F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
LES NOTES DEL BOSC (3asojbegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 2 El joc

Tots es van quedar pàl·lids. Era una persona gran i estava fred, no s'ho creien, no podien parlar, hi va haver un silenci impressionant.

Aquell cos era horrible, sense pell, tot destrossat, només ossos, uns ossos desgastats, desgastats del temps, com si haguessin passa cent anys des de la seva mort.

Els tres adolescents van cridar, estaven a punt de plorar, no podien caminar. A poc a poc es van tranquil·litzar una mica i van caminar cap a un altre costat per tal de trobar el càmping. Ningú va dir ni una sola paraula, en el petit camí estret i tenebrós.

Van caminar uns quatre-cents metres i en algunes vegades van fer el moviment de córrer o de caminar més de pressa per tal d'allunyar-se d'aquell pobre esquelet.

A mesura que caminaven, ells es van anar cansant i nesecitaven algo de menjar i de beure, però no era moment, ja que després del que havien vist, a tots tres se'ls hi van treure les ganes de passar-hi un glop d'aigua.

..........

La nena se'n va adonar de la seva presència de carn, carn tendra i tova, suficient per a dormir cent anys per cada persona. Li va entrar ganes de caçar, unes ganes que no havia experimentat des de feia molts anys, les ganes de matar!

La nena estava molt preocupada perquè tenia tres enemics, en Jaume, la Martina, i en Biel.

Per aconseguir matar a la nena havien de fer una espècie de joc on havien de trobar set notes en el bosc i recopliar-les a la casa que va construir l'home mort. Aquest joc era molt difícil, ja que el bosc era molt gran i les notes estaven per als arbres, i si aconseguien aquest gran repte podrien matar a la nena i saber la seva història.

..........

Els nois espantats i amb molta por es van adonar que havien estat caminant en cercles, ja que es van tornar a trobar amb el cadàver, però aquest cop el cos estava del revés, com si algú l'hagués mogut, com si l'haguessin revisat.

Els nois el van revisar perquè no s'ho creien, no es creien que s'hagués mogut, al revisar-lo van veure que tenia una nota, la van llegir en veu alta:

Nota 1

L'inici, les regles, l'objectiu:

Aquest és un bosc maleït, un bosc que no ha trepitjat ningú.

S'hi voleu sortir, heu de trobar unes altres sis notes que completan una història,

la història d'aquest bosc i com va començar la maledicció,

i per sortir les haureu de reunir en una cabanya mig construïda.

En aquest joc us trobareu amb perills que ni us imagineu, perills fantasmals.

-Estem de conya oi?-Va saltar la Martina.

-Busquem la sortida i pi.pi.pirem qu.que tinc por.-Va dir el Jaume.

-Marxem i si ens topem amb les notes doncs fem el joc.-Va afirmar el Biel.

-Doncs correm! Marxem! - van dir tots tres.

Mentre caminaven ràpids entre els arbres, la Martina es va topar amb un arbre que tenia una cosa blanca rodona, semblava una carta però aquesta s'il·lumina més.

Era com una càmera que utilitzava la nena per vigilar als pobres concursants

aquela forat al mig on estava la segona nota pel joc on seguia explicant la història de la nena.

Tornaren tots a caminar un altre cop i aquest cop sí que es van trobar la segona carta que estava a l'altura de la cintura dels tres valents. Això de què estigués a l'altura de la cintura els va sorprendre, ja que era molt estrany. Però igualment van llegir-la i així deia:

Nota 2

Tot va començar amb una família que estava molt feliç de viure a la muntanya.

I un dia van anar d'excursió el pare la mare i la filla, però van tenir la mala sort que la filla es va perdre.

Els nois van seguir caminant i van escoltar un soroll molt estrany però tenien tanta por, que van començar a córrer i van tenir la sort que van veure un cau de conills on hi havia la tercera nota on continuava la història.

Nota 3

Al final del dia els pares de la nena van marxar del bosc i van deixar de buscar-la, ja que es feia fosc. Tenien l'esperança que tornaria l'endemà.

 
3asojbegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]