F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
El que no saben (3amnbegues)
Inici:  Les paraules ferides
Capítol 3 La incògnita

Al matí següent, els dos germans van seguir sent interrogats per molta gent i molts periodistes que també volien saber el que havia succeÏt. Aleshores van decidir explicar-ho davant de tothom. Van presentar-se a un jutjat on s’hi trobaven molts presidents de gairebé tot el món, i moltes altres persones importants. Tots es van quedar bocabadats amb la història explicada.

Aquell mateix dia, els agents van portar-los a un lloc on hi havien pantalles enormes i s’hi veia tot: carrers, carreteres, platges, gent caminant.... i allà, creien que podrien ajudar-los a trobar a aquells assassins.

Amb moltes hores, dies i setmanes de búsqueda, els van localitzar.

Van agafar-los, i els van portar seguidament a comissaria. Unes hores després, havent-lis fet les preguntes necessàries, els van portar al jutjat. Allà estaven la Mi Nia i en Li huan, on van testificar tots els actes. Ells al principi deien que no havien fet res, que no tenien res a veure amb tot el que deien. Però tenien pistes i gravacions de lo que va passar aquell dia al garatge. Ho tenien tot perdut, no tenien cap escapatòria.

La Mi Nia i en Li Huan, en el jutjat no van parlar gaire, només van dir que volien saber perquè van fer tot el que havien fet. Però aquests no els hi van voler respondre.

A l’acabar el jutjat, els van posar a la presó. En teoria havien d’estar 50 anys, però com que no volien explicar la raó de tot el que va ocórrer, havien d’estar en cadena perpetua.

La Mi Nia i en Li Huan, necessitàven saber-ho, no es podien permetre que no els hi diguessin la veritat, i menys havent matat al seu pare.

A l’endemà, els dos germans van anar a veure’ls per parlar.

Mentre es dirigien cap a la sala de visites, un dels guàrdies els van anar a buscar. No estaven! El guàrdia va entrar a les habitacions dels acusats i va veure que van fer un forat al terra. No ho veia normal, com ho havien fet?

Aquest es va dirigir als visitants i els hi va dir que havien fugit. Els dos germans s’ho esperaven bastant, ja que creien que eren capaços de fer qualsevol cosa després de tot.

Al sortir de la presó, van veure marques de les rodes d’un cotxe, el qual es veia que anava amb molta pressa. Van decidir seguir les marques amb el cotxe d’en Li Huan.

Van anar a parar a Badalona, 20 minuts de distància. Van baixar del cotxe i van començar la seva búsqueda. Van decidir buscar-los en llocs on no hi hagués quasi gent, ja que lo més normal era que ningú els pogués veure.

Van entrar a un garatge, on van trobar una furgoneta que els hi era molt familiar. Van entrar, i van trobar als assassins estirats al terra amb taques enormes de sang. I al costat van veure a la seva mare. Era d’ella la furgoneta i gràcies a ella tot havia acabat per sempre, però, no entenien que feia allà.

Els hi va explicar que es va voler unir amb ells per poder matar-los, i així ho va fer.

Els hi havien fet una trampa i ells mateixos van caure en ella.

La mare, per haver matat a aquelles persones, va haver d’anar a presó, però, ella estava orgullosa del que va fer, va salvar la vida dels seus fills.

Va estar allà 20 anys, encara que ells sempre anaven a visitar-la.

Quan va sortir, en Li Huan havia mort dos mesos abans, ja que va agafar una malaltia molt greu. I la Mi Nia, seguia amb la seva vida i es va unir molt més que temps enrere, amb la seva mare.

Poc després, la mare també va morir, però abans de fer-ho, li va fer una carta, amb l’explicació de l’assassinat del seu pare, 20 anys enrere, encara que, la Mi Nia va decidir no obrir-la. Creia que si havia pogut viure sense saber la veritat 20 anys, podria fer-ho 20 anys més.

A vegades és millor no saber res, la veritat pot fer mal. 
3amnbegues | Inici: Les paraules ferides Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]