F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
La felecitat d'un pollastre a l'ast (3aagomaribegues)
Inici:  La felicitat d’un pollastre a l’ast
Capítol 2 “VIATGE A NORUEGA”

Dos dies més tard, totes les coses de la senyora gran, ja estaven a la casa, van ajudar a la dona a col·locar-les, a l’acabar com que era l’hora de dinar, entre els tres van cuinar una amanida, unes mongetes i peix blau.

Després d’acabar de menjar, van anar al centre perquè volien buscar un viatge a les afores de Catalunya, van decidir que hi anirien a Noruega, ja que la dona sempre hi havia volgut anar. La dona gran va comprar tres bitllets i després van pensar que estaria bé poder-se comunicar entre ells i fer fotografies si calia del viatge i van entrar a la botiga Movistar a comprar tres mòbils, un per cadascun. Després d’haver comprat els telèfons mòbils van engegar-los per veure el temps que feia a Noruega, per veure si tenien que comprar més roba o no, com van veure que era tard van tornar a casa i van sopar i es van anar a dormir, que estaven cansats de tanta acció.

Al dia següent van tornar a mirar el temps i van veure que estava nevant, llavors van decidir que esmorzarien i anirien a comprar roba d’hivern pels tres. Quan ja havien acabat d’esmorzar es van vestir i van anar cap al centre per anar a la botiga de roba, aquella petitona. Quan ja eren allà, van començar a agafar roba d’hivern ja que estarien dues setmanes a Noruega, van comprar molta roba i van decidir que no podien anar amb tota la roba que havien comprat amb l’autobús, pesava molt i poder s’embrutava.

En aquell moment, passen per davant una botiga de cotxes i decideixen entrar a veure que cotxes hi havia per si a la dona li agradava algun, a l’entrar la dona va veure un cotxe que li agradava molt i va anar decidida a veure com era el cotxe des de més a prop. Al final la dona va comprar el cotxe i van anar els tres junts fins a casa per deixar totes les bosses de roba, la veritat que era extravagant i diferent el cotxe. Però a l’arribar a casa se’n van en recordar que necessitaven maletes per anar de viatge a Noruega, així que van anar una altra vegada al centre de la ciutat, per comprar les maletes, van comprar dues maleta per cadascun.

Tenien tanta presa per comprar tot el que necessitaven, perquè sol quedaven tres dies per a què s’anessin de viatge, van sopar tranquil·lament i a l’endemà van decidir que anirien a comprar una alarma per les dues setmanes que estiguessin a fora i protegir casa seva, perquè ara ja era casa seva, la dels tres.

A més a més, volien comprar una televisió nova i gran, i la bona dona no va dubtar en comprar-la, a part de comprar la televisió va comprar una play-4 per a què juguessin els dos pollastres, i van estar tota la nit jugant.Al dia següent, pensaven que només els hi quedava aquell dia per fer coses per allà i preparar les maletes, ja que un súper viatge els estava esperant als tres, un cop acabades les maletes i preparades a la porta de sortida, van decidir anar al centre de la ciutat i sopar en un restaurant, a part de menjar-se un gelat cadascun, abans de marxar a Noruega, ja que allà amb el fred que feia no podrien menjar gelats ni veure granulats.Quina passada de dia! anaven parlant de tornada a casa, ara dutxa i a dormir, que ens esperen dues setmanes meravelloses i hem d’estar descansats per a gaudir al màxim, de la nova experiència i a sobre amb bona companyia, els dos pollastres amics i la senyora gran i bona amiga ja...La nit abans d’anar de viatge els dos pollastres no van podien dormir en tota la nit ja que estaven tan emocionats per anar a Noruega, al dia següent la dona gran va entrar a la habitació on dormien els dos pollastres i els va despertar ja que van aconseguir dormir-se, van baixar a esmorzar. A l’acabar d’esmorzar van tornar a l’habitació per vestir-se i per agafar les maletes ja que era el dia que s’anaven, quan ja estaven sortint de la casa un dels pollastres no se’n va en recordar d’agafar el carregador del mòbil i van tornar que obrir la porta per que l’agafes.

Mentre estaven anant cap a l’aeroport la dona gran comprovava si portaven els passaports i els bitllets per poder viatjar cap a Noruega. A l’arribar a l’aeroport van pagar al taxista i van entrar a l’aeroport, els pollastres anaven en una gàbia com si fossin animals de companyia ja que no els podia portar amb ella a l’avió, van anar a deixar les maletes i les gàbies i allà es van acomiadar ja que en cinc hores no podrien parlar. Quan ja es van acomiadar cadascú van anar pel seu camí, la dona gran cap a la zona de seguretat per poder entrar a l’avió i els altres dos van anar cap a la zona d’equipatge. Quan la dona gran ja estava al passadís per entrar a l’avió va veure els dos pollastres per la finestra com els carregaven al magatzem de l’avió, quan ja estaven enlairant la dona va començar a dormir ja que sabia que era un vol molt llarg i volia estar descansada per quan arribes a Noruega.

Quan ja havien passat les cinc hores, la dona ja portava estona desperta i estava mirant per la finestra el paisatge, ja que tot just estaven arribant a l’aeroport d’Oslo. Quan ja van aterrar van començar a baixar de l’avió va anar a la zona d’agafar l’equipatge, primer va agafar la seva maleta i després va agafar els dos pollastres, quan van sortir de l’aeroport van veure que començava a nevar i llavors la dona gran va accelerar el seu pas ja que sinó no arribarien a l’hotel, van agafar el taxi i van dir al taxista la direcció amb l’ajuda del traductor del mòbil, ja que la senyora no sabia anglès i els dos pollastres menys.

Un cop arriben a l’hotel, entren a la gran i maca recepció de l’hotel, on es queden bocabadats, era enorme l’hotel, molt ben decorat amb molt de gust i net, molt net que estava tot, van anar en direcció a la recepció per donar les seves dades i preguntar quin numero d’habitació tenien, quan la recepcionista ja va acabar d’agafar totes les dades, van anar directament cap a la planta 9 a l’habitació nou-cents trenta-cinc. A l’arribar a la planta novena, baixen de l’ascensor i just davant estava l’habitació, van agafar la targeta i van entrar a l’habitació, només entrar ja van veure que hi havia una televisió molt més gran que la que ells s’havien acabat de comprar i ja tenien a la casa seva. Van decidir entrar una mica més cap a dintre, hi van veure tres llits molt grans com si fossin una piscina cada un. Van mirar cap els costat, buscant els serveis i van veure un immens jacuzzi i una banyera també molt gran, es van quedar molt sorpresos ja que havien vist fotografies des del mòbil, però no s’imaginaven que era tan gran tot allò. Van deixar les seves coses i van baixar cap a baix ja que era la hora de sopar i tots tres tenien molta gana, van veure un cartell on posava que podien passejar per l’hotel les mascotes domesticades del clients, així doncs, no tindrien cap problema per sortir de l’habitació i estar per l’hotel, ja que ningú els podria dir res si esta permès...

A l’arribar al restaurant van començar agafar coses i més coses, ja que era un bufet lliure, on podies agafar allò que volies i que més t’agradava, van veure que estava ple el restaurant així que van trigar una estona en trobar un lloc tranquil per seure els tres, al cap de 2 minuts del voltar pel restaurant, van trobar una taula maca i rodona.

Un cop van acabar de sopar, van decidir anar a fer una volta pels voltants de l’hotel, van pujar a l’habitació per agafar les jaquetes ja que feia molt de fred. Van estar 15 minuts al carrer, no podien més amb el fred que feia, estarien com a mínim a -8 graus. Tant la dona gran com els dos pollastres no aguantaven el fred i van decidir anar a l’habitació que s’estava calentet. Es van dutxar i es van anar a dormir, ja que estaven molt cansats del viatge tant llarg i de les emocions que havien tingut al llarg del dia entre veure l’hotel i l’habitació.Al dia següent van decidir que anirien a visitar el centre d’Oslo ja que van buscar pel cercador del Google: què veure a Oslo.

Abans d’anar al centre de la ciutat, van baixar a esmorzar al restaurant de l’hotel, tornava a ser bufet lliure, quina gana i quantes coses per escollir segur que ho estaven pensant, a més havien d’esmorzar fort ja que havien d’aguantar el fred que feia fora de l’hotel, en aquella gran i maca ciutat i alhora desconeguda; a l’acabar d’esmorzar van anar cap a l’habitació per agafar les jaquetes, les bufandes i els guants, ja que feia molt de fred.

Al sortir de l’hotel van agafar un taxi que tenien allà a la porta, perquè els portes cap al centre de la ciutat, l’hotel estava molt cèntric, però amb el fred que feia no es podia estar ni cinc minuts caminant. Quan van arribar al centre de la ciutat van començar a fer fotografies, a tot allò que veien, a les estàtues, per cert totes plenes de neu i al paisatge que hi havia; van estar 30 minuts fen fotos i després van entrar a una catedral per veure-la com era per dins, van fer milers de fotografies, ja que els hi va agradar molt la ciutat i tot el què veien els seus ulls, era molt bonica i plena de monuments interessants. Després de sortir de la catedral van anar a una cafeteria per prendre una xocolata calenta, ja que feia molt de fred i així entraven en calor. A l’acabar de prendre la xocolata calenta, van estar una estoneta donant voltes fins que ja es feia l’hora d’anar a dinar a l’hotel, tenien agafada la pensió complerta. Ja en l’hotel van anar directament a la zona de restaurant per dinar, i aquesta vegada era menjar a la carta, plats exquisits, un cop acabat de dinar, es van dirigir cap a l’habitació per dormir una estona, una migdiada, ja que tenien molta son i cansament. Van estar dues hores dormint sense parar, quina migdiada més llarga, a l’aixecar-se es van vestir i van anar la fortalesa d’Akershus, era una fortalesa marítima i després una presó. Van estar a més contemplant les escultures i els quadres que hi havia dintre la fortalesa.

Van estar unes dues hores i trenta minuts dins la fortalesa fent fotografies i contemplant les vistes que hi havia del mar des de les grans balconades. Quan ja estaven a la sortida van donar la volta perquè s’havien deixat la càmera de fotos, a l’arribar a la zona de les balconades allà seguia ningú l’havia tocat, havia estat sort. Ja sortint van anar directament a l’hotel per anar a sopar i després anar-se a dormir ja que havien tingut un dia molt estressant amb moltes emocions i això si molt molt divertit.

Al dia següent van fer la mateixa rutina, van anar a baix per esmorzar i gaudir del bufet lliure van agafar las jaquetes i van sortir al carrer, mireu per on aquell dia havia deixat de nevar i feia un sol esplèndid, així que van decidir anar a visitar el parc Vigeland, és un parc on hi ha dues-centes dotze escultures de granit i de bronze, i també van buscar un altre lloc, aquest cop era un museu, que es deia: Museu Noruec de la Història Cultural. Un museu on es podia contemplar cent cinquanta-cinc edificis històrics portats des de totes parts del país, entre les quals destaca la delicada i preciosa església de fusta de Gol, del segle XIII.

Primer van anar al parc Vigeland van estar allà tot el matí, ja que a cada escultura que veien es paraven per fer una foto i les que més els hi agradaven es feien una foto amb ella.

Quan van sortir del parc van anar a un restaurant a dinar, ja que volien aprofitar el dia i no tornar a l’hotel, després de dinar van anar caminant cap el Museu Noruec de la Història Cultural, on van estar tot el que quedava de dia fins que ja era fosc. A la nit que van tornar a l’hotel quasi morts del cansament, no havien parat tot el dia de caminar, a munt i avall. Ja quan estaven pujant cap a les habitacions van veure una sala on hi havia molta gent i van decidir entrar a veure que hi havia i van descobrir que hi havia una televisió molt gran on estaven mirant un partit de futbol. Van estar una estona fins que es van cansar i ja si que van decidir anar a dormir, ja que l’endemà els esperava un dia encara més emocionant, que el que acabaven de passar.

Al dia següent van fer la mateix rutina d’esmorzar i d’agafar les jaquetes, abans però havien buscat quins llocs anaven a visitar. Van trobar el “Museu dels Vaixells Víkings” que era on podien veure en persona els dos vaixells víkings millor conservats del planeta. També volien anar al “Museu del Fram” que podien veure i pujar al vaixell que van utilitzar els exploradors noruecs: Nansen, Sverdrup, Wisting i Amundsen, entre els anys 1893 i 1912, ells volien explorar l'Àrtic i l'Antàrtida.

I primer van anar a...
 
3aagomaribegues | Inici: La felicitat d’un pollastre a l’ast Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]