F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Ningun culpable (3acordobes)
Inici:  La Bruixa
Capítol 2 Una trobada inesperada

No era possible, em vaig començar a mossegar les ungles, de cop em va entrar una escalfor per tot el cos que m'ofegaba, semblava com si estigués a una sauna d'un gimnàs. Tot seguit els vaig explicar als meus amics aquella paranoia i com era d'esperar van començar a riure i fer-me bromes. Al principi em vaig riure amb ells però no m'hi vaig capficar massa.

Quan m'en vaig anar a dormir no parava de rumiar el que havia passat avui, era difícil d'empassar però, que voldria dir? Al dia següent set nens i cinc professors no havien vingut al col·legi, podria haver sigut una carretera tallada o simplement que estaven malalts, però els professors deien que pel matí estaven aquí . Al migdia la noticia de la nena es va tornar a publicar i els familiars d'aquesta eren de l'edat mitjana, entre els anys 1500 i 1587 segons l' historia la filla dels emperadors va desaparèixer l'any 1521, i mai més s'ha sabut més d'ella, fins ara.

Quan vaig arribar a casa a les 17:00, la porta de casa estava oberta i semblava esgarrapada. Quan vaig entrar la meva mare estava al lavabo, estava cridant i dient alguna cosa, em vaig acostar per intentar obrir la porta però estava tancada, de sobte em vaig adonar de que el que m'estava dient era...

-Jaume, per l'amor de Déu veste'n d'allà, corre, corre!!!

Em vaig quedar parat, tenia molta por. De sobte alguna cosa em va acariciar el coll, se'm va parar la respiració, les cames se'm van congelar, la saliva no em baixava, les costelles se'm van contraure, i quan em vaig girar vaig veure a la nena del meu malson enganxada al sostre amb els cabells a la cara. Tenia moltes ferides i estava plena de forats causats per alguna mena de espasa o ganivet. La meva mare va callar a l'instant quan vaig parpadejar ja havia desaparegut i quan vaig entrar al lavabo em vaig trobar amb una nota que em deia:

"Si vols recuperar a la teva mare vine el dissabte a la direcció Carrer Passeig de no Gràcia número 57 a les 15:00 (no vinguis acompanyat)"

De cop i volta em vaig desmaiar, em vaig despertar a l'hospital central de Barcelona on allà estaven el meu pare, la meva àvia i el meu avi. El meu pare em va contar que em va trobar desmaiat al sofà veient la televisió, però jo sabia be el que havia passat. El pare no sabia on estava la mare, no em feia cas i per si fos poc havia entrat en una depressió. Tots dos vam anar aquell dia a passar la nit de divendres a casa dels meus avis.

Al dia següent pel matí vaig avisar a la policia sobre el que havia passat. No em van fer ni cas. El meu pare em volia enviar a un psicòleg però, evidentment, em vaig negar. El dissabte al arribar al col·legi vaig intentar avisar a alguns del meus amics però només quedaven dos alumnes a la classe. Per aquest motiu les classes es van cancel·lar i vam tenir tot el divendres lliure, per no per mi....

Havia de pensar qué fer, com actuar, quan, com i només tenia cinc hores, vaig anar a casa corrents, el meu pare encara no havia arribat de treballar. eren les deu i mitja i tenia que preparar-ho tot. Tot va ser molt precipitat, no sabia el que em podia trobar allà. Més tard algú va trucar a la porta, havia arribat el pare amb una senyora al seu costat. Era la meva tieta amb la que el meu pare volia que anés a viure. Vaig assentir amb el meu cap. Em van dir que agafés les coses per anar-nos. Quan vaig arribar a l'habitació em vaig quedar uns minuts pensant amb que havia de fer. Vaig decidir fugir de casa sense que ells ho sabessin i només em quedaven dues hores per arribar a l'adreça de la nota. Encara faltaven deu minuts quan vaig arribar a l'adreça.
 
3acordobes | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]