor a primera vista.

Després de creuar varies mirades de desig al llarg de la festa, l ́Hero va fer-li una senyal indicant que la seguis. Es va dirigir a un dels passadissos del castell on es trobaven. Ell la va seguir sense dubtar-ho ni un sol segon. Quan varen poder estar junts entre cuatre parets, va resultar com si es conegueren de tota la vida, com si tenguesin alguna cosa en comú o un passat junts que no recordaven. Varen fer-se algunes preguntes per rompre el gel, però després de tres minuts, es varen adonar que només estaven perdent el temps, i que si no aprofitaven aquell moment, no tornarien a tenir una oportunitat així en molt de temps, així dons, es varen deixa dur per la passió.

Al dia següent, es varen aixecar bastant desconcertants i sense saber molt bé lo que havia ocurreguts aquella nit, tantes copes de vi varen fer el seu efecte i tenien un mal de cap tan gran que inclús la seva pròpia veu lis molestava, i molt.

Ja quan era de nit i tots el invitats, inclòs en Leandre, es varen anar a casa seva, l ́Hero no podia deixar de pensar en la nit anterior. No sabia exactament lo que havia passat, però lo que si sabia era que aquella havia estat la millor nit de la seva vida. En el Leandre li va passar el mateix, i tot el trajecte de tornada va estar pensatiu amb l ́únic propòsit de tornar-la a veure.

Els primers mesos es varen estar escrivint moltes cartes i desitjant que algun compromís reial els deixes tornar a viure aquella experiència inolvidable.Ningú sabia de la seva relació, fins que la mare d’en Leandre va obrir un dels calaixos i va veure totes aquelles cartes... Al principi no es va estranyar, fins que va veure la firma de la família de l ́Hero i va començar a posar-se nerviosa i a buscar al Leandre. Quan al final el va trobar li va prohibir tornar a veure a l ́Hero, cosa que va provocar que en Leandre tenguès encara més ganes de veure-la. Per l ́altre banda, es a dir, per part de la família de l ́Hero, va passar exactament el mateix, i l ́Hero va decidir agafar un vaixell cap a Abidos, on es trova a en Leandre i varen escapar-se de casa i de la dictadura dels seus pares.

Quan va arribar a la illa, en Leandre la va recollir i varen anar a un lloc on mai hi havia ningú que pogués molestar. Com estava clar, varen tornar a disfrutar de una tarda innolvidables, tant per ell com per ella. Ella per primera vegada es sentia igualment protegida com lliure per poder prendre desicions, i per altre banda, ell es sentia com mai s ́havia sentit, ella li donava aquella confiança, seguretat i dulsura a la vegada que energia i Il·lusió.
 
adri&carlota | Inici: Història de Leandre i Hero Comenta
Comentaris :
LectorAmigable 27 gener 2020
�Muy buena historia! Seguir as� chicas, esta sin duda va a ganar. Tengo muchas ganas de leer la siguiente parte.
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1126 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  285 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  270 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]