F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
El dia d'avui (3bccbegues)
Inici:  La felicitat d’un pollastre a l’ast
Capítol 3 Dins un final feliç

Ja no podien més… tenien pensaments molt negatius, la situació no acompanyava. La seva relació sempre seguia igual, eren els dos molt bons i es cuidaven molt entre ells. Però això no volia dir que no tinguessin precupacions…

Buscaven dia rere dia un lloc on poder estar a gust però no ho trobaven, estaven indignats ja que els dos volien seguir amb els seus treballs d’ ensomni.

Un día pel matí la mare de la Blanca va trucar dient-li que havia trobat un local que li semblava bé i tenia tot el que buscaven. La mare va trucar a l’ immobiliaria interesada pel local i li van dir que si es donava presa encara arribava a temps ja que aquell local era molt demandat. Ràpid la Blanca va trucar a en Pablo per a que la vingués a buscar a casa, ja que el havia sortit a donar un volt amb el cotxe per una urbanització molt maca que li portava records de quan ell era petit. Era un conjunt de cases a la part alta de Barcelona, totes blanques i amb flors de molts colors i de tot tipus.

Quan el Pablo sortia amb el cotxe del parking li va semblar escoltar un esclat a la roda de darrera, així era, havia esclatat!

I ara que? Arreglava ràpid la roda? No podia deixar a la Blanca sola.

El Pablo no volia que la Blanca arribes a misses dites i va arreglar la roda com mai ningú havia vist, en un tres i no res.

Quan la Blanca va veure al Pablo es va ficar súper feliç…

Van entrar al local i van començar a mirar a tot detall. El terra era brut y les parets mal pintades però era gegant y estava a una molt bona ubicació. A la mare de la Blanca, que es deia Úrsula li feia molt il·lusió pintar les parets i a la mare d'en Pablo canviar el terra amb l’empresa del seu marit.

Així va ser… després de molts intents vas aconseguir el local, l'Úrsula va començar a pintar les parets blanques i la Rafi, mare d’en Pablo el terra.

Tenien pensat dividir el local per la meitat de lo immens que era. Els hi va sortir barat i tot els hi anava bé, després de tots els esforços van ficar el mateix terra, el mateix blanc a les parets i el mateix amor a cada un dels costats que dividia aquell local.

La Blanca va començar a buscar i comprar per Internet tot el mobiliari de la perruqueria més el que tenia en l’altre. Li va quedar genial perquè va fer una part del local com una botiga de venda de cosmètica. Les primeres clientes ja treien el cap per la vidriera. Era increïble, la Blanca estava emocionadíssima i li agradava deu mil cops més el local.

En Pablo en canvi va agafar tot el que tenia a l’altre rostisseria i ho va ficar a l’altre. Li va quedar un local molt ampli i era la felicitat de mig poble. Els seus pollastres eren i serien els millors de tota Barcelona. Estava orgullós d’ell mateix, donava gràcies a Déu cada dia. Va decir ficar-li, l felicitat d’un pollastre a l’ast. Es va inspirar en un llibre infantil que va portar la filla d’una clienta el segon dia de l'inauguració.

Finalment després de lligar caps, va arribar el dia de l’aniversari de la Blanca. Quan ella va despertar tenia una carta al costat però en Pablo no era. Li va donar unes coordenades y li va ficar una T-10 per a que pigues mar amb el bus metropolità i així anar fent temps. Les coordenades dirigien a aquella urbanització que li agradava tant al Pablo. Allà està a ell… a una casa blanca amb un ram de flors y un altre carta. La Blanca la va agafar, hi havien dues claus i una lletra on ficava: “Benvinguda a la teva nova casa Blanca.” Ella va saltar d'emoció, el que no sabia es que eren dues claus diferents.

Una per la casa i un altre per un nou cotxe. Es van donar un petó i fosos en el van quedar-se abraçats una bona estona.
 
3bccbegues | Inici: La felicitat d’un pollastre a l’ast Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]