F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Un cas extrany (AAA_03)
Inici:  Curial e Güelfa
Capítol 2 Connexions que desvelen pistes.

27 de novembre, les 8.30 h de la nit, l’Allyson no tornava a casa, era molt tard,el cel cada cop s’anava enfosquint més, cada vegada feia més frescor ja que no donava el sol i la gent del poble ja se n'anava dels carrers . Ella anava amb el seu tiet. Cada hora que passava se'ns feia més preocupant però nosaltres pensàvem que havia marxat amb el tiet. En mig de la nit el xiscle del nostre fill ens va fer canviar tots els nostres pensaments.

Ens vam despertar desesperats, no sabíem res del que estava passant. Immediatament, vam anar corrents a la seva habitació, vam encendre els llums, allà estava, de peu mirant cap a la finestra i amb les mans al pit, espantat no sabíem de que es tractava.

L’habitació de Dennis era freda, tèrbola com ell que era un noi fred, molt alt i escanyolit. Tot allò que tractava de relacionar-se amb els demés mai li havia agradat. No era molt sociable. Ell sempre deia que anar sol és la millor manera de fer les coses. Tan sols era carinyós amb la seva germana i sempre era molt protector amb ella, mai ningú havia entès el perquè només volia estar amb ella, ningú més de la família, perquè només s’obria tant amb la seva germana i no amb qualsevol més. Tenien una connexió especial, summament inquietant.

Entre els seus cabells negres rinxolats s’amagava un fort dolor. Els seus ulls mostraven un pànic incontrolable. Ningú sabia la raó. Algo anava malament, sentia un calfred que no li feia bones vibracions.

El pare va preguntar inquiet:

-Dennis què et passa? Per què has cridat? On es l’Allyson?- va preguntar molt dubtós i desesperat.

-Dennis estàs bé? Et trobes bé?- va continuar la mare.

-Algo no va bé, Allyson porta més de 12 hores sense aparèixer i he sentit una sensació estranya, com si algo em fes mal a mi, però no tinc cap farida ni res, és molt estrany.

-Que és el que has notat? - preguntà la seva mare.

Ell no va respondre i es va quedar bocabadat.

Els pares van trucar ràpidament a la comissaria, res del que estava passant els entrava al cap. Fins al dia següent l’FBI no actuaria..

3 de la matinada, es va sentir el timbre de casa. Tot era molt sospitós ja que els comissaris no farà res fins el dia de demà. Van obrir la porta. l’FBI s’havia presentat a la porta de casa seva. Que és el que voldrien?

Van obrir la porta desesperadament.

- Bona nit senyors. -va dir el comissari.

- Bona nit. Que està passant? - deia la mare plena de nerviosisme.

- Puc passar?

Un gest d’acceptació va fer la senyora Hookie.

-Ho sento molt per les hores que són, però haig de comunicar-vos una mala notícia, us acompanyem en el sentiment per la mort d’Allyson Hookie. Estem investigant a fondo aquest cas i aconseguirem esbrinar i buscar sense parar a l’assassinat d’aquest cas, no pararem fins a trobar-lo. Això si, ens teniu que explicar tot el que va fer la petita Allyson ahir, on va anar, amb qui va anar, les hores, la companyia, qui podia fer-li algo dolent…

-No, no, no pot ser! No m’ho puc creure!! Qui ha pogut fer-li mal a la meva petita, NO!!!- va cridar la mare panedida, sense parar de plorar.

El pare va caure de genolls al terre apanedit, tenia la cara descomposada, sense saber absolutament res, no es podia creure que ja no estava amb ells la seva petita i dolça Ally.

El polícia, entristit també, va afegir que el forense havia trobat una ferida en la part de les costelles. Dennis, descomposat també i molt tris, es va quedar pensant i va escoltar el que va dir el policia i se li van il.luminar els ulls. Ell va sentir un dolor i calfred en el costat dret, per les costelles justament en el mateix costat que a la seva germana. Estrany, però i si potser el germà podia esbrinar qui havia sigut el miserable que havia matat a l’Ally?

 
AAA_03 | Inici: Curial e Güelfa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]