F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Un cas extrany (AAA_03)
Inici:  Curial e Güelfa
Capítol 1 Un cas extrany

Era impossible saber quina mena de vida hauria tingut aquella criatura. En quina mena de persona s’hauria convertit. A què s’hauria dedicat, a qui hauria estimat, per qui hauria plorat, a qui hauria guanyat i perdut. Si hauria tingut fills i, en aquest cas, com haurien estat. Fins i tot resultava difícil imaginar-se el seu aspecte quan s’hagués convertit en una dona. Amb quatre anys, res no estava decidit encara. El color dels ulls li mudava entre el blau i el verd; els cabells, negres quan va néixer, ara eren clars, però en aquella cabellera rossenca s’entreveia un matís rogenc, i de ben segur que el color hauria tornat a canviar. I en aquell moment encara era més difícil de dir. La nena surava inerta, de bocaterrosa, amb la cara girada cap al fons de l’aiguamoll. Tenia el clatell cobert d’una capa gruixuda de sang coagulada. Els tons clars que matisaven els cabells tan sols s’endevinaven en els flocs que es bressolaven al voltant del cap.

Els pares d’Allyson van quedar destrossats, penedits, no creien que estava succeint aquella aberració, no trobaven cap possible resposta.

El gemec de Dennis, el germà d’Allyson, va ser el que va fer que la família es donés compte de l’absència d’ella. Quina possible relació podria tenir el crit inesperat, sense motiu aparent, amb la desaparició d’aquella nit del 3 d’octubre?

Sonà el telèfon de la comissaria. Blake, el responsable de la investigació d’aquest cas, l’agafà. Un soroll aterridor va deixar desconcertat el comissari. Ell va contestar sospitós. Va executar repetidament la mateixa paraula, cap resposta va obtenir. Segons després una veu in identificable va sonar.
- Comissari Blake, no intenti trobar la resposta del cas de l’Allyson, no trobaràs cap soolució.
- Perdoni, qui és? Qué vol dir?Que no trobaré res?-va contestar en Blake.

El desconegut va penjar el telèfon i va deixar-lo amb les paraules a la boca. Aquella trucada el va deixar descol·locat, no sabia qui podia ser i com sabia el seu nom i el de la nena, possiblement seria l’assassí.

Va anar a l’escena del crim, amb més agents del FBI, l’únic que pensava era en la conversa que va tindre amb aquell desconegut. Van agafar possibles pistes que van trobar, una d’elles un pèl per portar-lo al laboratori i fer un PCR.

Després d’uns dies fent les proves de les pistes obtingudes i de fer la biòpsia, tot apuntava a que l’Allyson no va ser assassinada, sino que va caure i una pedra li va fracturar de mala manera el clatell i el cap, cosa que semblava ser la principal causa de la mort. Això faria una confusió en Blake, ja que aquella trucada del desconegut parlant sobre la mort de l’Allyson li feia tenir altres pensaments.

Durant el camí a la comissaria, en Blake trucà al Sheriff.

- Bona tarda.
- Bones. Cap novetat?
- Sí, l’Allyson no ha sigut assassinada sinó que els informes apunten a que s’ha donat al clatell i al cap amb unes roques causat per una caiguda. Però res em quadra. Podries revisar els informes?
- Clar, però no tindria perquè haver-hi cap error Blake. De totes formes li donaré un repàs als informes a veure si trobo alguna cosa fora del normal. Però igualment descansa, no et mengis el cap amb aquestes coses i demà pren-te el dia lliure.
- Ens veiem!

Era divendres a les 9.30 P.M, a Issaquah, una població de Washington, quan Blake va rebre la trucada del Sheriff. Als informes revisats pel Sheriff no hi havia cap error. Blake no va pensar-ho més i va decidir agafar via pròpia i investigar sol sense que ningú se n’enterés. El dia de demà l’aprofitaria per començar i obrir aquella esperada investigació. En un tres i no res s’adormí.

L’alarma sonava. D’un bot es va llevar. Va esmorzar molt ràpidament i va pujar al despatx a començar a investigar amb l’informacio i dades que ja tenia. Va plantejar diferents casos que quadressin amb el succeït aquella nit. Més tard, amb l’informació ja organitzada, va buscar als pares en les xarxes socials. Una nova dada va trobar. L’Allyson no era filla única sinó que tenia un germà, en Dennis. De cop, quan Blake entrà al perfil d’ell l’ordinador s’apagà i una trucada li va arribar. Era, de nou,el desconegut.

Blake es preocupà, ja que el desconegut li digué que no calia que busqués més per les xarxes socials que ho tenia tot perdut. Això el va desconcertar ja que no s’explicava com podia veure el que feia.

Tremolosament va agafar el telèfon i va trucar al Sheriff. Li explicà tot el que va passar i ell va respondre dient-li que tenia símptomes d’al·lucinacions de tantes hores de treball, però Blake seguia insistint. El Sheriff, cansat, penjà el telèfon.

Al vespre, després de tot el succeït, va anar al lloc on es produí la mort. Necessitava informació i pistes de la roca on es va glopejar el cap per continuar fent hipòtesis i treballar el cas. Quan arribà una rara sensació va tenir. El pitjor que podia passar en aquells instants de l’investigació, la roca no hi era. Un paper al terra es va trobar. Es tractava d’una carta anònima que deia:

“Si has arribat fins aquí no es una bona senyal, ahir et vaig avisar que deixessis de buscar, no m’has fet cas, no insisteixis no busquis més, no trobaràs res, si el que busques es a mi tampoc ho aconseguiràs. Penses que podràs resoldre aquest cas? Doncs estàs molt equivocat. I sé que estràs pensant que podràs ensenyar aquest carta com a pista, però veuràs que se’t farà impossible.”

“L’ensenyaré al Sheriff, res podrà fer per impedir-ho”- va pensar en el seu interior.
 
AAA_03 | Inici: Curial e Güelfa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]