F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Missatge dede el mes enllà (3aizmabegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 2 El misteri del portal

L'home que havíem anat a visitar ens va explicar que tenia una filla, que cap allà fara uns vint anys va desaparèixer quan estaven jugant a la pilota en la mateixa zona on l'Ignasi va desaparèixer. Quan van passar 24 hores va avisar a la policía, es van posar a buscarla a ella o alguna pista, pero no van trobar-hi res, cosa que era extraña que a més de dos centes persones se les hagués passat algo per sobre, només van trobar una especie de rascades com si fossin d’un lleó, pero en aquella zona era imposible que hi hagin animals d’aquelles característiques.

Quan vam escoltar allo, el Raúl va mirar el rellotge i va veure que havien passat ja 28 hores desde que havia desaparegut. Vam passar per casa de l'Ignasi i li nem dir a la seva mare que haviem estat jugant al bosc de darrere de la meva casa i de cop l'Ignasi es va adentrar per anar a buscar la pilota, i ja no el nem tornar a veure, li v¡nem dir que ens havíem passat tot el dia intentant trobar lo, nem buscar per tot el poble però no hi va haver resultat. La seva mare ens va dir que la policia fins que no passen 24 hores no anava a fer res, pero de cop el Raúl va saltar i li va dir que ja havien passat mes de 24 hores.

La policia va començar a montar l’operatiu, i nosaltres nem anar a la biblioteca a fer cartells amb la seva foto per penjarlos per tot el poble. La gent va començar a anar a la zona on havia desaparegut per buscar, hi va haver molta gent que es va espantar, ja que va ser exactament en la zona de feia vint anys. Els nostres pares ens van dir que no sortim de casa meva ja que no volien que ens pases el mateix, nem anar tots a casa meva on estava la Martina, com no hi havia ningú a casa li nem començar a ensenyar a jugar amb l’Atari, de cop quan es va assentar al sofà amb nosaltres es va quedar com congelada, ens nem espantar tant que estem a punt de trucar una ambulancia o algo pero de sobte, es v moure i va senyalar cap a una foto on estava la colla d’amics, es va aixecar i va posar el dit sobre la cara de l'Ignasi.

Nosaltres nem pensar que estava senyalant lo ja que hauria vist alguns dels nostres cartells, pero no, va agafar el primer paper que va veure i el va dibuixar en una gàbia amb el monstre aquell que havia dibuixat. Ens va dibuixar també una especie de casa vista desde l’exterior, el Jordi es va posar a pensar i de cop va dir que recordava on hi era aquella casa. Vam anar caminant cap allà amb la Martina, cada un ens vam agafar algun objecte amb el que defendrens ja que estabem molt espantats.Quan nem arribar, la casa era exactament la del dibuix, la unica diferencia es que en el dibuix tenía la porta i les finestres i en la realitat no tenia res, i tampoc es veia res per l’interior. Nem entrar amb molt cuidado, pero no hi nem veure res, només hi havien plantes i pols, cosa que amb la pols vam deduir de que ningú havia trepitjat per alli feia molts anys.

La casa tambe tenia un soterrani, il·luminat per els forats del pis de dalt, nem baixar i nem veure una especie de talla la paret, semblava com els portals del videojocs, tot alrededor del “portal” tenia les mateixes rascades dels arbres de quan va desaparèixer la nena feia vint anys. nem fer una foto amb la camara del Jordi i nem anar corrents cap a fora on ens esperaba la Martina, que no havia volgut entrar.

Nem anar a casa de l'home aquell que la seva filla havia desaparegut i li nem ensenyar la foto, la Martina s’havia quedat a casa meva ja que el poble era massa petit i si algú ens veia amb la Martina començaren a conspirar. L’ home ens va dir que trucaria a un amic seu que havia vist algo semblant feia molt temps pero el van tancar a un psiquiàtric ja que deien que estava boig.

Ens va dir que ens uns trenta minuts arribaria a casa seva així que mentrestant nem anar a casa a berenar i a descansar una mica, ja que portavem tot el dia a dalt i a baix.

 
3aizmabegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]