F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Fugida (AnMaJa)
Inici:  Estudi en lila
Capítol 3 3° Motiu

Al dia següent quan va arribar a l’escola va ser horrible. Les xiques s\'havien assabentat de tot i es van passar tot el dia insultant-la i fent-li tota mena de coses roïnes. Però aquesta vegada va ser diferent, ja que va estar Joan per a defensar-li.

Joan cada vegada que li deien algo li defenia i ni ella ni el grup de Lluïa sabien perquè ho feia. Però la mare si que sabia el que passava, que alguna cosa bonica estava passant però tenia por de que li trencaren el cor. Però com no havia passat res que ho confirmara havia d\'esperar a veure que passava.

Va continuar passant el dia i no havia passat gens diferent, Ella volia parlar amb Joan per a acabar de retocar el treball, però cada vegada que s\'intentava acostar a Joan el grup de Lucía intentava que no poguera ficar-se a ell i impedir que parlara amb Joan. Però a última hora va ser Joan el que va aconseguir acostar-se a isabel per a parlar-li.

- Joan: Hola, vull parlar amb tu, pots?

- Sí, dis-me

- Vols quedar esta vesprada?

- Sí, però perquè?

- Perquè he de dir-te una cosa i ací no ens van a deixar parlar tranquils perquè ens van a interrompre tota l'estona.

- Val, on quedem i que hora?

- A les 5 davall de ta casa?

- Val, però és quelcom greu?

- No et preocupes ja veurà

Van arribar les 3 de la tarda i es va anar a casa caminant com de costum. Quan va arribar tenia ja el plat de dinar damunt la taula. Hui hi havia pizza que a ella li tornava botja. Anava a ser una vesprada perfecta, anava a quedar amb el xic que li agradava i a més tenia el dinar que més li agradava. Va terminar de menjar i es va posa a fer els pocs deures que havien manat a classe perquè no sabia si s’anava a entretenir parlant amb Joan. Va terminar molt prompte, ja que tenia pocs deures i va començar a maquillar-se i posar-se bonica. Es va fer l\'hora i ella va baixar molt puntual, però Joan ja estava esperant-la. Van anar a un parc on poder seure-se per a poder parlar més tranquil·lament. El lloc hi era bonic, però ella va pensar que Joan hi era encara més.

-I bé? Que volies dir-me?- li va preguntar ella

- Aveure estic una mica nerviós i no sé com dir-te astó.

-Vinga no et preocupes. Diume-lo.

-És que a mi… - va dir ell, sent incapaç de terminar la frase.

-A mi que? Vinga Joan!

-Que m\'agradaria conèixer-te mitjot, perquè m\'agrades i vull tindre alguna cosa més que una amistat.

Ella es va quedar que no sabia que dir no com reaccionar.

- I bé? Que et pareix? T\'agradaria conèixer-me mitjot?- va preguntar-li ell una mica nerviós

-Sí, la veritat és que sí.

Van seguir parlant de diversos temes, però ja es va fer de nit i Joan es va haver d\'anar que havia de tornar a casa.

En eixe moment va ser quan la mare es va adonar del que hi havia passat. Ara tot tenia sentit. Ella no hi havia sigut capaç d\'adonar-se dels problemes de la seua filla, però en canvi Joan sí que hi havia estat ací per a ella. Per això ara que feia tan sols uns mesos des que Joan s\'havia traslladat a viure a Barcelona ella havia eixit en la seua recerca.

De sobte, la mare es va despertar. Estava al llit de l\'hotel, tot hi era fosc i l\'únic llum era el que entrava per la finestra de la gran ciutat, sempre despertar. Ella hi estava coberta en suor, però no li va importar gens. L\'única cosa en què podia pensar era la seua filla. Sense pensar en l\'hora que era se\'n va anar al vestíbul i li va demanar a la dona que hi era allà una guia telefònica. Era clar que no hi podia haver tants Joan Badia a Barcelona. Ràpidament va trobar el número del xic i sense pensar-ho dues vegades, va trucar.

-Diga?- va respondre una veu femenina.

- Ma filla...
 
AnMaJa | Inici: Estudi en lila Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]