F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
LES NOTES DEL BOSC (3asojbegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 3 El Final

-Tinc una mica de por.- Va dir el Biel.

-Si pirem ja si us plau que no vull seguir aquí.-Va dir el Jaume tremolant de por.

-Ja que hem començat acabem-lo i deixeu de plorar.- Va cridar la Tina

- Sembla que les notes estiguin col·locades voluntàriament per a que les trobem mentre caminem.- Va dir el Biel.

-Parem millor de caminar? Es inútil que caminem per trobar les notes prefereixo estar aquí parat fins que passi l’alba.-Va dir el cagat del Jaume.

-Nois crec que he vist una llum passar per darrere vostre moveu-vos no us quedeu quiets que no hem fio de que estiguem sols en aquest bosc segons ho que posaven les notes.- Va dir la Martina.

De sobre es va escolta un soroll esgarrifós i de darrere de ells tres va aparèixer una silueta petita però molt fastigosa i horrorosa.

Tots tres van córrer com si els hi anés la vida per davant i amb mala sort que es fan separar cadascú per un lloc diferent a l’ altre.

Per sort la bruixa es va anar però ja era tard perquè tots tres s’havien separat i jo no crec que es veurien més.

En Jaume ja que era el mes ràpid va córrer mes que els altres dos i va ser el primer en topar-se com les altres tres vegades amb una nota però aquesta vegada la nota era mes llarga que les anteriors. La va agafar amb les seves mans suades de córrer tant i la va llegir i així deia:

Nota 4

La nena estava en el bosc fred i espantós. Ella tenia por i gana però no podia aguantar mes les ganes de plorar i així va ser, es va posar a plorar i se la escoltava a molts metres però ningú la va trobar. Llavors amb el fred i la gana, al cap de cinc hores en el bosc va acabar morint. Quan va morir es com si el bosc se la mengés ja que el seu cadàver va desaparèixer sense deixar rastre.

.........

La Martina que estava plorant a la vegada que corria va acabar arribant a la copa d’una muntanya en a qual nomes tenia un arbre espantós que una altre vegada a la altura de la cintura hi havia una nota molt mes llarga que les que ella havia vist. Però si agafava la nota era molt probable que es caigués pel barranc sense fons ja que estava ple de boira. Se li va fer difícil agafar-la però amb ràbia i llàgrimes la va aconseguir agafar, es va aixugar les llàgrimes per poder lleguirla be i així deia:

Nota 5

En aquell bosc terrorífic, estrany, fred, un bosc que ningú desitjaria perdràs, quan la nena va morir un fenomen de la natura va fer una cosa inexplicable.

Les arrels dels arbres del boscs van moure-la fins a un lloc no se sap si estratègic o perquè va ser casualitat. Quan les arrels van deixar de impulsar al cadàver de la nena, van deixar-la al terra i entrar a lo més profund del bosc, on es va trobar una casa de fusta ronyosa i fosca, on es va quedar la nena estesa al terra morta cent anys.

Aquella casa l’havia construït un home, el primer en trepitjar aquell perillós bosc on si entraves allà ja no sorties més. Per això mateix aquell home va morir dintre d’aquella caseta de fusta.

I la nena es va convertir en una bruixa, estava jugant amb tots, els nens van caure en la seva trampa, però la bruixa començava a tenir por perquè portaven ja 5 notes i a la sisena la bruixa moriria i tornaria un altre cop la nena bona i petita que els seus pares la van perdre al bosc. I ara tot es tractava de que els nens aconseguissin la sisena nota, però estaven perdut perquè no sabien per on buscar.

.............

El Biel seguia corrent desesperadament i de sobte va caure a una trampa que estava tapada amb plantes i ell no va veure aquell forat i va caure.

En aquell forat hi havia serp, i ell va veure una cosa estranya que tenia a la boca, era la sisena nota!!! Però en aquell moment ell pensava en el risc que soponia que hagués una serp venenosa al seu costat.

Va tenir el miracle que va caure una pedra al cap de la serp i es va quedar inconscient o morta, millor no saber-ho i li va agafar la nota 6.

Nota 6:

Després dels cent anys va ressuscitar, però no era el seu cos normal era més vell i arrugat, es sentia molt estranya, tenia set de sang. Així va començar tot.

Si teniu les sis notes només les heu de ajuntar i acabareu amb tot això.

El Biel va aconseguir sortir amb molt de dolor, va anar corrents pel camí en el que es trobava.

..........

La Martina no sabia per on caminar i va decidir caminar recte i va arribar a un descampat on hi havia una casa de fusta.

..........

El Jaume va fer el mateix i va arribar al mateix descampat on hi havia la mateixa casa.

Va sentir un crit estremidor i molt agut, es va girar i va veure una senyora gran que el va començar a perseguir per tot el descampat, es va trobar amb el Biel i li va donar la seva nota.

El Biel va ser perseguit per la bruixa i ell va començar a córrer i li va donar les notes a la Martina, que era qui portava totes elles.

Ella les va posar en ordre i va cridar:

-Desapareix maleïda bruixa!

La bruixa va desaparèixer juntament amb el bosc.

Van sortir i van arribar al càmping on tots tres van estar contents.
 
3asojbegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]