F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
La Bruixa (3bdgcbegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 3 Tot resolt?

Unes hores després de parlar amb Boby a la comisaría del FBI, Osas va decidir que volia anar a la seva llar ja que estava esgotat de tot el que havia succeït avui. Mentres anava en Taxi fins al seu pis, va veure al Ferran amb una colla d’uns 20 nens de la seva edat que estaven fent una rodona.

De sobte l’Osas va dirigirse al conductor del Taxi i li va ordenar:

- Ei! Atura't un moment si us plau!

El conductor li va explicar:

- No puc parar senyor, ho sento però estem fent caravana i et tindria que cobrar més per el temps perdut.

Osas va continuar:

- No passa res, jo pagaré tot, posa’t a la vorera i esperam 5 minuts i torno.

Osas va sortir i va tancar la porta del Taxi, va sortir corrent esquivant els cotxes, ràpidament s’anava apropant més. Quant va arribar al cercle ple de adolescents va cridar per aturar el moviment que hi havia. Tots es van girar i li van deixar pas, ell va veure a en Ferran barallant se amb un noi més alt que ell.

En aquell moment a Osas se li va aturar el temps i a la seva ment li venien moltes preguntes. Qui sera aquell noi? Perquè en Ferran s’està barallant amb ell?

Llavors quan en Ferran va veure a l’Osas va treure un ganivet y va apunyalar a l'altre nen, i va sortir corrent d’allà, l’Osas va revisar l’estat del noi, la ferida era superficial, encara que hi fes molt de mal, va trucar una ambulancia i reforços, mentre que feia això en Ferran nhi corria desesperadament d’ell entre la multitud d’adolescents despavorits. L’Osas va córrer rere d’en Ferran, fins un polígon industrial abandonat.

A les instal·lacions hi havien unes escales de ferro que hi eren rovellades i brutes, el noi va anar sovint escales el més ràpid que hi podia, i l’Osas el intentava agafar, però com les escales hi eren velles, oxidades i es mantenen a peu per miracle, malauradament en Ferran va caure al buit, no es va poder fer res, el noi va morir. Osas hi era pensatiu, perquè hi corria d’ell, perquè hi havia ferit a l’altre noi, quina relació hi tenia amb la Laura.

El noi de la baralla es deia Manolo, hi era menor d’edat, però ja hi tenia molts incidents delictius al seu historial.

L’Osas va parlar amb ell, la seva familia (ell, el seu germà major d’edat y el seu cosí, també major d’edat).

Hi eren part d’una banda delictiva de tràfic de drogues, anomenat “La bruixa de la felicitat”, hi veníen substàncies il·legals a menors i alguns majors d’edat. Manola va voler declarar, hi deia que ja no hi aguantava més, la mort de la Laura, va ser-ne provocada per ell i en Ferran. Els tres nois van dirigir-se al bosc a consumir substàncies addictives, no era propi d’ella, però la Laura hi havia canviat molt des de la mort dels seus pares. Els nois van consumir massa, i la Laura no va provar res de res, però al Ferran li va agradar, i va consumir-ne molta, li va donar una sobredosis, quan donen sobredosis o coma etílic, molts capilars es trenquen, com els del nas, i per això et sangra. Això és el que li va passar a en Ferran, quan el noi hi queia a terra la Laura el va agafar al vol per a que no hi caigués a terra, però el noi hi era massa gran i l'únic que va fer va ser quedar aixafada sota en Ferran, en Manolo va anar-se d’allà, ja que hi era aterrat, i no volia que ningú s’enterés del que hi avia passat.

La Laura va morir ofegada, perquè no hi podia respirar amb la neu tapant-li el nas i la boca, la caiguda del Ferran a sobre la noia explica la taca de sang al cos de la noia, sense marca de agressió, i en Ferran va anar-se'n despavorit de l’escena del crim, i per les mateixes raons del Manel no va explicar res. Encara que Osas no hi havia averiguat perquè havien mort els seus pares, i havien coses que no hi cuadraven, i havia estat tot una mentida…?

 
3bdgcbegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]