F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
(3aagarridobegues)
Inici:  La felicitat d’un pollastre a l’ast
Capítol 2 Troba la teva motivació

La meva vida havia canviat de cop, però jo conviscuda de que faria una perruqueria. La meva mare em va estar dient tot el temps que perdo per estar en aquelles circumstancies però jo li vaig dir que no era culpa seva i també una frase que sempre la admirarà “quan mes sigui l’esforç mes gran serà la victòria”.

Vaig estar buscant treball per tot el poble però el únic que trobava era fer classes a nens petits però no em convenia perquè únicament guanyava cent euros al mes, segui buscant per cada rinco del poble, però no n’apareria ninguna fins quan vaig estar parlant amb una amiga del institut que em va dir que si em volia anar a treballar a vint kilòmetres del poble a una famosa gasolinera que guanyaria aproximament al mes uns mil cincents d’euros, sense pensar li vaig dir que si.

El dia següent va ser el dia que vaig començar a treballar, tot era diferent, el treball no m’agradava gens però pensava que si treballava el següent any tindria la perruqueria. Treballava durant dotze hores al dia amb cinc descans de uns trenta minuts, cada vegada era mes esgotador llevar-me molt d’hora. Arribava la primavera i encara continuava sense tenir els diners necessaris.

Un dia em vaig llevar i vaig rebre una de les noticies mes importants de la meva vida que podria canviar el meu futur. Va ser de que la meva mare havia aconseguit un treball, i això significava que ja no tindria que mantenir la meva família ja que ocupava la major part dels diners. Això significava que mes o menys tindria la meva perruqueria sobre finals de la tardo, ja que tots els diners anirien per muntar-ne una.

Cada vegada s’aproximava mes el dia que iniciava el funcionament de la perruqueria, però ja començava l’època que tenia que buscar local. Jo volia comprar el local de la meva mare però no vaig poder comprar-lo perquè el local que va utilitzar la meva mare ja havia sigut comprat per altres persones que li anava ve el ofici. També necessitava l’armament possible per fer els millors cabells possibles.

Sobre finals d’estiu vaig trobar un local, especiós i ample per les meves necessitats. El vaig comprar amb molt bon preu, com m’esperava molt mes el preu, vaig invertir la resta dels diners per fer un bon local on els clients s’assentin en una de les millors perruqueries del mon.

A principi de la tardo vaig organitzar tot el que volia i com el volia, però el problema va ser de que las coses que volia provenien d’Àsia, llavors tenia que esperar dos mesos. En vaig cabrejar una miqueta perquè significava que tindria que seguint treballar mes a la gasolinera.

El dia del meu complanys la meva mare em va donar el millor regal del mon, va ser de que ja podria obrir la perruqueria ja que la meva mare va pagar mes el transport perquè arribis en dues setmanes, però no era això l’únic, l’altre cosa va ser que ja estava tot muntat com jo volia. Em va dir que ja va contactar amb la meva amiga del institut per dir-li que ja no aniria mes a la gasolinera a treballar.

El dia següent vaig començar amb l’ofici, el primer dia em va vindre molta gent cosa que pensava que sol vindria dues persones. Aquell dia mai se m’oblidarà. A la perruqueria treballava jo i la meva mare. Dins teníem un quadre ven gran de la meva avia, qui va ser qui em va motivar per no caurem i seguir cap davant.

El segon dia de tenir la perruqueria sol em va venir una persona de la cual al llarg del temps seria una de las millors clientes. No em va preocupar res perquè sabia de que no venia ningú mes perquè el dia anterior ja havia arribat molta gent. Llavors el dia el vaig utilitzar per ajustar una miqueta mes la perruqueria al meu gust, modificar preus i afegir mes tractaments per els cabells.

Els dies van seguint passant però no va venir moltes persones mes, sinó unes quantes mes per dia. Aquells dies em va vindre una tristesa perquè pensava que tindria que tancar la perruqueria o mourem de lloc.
 
3aagarridobegues | Inici: La felicitat d’un pollastre a l’ast Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]