F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
(3bmvmbegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 3 un final feliç

En la casa hi havia una habitació per dormir una petita cuina, un lloc per menjar i un sofa per trobar-se. Ella no sabia que fer, els primers dies l'únic que feia es pasellar per els costats de la casa per no perdre's per el bosc.

Un dia estaba pasellant per el bosc i es va trobar una roca pegada a una altre, es podien separar fent una mica de força però quan les lluntava una altra vegada es tornaven a pegar. Després d’una estona pensant es va acordar de cosas que li havia dit el professor, una d’aquelles pedres era un metall i l’altre era un iman. Amb allò va fer una brúixola i va pensar que el castell del rei estaba al nord així que va fer una maleta i se'n va anar.

(mentrestant en el castell)

-GONZALO: si la vostre filla no apareix dema al mati us matarem als dos.

(li va dir als pares de la Arlet).

Després de dos dies caminant va trobar un petit poble, va anar al mercat del poble, va començar a mirar i va comprar amb el diners del tresor va comprar menjar. I depres de pasallar i mirar cosas per el poble va veure un cavall que semblava que estigués abandonat el va agafar, de repent un senyor va sortir corrents del bar que estaba al costat i va començar a cridar que era un lladre jo no vaig pensar, vaig salar amunt del cavall i va començar a correr, ens van adentrar al bosc i van buscar refug per aquella nit. A dia següent va seguir el seu camí fins que va trobar-se amb un altre poble.

(En el castell).

Gonzalo portava als pares de la Arlet a el jardí de darrere del castell hos estava preparada la guilloneta, primer va dir que el pare iria primer, després va anar la mare va ser una escena molt trista i molt desagradable. Després Gonzalo va dir que anessin a buscar a la noia.

Després de molts dies caminant un matí refugiada en una cova, quan es va despertar va veure que el cavall no estava, que havia fugit, així que va tenir que continuar el camí a peu. Quan estava a punt de sortir del bosc per anar per un camí es va trobar un animal mig devorat per una manada de llops. Quan va mirar la cara del animal va reconeix-lo imediatament, era el cavall d’ella. va pensar que s’ho mereixia per haver-se escapat, i sense pensar-sho due svagades va continuar amb el seu cami.

Quan ja portava uns tres quilòmetres una carrossa es va aturar al costat d’ella. Era un carrossa bastant gran, tenia un remolque al darrere.

Uns dels senyors que estava a dins li va preguntar on anava.

-DESCONEGUT: On vas?

-ARLET: Al castell del emperador.

-DESCONEGUT: Nosaltres anem cap a alla, si vols et portem.

-ARLET: Si no us importa.

Arlet va pujar a la carrossa i es va sentar on li van dir que s'assenten.

-DESCONEGUT: Hola, soc l’Albert, Com et dius tu.

-ARLET: Hola, em dic Arlet.

L’Albert era un senyor d’uns trenta i cinc anys.

-ALBERTS: Aquests dos amics meus son els meus socis de treball, som mercaders i anem al mercat al costat del castell del nostre emperador.

Els següents només paravem per fer necessitats per dormir a hostals i per a menjar.

quan van arribar va anar corrents a el castell i com no tenia ninguna forma de entrar va anar a un guardia i li va dir que li tenia que dir una cosa molt important a el rei, que era sobre Gonzalo, un noble del seu regne. El guàrdia li va deixar entrar amb ell al costat van anar fins al rei i li va contar tot el que havia vist a la habitació. Ell no s’ho creia per uns dels seus ajudants li va dir que tot tenis sentit, que Gonzalo li havia intentat robar el tro una vegada i que segurament no sería la única. El emperador va dir a Arlet que es podia quedar al castell a dormir pero demà li acompanyaria fins al castell de Gonzalo i que si fos mentida que la mataria.

Al dia seguent van anar al castell de Gonzalo, i alla el govarador li va dir que tenia que tenia que veure una cosa en aquell castell. Arlet si va guiar a la habitació i van veure tots els plans de Gonzalo. Per sorpresa de Arlet va ser cuan va veure els caps del seus pares disecats a la parets com si fosin animals.

Van detenir a Gonzalo i el governador va adoptar a Arlet ya que no tenis fills ni ella pares i es va convertir en la princesa i eredera del regne

FI
 
3bmvmbegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]