F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
(3bjegeabegues)
Inici:  Les paraules ferides
Capítol 2 Li Huan

7 anys després

No es com si la petita s’enrecordés de tot el que havia passat, era com si la seva ment esborrés els records dolents intentant així reinsertar-ne alguns mes bonics (encara que ella no tenia molts que fossin agradables). Les imatges li afectaven com si de flashbacks es tractessin, ella sent raptada per uns grans homes, ella cridant el nom del seu germà en busca d’ajuda, i finalment ella responent les preguntes d’una dona la qual responia pel nom de “general”.

I aixi van anar pasant els anys, Jia Li i el seu germà recluits pel exercit militar mandarí i separats l’un de l’altre, fins al punt en que Jia Li dubtava de si havia tingut vida abans de ser allistada a l’exercit amb només set anys. No era tant dolent al cap i a la fi, ja que Jia Li sabia d’on treure tot el que necessitava, juntament amb altres dues noies, s’escapaven a la cuina i robaven tots els subministres necessaris per les tres noies. Un dia després d’haver robat, es van juntar i van començar a parlar sobre els seus somnis i esperances allà dins.

-Jo sempre havia volgut ser infermera, o professora, algun ofici que ajudés als demés- Va dir Theodosia, una nena rusa que acabava d’arribar fa poc

- A mi m’hauria agradat ser advocada- Va continuar Laurie, una americana una mica despistada

-Pareu ja les dues i mengeu abans no ens pillin- Va cridar Jia Li

- Perdona per encara tenir somnis- Li va replicar Theodosia

- No et preocupis Theo, no portes tant aquí com per saber que es una tonteria.

-No hem crec que acabis de dir-li això- Va cridar Laurie- M’han vaig d’aquí, espero que quan torni t’hagis disculpat- I en això va agafar alguns trossos de pa i se’n va anar.

- No estic enfadada amb tu.

- Ja ho se que no ho estàs, no tens motius per estar-ho.-Va contestar Jia Li netejant l’estància de la existència del menjar- Per cert, avui faig anys.

- I quants fas?

- Quinze.

- Un bon número.

- I això ho dius per que en el teu país era tradició fer alguna cosa important per els quinze o només per intentar treure’m un somriure?

- Aixó t’ho dic per que es el que ma mare sempre deia quan algú feia anys.

-Ho sento, no volia que t’enrecordesis d’ella.-Jia sabia que en recordar-se dels mes estimats no sempre et donava forces per continuar vivint, sinó que mes be te les treia.

- No, tranquil·la m’agrada pensar en ella, la fa mes real. Saps?

- Jo simplement he donat als meus pares per morts. Suposo que així es mes fàcil

- I que es el que fa mes fàcil precisament?

- Si penso en si ells estan vius, això hem dona esperança, una esperança que només hem serviria per cometre errors aquí dins per poder escapar i retrobar-nos. A part, si estan vius allà fora, estaran vivint un calvari. Per això els prefereixo morts.

Li Huan

Cada entrenament es mes dur que l’anterior, arriba un punt on se’t treuen les ganes de viure, Jia Li i el fet de que encara continua viva, eren les úniques circumstancies que amarraven a Li Huan a no cometre un suïcidi. En set anys d’estància, l’únic que ha anat fent es pujar de categoria, ara es la ma dreta de la general i tothom creu que ell realment estima el seu treball. Però el cert es que no hi ha objecte que ell detesti mes que un arma, ell realment odia la seva vida. Però faria el que fos per la seva germana.

Just en aquell moment.

Va capgirar-se cap a la dreta, i després d’assegurar-se de que ningú no el veia, va córrer cap a la xemeneia i va cremar tots els papers de la suposada alliació dels xinesos amb els americans, sabent que això li portaria problemes, però també la salvació del seu poble.
 
3bjegeabegues | Inici: Les paraules ferides Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]