F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Emma (3artbegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 2 El judici

Ja estava tot preparat, faltava menys d’un hora perquè tot comences. L’Emma no s’havia com sentir-se, tenia sed de venjança pels que li han fet la vida impossible, deixant-la sola en aquest mon sense sentit.

Tots estaven en el menjador de l'orfenat, quan de sobte van començar a escoltar els tambors i trompetes que anunciaven la arrivada dels caputxes negreas. Tothom es va ficar alerta, sobretot els mags i bruixes que s’amagaven entre els mundans, perquè sabien lo que venia, inclosa l’Emma,que a diferencia dels altres ja havia viscut les conseqüències.

Van trucar a la porta i la Gabriela Montez va anar a obrir, però abans que arribes a tocar la , va sortir volant pels aires,

Ja estaven aquí.Havien arrivat, Tornaven a matar, millor dit a matar-la.

Quan van entrar, es van ficar a buscar a algú entre la gent, ningú sabien que volien ni pretenien, pero l’Emma si, la volien a ella, havia de fugir i això va fer, va sortir pitant per la porta va ser tan ràpida que als caputxes no els hi va donar temps de reaccionar, i la petita estava casi fora del centre. Però amb un vol un dels guàrdies dels caputxes la va agafar amb un braç i la va ficar dintre d’una gàbia minuscula, plena de gent que li apretaven contra els barrots de ferro, fent-li molt mal, pero a ella no li preocupava això, ella sol volia que paguessin per lo que li van fer, així fós matanlos a tots.

Van arribar al seu destí, un castell terrorífic, els van portar cap a la masmorra, on els van lligar de ,mans i peus amb unes cordes impregnades amb un líquid que els impedia fe magia. L’Emma va repassar qui tenia al seu voltant, persones, velles, adultes, adolescents, infants, fins i tot va veure dos bebes amb una marca de naixement al cap amb forma de raig o algú semblant.

Van passar la nit allà sense poder dormir per la falta d’espai. Al matí els van despertar y els i van treure la roba i els i van donar un drap per identificar-los segons els privilegis,l’Emma no portava res de valor només un collar d’or que perteneixia als seus pares, mai es separaria d’ell ja que és l’última cosa que li van deixar.

Portaven hores sense menjar, no sabien si portaven , minuts, dies, mesos, ja que aquella habitació tot pasava més lent, potser era de dia o de nit, no ho sabien ja que no hi havia cap finestra ni llum natural que pogués travessar les parets de la masmorra.

En aquella habitació tancada que estaven, no s’escoltava una altre cosa que no fossin plors, maldicions i més maldicions.

Van sentir uns passos aproximar-se, tothom estava aterrat, pel que aquells mostres els hi tenen preparat, minuts més tard la porta es va obrir de un sol cop, i no es va sentir més soroll per part del reclossos. Van entrar quatre d’ells, però a ningun se li veia la cara sol se li veia negre i i ulls vermells com el foc.

Sense dir res van agafar a les persones d’edat més avançada entre empentes i patades, quan van agafar el braç de la última senyora, una nena de dinou, disset anys es va interposar, i va acabar amb un cop al cap que li va costar la mort.

Després d’aquell incident se’n van anar però al cap de res estaven agafant als nens i nenes petites, inclosa a la Emma. Començaren a caminar per un estret passadís que portava al cementiri darrere del castell. L’Emma mentre era empentada pels guàrdies, es va fixar amb un gran aiguamoll a deu metres de on estaven els caputxes negres esperant-los.

Comença el judici.

El judici consisteix que un per una anava allà i deia el seu nom i edat, i al dir-ho els hi feien un tall a la punta del dit i la sang tenia que caure dintre d’una fossa, si desde dins de la fossa sortia flames liles no eres un mag i et deixem tranquil, a un descampat a lluny de la civilització i et borraven la memòria. Però si les flames surten vermelles volia dir que eres un mag o bruixa, i això volia dir que et mataven i et deixaven a un forat de terra perquè et podrissis amb els bitxos.

I així ho van fer un per un anaven al seu destí, l’Emma era la cinquena a la fila i tenia un pla, per acabar amb ells, quan li toques i les flames li sortissin vermelles, faria un conjur .

I així farà quan les flames van sortir va fer un conjur perquè es fessin gegant i cremessin als caputxes, però no va controlar molt bé la seva màgia, i el conjur va repercutir a tots els presents i a ella també.

Tot havia acabat els caputxes estaven morts, la gent del seu voltant també i ella estava…
 
3artbegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]