F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
cap girat (3caabegues)
Inici:  Les paraules ferides
Capítol 3 Doctor



M’estava donant un atac. No era el primer cop i tal i com m’anaven les coses, tampoc l’últim. Vaig prendre les pastilles i al cap d’una estona tot girava, feia voltes... pum. No sé cuanta estona vaig estar inconscient, nomes sé que quan em vaig despertar estava lligada de mans i peus a una cadira molt incómoda, incomodíssima.



- Bon dia, princesa! -aquesta veu em resultaba familiar, masculina, greu.



- On sóc? - no aconseguia que els meus ulls enfoquesin, no sabia ben bé per què.



- Naai!

Pol. Aquesta veu era del Pol, l’altre, encara no queia.



- Pol! On estas? Estàs bé! Pol, siusplau, contesta! - tot era culpa meva, ell estava en perill, ell corria perill per ma culpa. Deu.



- Prou de xivarri! Es que no sabeu callar o que!

Ja veia perfectament qui eren els homes que tenia al voltant. Devant meu era el Brus, maleït traidor, i a cada costat dos homes vestits de negre, alts i amb cara de panses enconllides.



- Nai, Nai... Ves’t-en a saber lo que ens ha costat portar-te fins aquí! Dimonis, com et mous mentre dorms! - la seva veu em resultava sarcàstica i irritant.



- Pocasolta ! Deixa al Pol fora d’això! Que no veus que es un nen petit?! Pietat!

- T’explixaré... Nosaltres pertanyem a una mafia de Barcelona,els bandits,que ens dediquem a compravenda de nens i dones. I no ens va pas malament, oi? jajaja -va fer una pausa pero ningú va riure, nosé que pretenia.- el Pol es un bon partit, saps... Tú eres una víctima fàcil; problemes a casa, manca de temps... era la meva oportunitat! I tot dit, es mes maco el Pol, ei? jajaja - es va repetir l’escena d’avans, ningú no va riure.

- Ven-me a mi! Deixa lliure al Pol i ven-me a mi! Havies dit que també treballaveu amb dones, no?

El Pol estava a la mateixa situació que jo, lligat de mans i peus, amb la pell blanca com la neu i les llàgrimes relliscants a les seves galtes. Vaig observar que en Brus duia una pistola, la meva pistola, la pistola del meu pare al cinturó.

Sabia que havia de fer, ho sabia tot. Vaig intentar deslligar-me les mans tal com un dia el pare em va ensenyar. Retorçarles i aprofitarme de les seves petites dimensions per poder treureles d’on fos. I ho vaig aconseguir.



-Brus, que et puc dir un secret? -em vaig fer la interesant.



- Jajaja, a veure que vol la princeseta, un petó?

Es va apropar i quan vaig veure el moment... pam! li vaig fotre un cop al nas amb el meu cap, mai ho havia fet i la veritat, no em va sortir pas malament. Vaig posarme dreta en un tres i no res, i vaig pisparli la pistola. Els seguratas van aproparse a mi, pero sorprenentment, no anaven armats i s’ho van oensar dos cops abans d’actuar. La pistola guanya la força, nois... Vaig apresurarme en deslligar el Pol i fugir lo més ràpid posible, pero, on carais erem? No havia parat a observar on erem. Era un magatzem amb milions de caixes, on estava la sortida?

Una pistola. Darrere meu. Fort.



-Nai, Nai... Que et pensaves que us ensortirieu tan facilment?

D’on havia tret l’altre pistola! M’ho devia haver inaginat.



-Deixa marxar el Pol!

-El Pol em dona igual! Mil euros mes, mil euros menys... Tant em fa! De fet... mira lo que em fa!

Pam.



No.



No.



No.



-Pol! Pol, siusplau, Pol, Pol!

Li havia disparat, li habia disparat al cap, era, era... era mort.



Aquesta va ser la gota que va colmar el got. Vaig esclatar. Vaig llençar-me contra ell i vaig esgarraparli, mossegarli, pegarli patades mes fortes del que mai havia imaginat. Pero amb un sol cop de puny, em va tombar a terra. No recordo molt mes.





-Tranquila, Nai, tot anirà bé, ja veuràs. Només has de confiar en nosaltres.- va dir el doctor Luc, llicenciat en psiquiatría
 
3caabegues | Inici: Les paraules ferides Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO










Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:




Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]