F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
La persona menys esperada pótser la mes acertada (vicanal)
Inici:  La Bruixa
Capítol 1 CAPÍTOL 1: UN SUCCÉS INESPERAT

CAPÍTOL 1: UN SUCCÉS INESPERATUn home que passejava per aquella zona va veure el cadàver de la nina, i de seguida va trucar a la policia. No varen tardar gens en arribar i el primer que varen fer és treure el cos. Un dels policies, anomenat Jack, es va quedar sense paraules quan va veure el seu rostre… Era la seva neboda! Na Mireia estava morta! Va pensar en trucar a la seva germana, na Marta, però com ho podia dir?

Ring, ring!

-Hola Jack! Com estàs?

-Ho… Hola… Doncs… No molt bé… -va dir plorant- Marta, hem trobat.. hem trobat na Mireia… morta… -va acabar la frase quasi sense poder parlar del mal que sentia.

-Què?! No, no pot ser! On estau?! Què ha passat?! Jo l’havia portat a l’escola! Què li han fet a la meva filla?! -va cridar amb una combinació de ràbia i desesperació.

-No, no ho sabem… Ens emportarem el seu cos al forense de la ciutat perquè esbrini el que li ha passat…

-On estau? Vull veure la meva filla! -encara plorava molt, no se l’entenia gaire.

-A l’aiguamoll que hi ha als afores de la ciutat… Vine si vols…

-Ara vinc… -cada vegada parlava amb menys energia.

Quan na Marta va començar a conduir va intentar tranquil·litzar-se una mica, potser tot havia estat una confusió i no era la seva filla. No obstant això, quan va arribar al lloc on hi era el cos sense vida va tornar a estar igual que en l’anterior situació. El seu germà va apropar-se a ella amb els ulls plens de llàgrimes i vermells de tanta estona que havia plorat. Li va fer una abraçada i després varen anar a veure l’infant. Na Mireia estava dalt d’una llitera, ja dins una ambulància.

-Tu què fas aquí?! -va dir na Marta quan va veure el seu veí dins el vehicle.

-Marta? No sabia que havies vingut! He trobat la teva filla… I ara l’anava a acompanyar per veure si poden fer alguna cosa per ella, encara que diuen que no hi ha remei… -va dir-li.

-Fora d’aquí ara mateix! Com t’atreveixes a substituir-me? És la mare la persona que ha d’acompanyar-la, qui et creus que ets?!

-Marta, sé pel que estàs passant, però no m’has de parlar així, si no hagués estat per mi no l’haguessis trobat segurament… -va dir-li, amb serenitat- No pensava que vingueres ara, t’hagués avisat quan haguéssim arribat a l’hospital, ja saps que no tinc mòbil…

-Doncs sí que hi soc, així que ves-te’n! Gràcies per la teva ajuda! -va cridar-li més enfadada que agraïda.

N’Àlex, el veí, finalment se’n va anar; podria haver-s' ho pres malament però no era el seu caràcter, entenia per les circumstàncies per les quals estava passant la seva veïna.

A continuació na Marta, amb la companyia del seu germà, va anar a l’hospital amb l’ambulància. Varen arribar, i llavors els metges li varen donar a la mare la mala notícia, no havien pogut fer res per ella, definitivament estava morta. En Jack va anar parlar amb un forense perquè li fes unes proves a la pobra Mireia. Els dos germans varen haver d’esperar fora de la sala durant una llarga estona, la qual a ells se'ls hi va fer eterna ja que estaven molt nirviosos els dos.

-Has avisat en Carles? -va preguntar, però ja deduïa la resposta.

-Se m’ha oblidat! Estic en un altre món, encara no m’ho crec…

Ring, ring!

-Carles… Han trobat na Mireia morta -na Marta va activar l’altaveu per tal que en Jack s’expressés si a ella no li sortien les paraules.

-Què dius? Què ha passat?

-No ho sabem, ara estam esperant que el forense ens ho digui. Just ara ens acaben d’avisar que ja tenen les respostes. Després parlam, adeu.

-Adeu.

El forense va explicar-los que destacava un coàgul de sang que tenia al clatell, segurament li havien donat un fort cop de puny. Quant al tema de l’aiguamoll, ell va deduir que aquell cop la va desmaiar i algú la va tirar dins l’aigua, i com que la noia només tenia quatre anys i no sabia nedar, va morir ofegada per la falta d’oxigen. A més, va afegir una informació que seria fonamental en l'investigació. En aquell moment eren aproximadament les 17.00 de la tarda, i va dir que feia unes cinc hores més o menys que na Mireia havia mort, és a dir, dos hores abans de ser trobada.

-Qui pot fer això? Què cruel! -va dir en Jack molt enfadat.

-I que ho diguis! -digué la mare també.

-Jack, coneixes algun detectiu?

-Per què ho preguntes?

-Crec que sé qui ha estat, només per lògica.

-Què dius?! Qui penses?

-N’Àlex, estic quasi segura!

-El detectiu Scott ha solucionat molts de casos durant la seva carrera, si vols et dono el seu número.

-Sí per favor.

Na Marta va contactar amb el senyor William Scott, i li va contar el que havia succeït malauradament.

-Tinc un veí anomenat Àlex Parker, i pens que ha estat ell qui ha assassinat la meva filla. Com hagi estat ell ho pagarà!

-Per què ho pensa?

-Ell se suposa que va trobar na Mireia a l’aiguamoll. Com sabia ell d’aquell lloc? Se suposa que passejava per allí, però no és molta coincidència?

-Té algun argument més?

-Sí, ja que és el meu vesí, el conec des de fa temps. Té una personalitat molt estranya i des que la meva filla va néixer sempre l’ha observat molt i no pareixia que li caigués massa bé. És a dir, pens que no li agraden els nens petits i menys tenir-los de vesins.

-Bé, són bons arguments, el vigilarem i li faré un interrogatori per saber més coses sobre ell.

-Moltes gràcies, William.

-No les donis, Marta.
 
vicanal | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]