F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
La vida d'una bruixa adolescent (3bjebegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 2 El futur

Uns dies després de molta pluja, la nena després de patir tot aquest sofriment a l'escola, i adonar-se que pot ser el que li feia falta eran els seus pares, per desfogar-se i explicar-lis tots els seus problemes i posar-hi la solució, tot i que tenia a la seva àvia ella necesitaba l’amor d’uns pares, ja que dubto que ho hagués explicat ja que els seus pares van morir quan ella hi tenia no més cinc anys, van morir d’un accident d'avió.

I aquella nena adolescent havia de patir acos i la ausencia dels seus pares, tot i que no era gaire fàcil per ella ja que és una adolescent, i tot això t’agafa en una edad bastant complicada, era una nena molt estudiosa i educada amb tothom aun així que no la tractessin com es mereix.

Després de tot el que havia passat es sentía sola, no tenía a ningú, no tenía casi ningún amic, i ningún dels que tenía era suficientment de confianza. No sabia què fer, si que és veritat que ya había pensado en el seu futur, pero valía tot el que estava passant, tot el que s’estava esforçant per treure tan bones notes, només per un futur que ella pensava que anava a ser molt millor, tothom li felicita per les seves notes ja que eren de deu, pero com ella no hi pensava en el futur encara no li emocionava la idea.

Uns dies després no había millorat res, si que és veritat que passen mes de ella y ya no lo insultaban tant, pero estaba mes sola que mai. Aquell día había decidit anar a la biblioteca a menjar perquè no volia veure a ningú, no volia saber res de ningú, per ella ningún valía la pena només la seva avia, que ja feia dies que estava malalta y no volia ninguna visita en el hospital. Es va sentar en una taula que hi havia vida, va agafar el seu bocata de pernil dolç i va començar a menjar. Ella no notava res estrany però de sobte un noi es va caure darrere seu, ella la va mirar, pero el noi va sortir corrents abans de que ella li pogues veure.

Un dia sortint de l’escola com de costum sola, va trobar un noi que ella notaba que li observaba pero es clar, com tothom reia de ella sense ninguna qüestió en especial, doncs pensava que seria un mes de la col·lecció, llavor ella va continuar el seu cami sola, fins que ell, en Xavi es va apropar i li va dir, bon dia, jo hi sóc en Xavi, i ella va contestar espero que no et burlis de mi com els altres nens de l’escola, ell va respondre que ni pensar-ho hi vendría a burlar-se d’una noia com ella.

Llavors ella ja poc a poc es va anant confiant, no seria la paraula perfecte, es va anant

obrint ja que ella no hi tinc a ningú amb qui parlar i es sentia important i emocionant per una vegada.

El Xavi s'havia convertit en una persona molt especial per a ella, mai li deia res que li molestés, sempre estava allà quan el necessitava, però hi havia una cosa que ella no entenia. De on habia sortit aquell noi?

Es va convertir tan important, que cada dia l’acompanyava a l’escola i després l’anava a recollir perquè no hi arribes sola a casa, ell la feia sentir-se protegida i sense ningun tipus de vergonya, es va fer una relació tan intensa que un dia en xavi a les cinc després de que ella sortir del cole, ell li va proposar un plan, anar al cinema i atiborrar-se de palomitas, ella molt apasionada li va dir que era és clar.

Al sortir del cinema en Xavi li va acompanyar a casa perquè no tornés sola, llavors a la porta de casa d'ella i ell es va llançar als seus llavis tan gruixuts, finalment van declarar que estaven sortint, per ella era el millor que li havia passat en tota la vid, ja que això no es dificil, dormia feliç menjava a menjador sola però feliç pensant en ell, en fi ella li coneixia realment? ella savia perquè aquell dia observava d’aquella manera?...


 
3bjebegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]