F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Amor Impossible (joviatbgidoge)
Inici:  Història de Leandre i Hero
Capítol 1 Un clau treu un altre clau

AMOR IMPOSSIBLECapítol 1: Un clau treu un altre clauPer a què fer cas a la raó?

La festa només va començar.

Entre ells,les diferències van fer que l’atracció passés aunaltre nivell. La bellesa i la sintonia d’aquelles úniques mirades van fer que la connexió del destí es creués, que els afortunats d’ells trobessin al seu estimat. El desig de trobar a la persona adequada. Peròalgopassava entre les famílies. Els esdeveniments volen separar una i una altra vegada la connexió que hi havia entre ells fins acabar amb el seu amor.

Els protagonistes d’aquesta història eren elLeandreil’Hero.

ElLeandreera un noi senzill i jove de 20 anys. Atractiu, d’una estatura de 1’89, amb un cabell marró i uns ulls de color àmbar. Era conegut per la reclamada fama de la seva família en els negocis en Grècia.

L’Heroera una noia més complicada. Tenia 18 anys des de feia poci no sabia del tot com era la maduresa en la seva edat. Mai li havien trencat el cor. En general, no sabia quèera l’amor. Era morena, amb unapell de color marfil i delicadai uns ulls intensos de color blau cel. La seva família també estava involucrada en els negocis.

Junts eren l’enveja de tota Grècia, la seva bellesa no era cap problema alhora dels negocis.

Curiosament les famílies ja havien tingut conflictes anteriorment. El pare del’Hero, en Julio, i la maredelLeandre, la Mina, van teniruna aventura quan tenien la mateixa edat que els seusdescendents. Però van tenirmolts problemes entre ells i, malauradament,van donar per fet un amor impossible. D’aquí la rivalitat entre les famílies.

Aquell mateix dia, se celebrava una festa cerimonial amb les famílies més adinerades. La distància no era un problema,l’Herovivia aSestosi elLeandreaAbidos, dues illes de l’Arxipèlag distants una de l’altra,a Grècia.

Per a aquella cerimònia,tothom havia d’anar d’etiquetai moltes famílies aprofitaven per fer negocis i amics amb molt poder.

Quan va arribar la nit, la majoria de famílies amb bona fama i gran poder empresariales trobaven enaquella festa immemorable. Lesfamílies delLeandrei la del’Herono es van mirar ni es van dirigir la paraula fins a mitjanit.

L’Heroanava vestida amb un vestit de seda, molt bonic de color vermell. Elseu cos, la seva figura esveltai la seva bellesa ressaltava entre totes les dones presents. Portava unes sabates de taló en combinació amb el vestiti el seu maquillatgeeranatural.

ElLeandreen canvi anava vestit amb esmòquing negre,senzill, i amb una corbata del mateix estil.

Quan per fi va començar la festa i vanobrir el banquet i elball, elLeandrees trobava amb el seu amic, en Fidel. Un noi atractiu, ros i amb una mirada angelical, però alhora un noi fidel i intel·ligent. Físicament, era tot el contrari que elLeandre.

L’Heroi el Fidel eren casualment amicsi, a més, les seves famíliestambé es feien molt. A més havien d’estar junts pel bé dels seus progenitors ipels negocis que els unien.-Perquè no vas amb el Fidel,Hero?-li va insistir el seu pare uns minuts més tarddesprés que s’iniciésel banquet.

- És el que estava pensant- va dir distreta durant uns segons -Si em disculpeu.D’aquesta manera va començar la recerca delFidel.L’Heroi enFidel eren uns grans amics des de petits. Ella, però, no sabia si en realitat el que sentia pel seu amic Fidel era veritable amor, d’aquells que llegia en llibres que lafeien imaginar el seu amati il·lusionar-se. Necessitava ser lliurei no ser controlada diàriament pels seus pares que,a desgratd’ella, jalitenien la seva vida organitzada.

Quan va trobar el Fidel, va veure que estava amb un noi de mirada dolça com la mel i un cos musculós i alt, era elLeandre. Així va ser com va començar aquesta històriai de com el destí estava a favor pel seu amor. En Fidel els va presentar.-Encantada, em dicHero- li va dir,amb un petit somriure.

-Igualment, jo sóc elLeandre- li va respondreamb el mateix entusiasme.Es van donar la mà iaquell tacte entre ells dos va començar a seraddictiui durant aquells segonsun somriureva aparèixer en el rostre del’Hero.

ElLeandrese lava quedar mirant amb una esperança mai vista en els seus ulls.

En Fidel ho va notar i dissimuladament va posar l’excusaque anava a per una beguda.

Quan finalment en Fidel se’n va anar, enLeandreil’Heroes van mirar uns segons de més. La connexióera total i mai havien sentit res d’igual. Durantel banquet les seves miradess’havien creuat més d’una vegada.

Cap dels dos sabia que els seus pareseren rivals. Els seus progenitors mantenien la seva història enterrada i acabada. No volien que els seus fills cometessin el mateix error que ells van cometre.

Els dosno erenconscients del mal que es farien perhaver-seconegut.

No importava ni com ni quan, ni els minuts quevan estant parlant, però elLeandredes d'aquell instant va saber quel’Heroera la seva estimada.

Els descendents seguirien els mateixos passos que els seus progenitors?

La nit va acabar amb un petó entre les estrelles, un valsapassionati,en poques paraules, un nou amor per descobrir.

Des d'aquell instant van saber que entre ells, una nova història començaria i que les casualitats de la vida van fer d’aquell instant un moment inoblidable.
 
joviatbgidoge | Inici: Història de Leandre i Hero Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]