F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
(3bpmartinbegues)
Inici:  La felicitat d’un pollastre a l’ast
Capítol 1 ÀNECS

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">Era impossible saber quina mena de vida hauria tingut aquella criatura. En quina mena de persona s’hauria convertit. A què s’hauria dedicat, a qui hauria estimat, per qui hauria plorat, a qui hauria guanyat i perdut. Si hauria tingut fills i, en aquest cas, com haurien estat. Fins i tot resultava difícil imaginar-se el seu aspecte quan s’hagués convertit en una dona. Amb quatre anys, res no estava decidit encara. El color dels ulls li mudava entre el blau i el verd; els cabells, negres quan va néixer, ara eren clars, però en aquella cabellera rossenca s’entreveia un matís rogenc, i de ben segur que el color hauria tornat a canviar. I en aquell moment encara era més difícil de dir ...

2 de setembre del 1997

Tocaven dos quarts de dotze quan la petita Lucia ajudava els seus pares a ficar les maletes en el cotxe. Portaven diversos mesos organitzant aquest viatge a França per a passar un cap de setmana a la muntanya els tres.

En arribar allà van ser directes a la casa que tenien llogada en plena muntanya. No tenien veïns, era un lloc apartat del centre molt tranquil envoltat de pantans.

Van baixar totes les maletes i la mare es va posar a ordenar tota la roba en els armaris mentre la Lucia i el seu pare jugaven al costat dels pantans. Jugaven al Splash, que consistia en amagar-se i quan trobessis al teu rival donar-li amb el globus d'aigua en el centre del tors i qui li donés abans guanyava. La Lucia es divertia molt jugant a aquest joc amb el seu pare, ja que sempre ell li deixava guanyar per a poder estar més contenta.

Quan va arribar l'hora de dinar es van asseure i van parlar sobre l'excursió que tenien organitzada fer demà. S'havien de despertar aviat perquè anaven a visitar un bosc amb diferents espècies d'arbres i diversos llacs que valia la pena veure'ls.

En despertar-se la Lucia va esmorzar i el seu pare la va ajudar a vestir-se, van agafar el cotxe i es van anar. Quan van arribar al bosc la nena va córrer fins al llac, ja que li va cridar l'atenció la gran quantitat d'ànecs que nedaven sobre ell.

Quan va sortir corrent cap al llac va perdre de vista als seus pares, ells impacients la van buscar per tots els llocs però no va haver-hi sort així que van decidir separar-se. La mare es va posar a buscar per la part de la muntanya on hi havia diverses famílies dinant en taules de fusta sota el sol i alguns animals en llibertat buscant quelcom que caigués a terra.

En canvi el pare es va posar a buscar en la part dels llacs i els aiguamolls, era la part on no hi havia gent, més solitària, així que va pensar que seria més fàcil trobar-la.

Després d'un parell d'hores buscant a la Lucia ningú tenia idea d'on podia estar. Els pares van contactar amb la policia els quals van començar a inspeccionar la zona per a intentant trobar-la.

Diversos policies van tornar al punt on es trobaven els pares i els van explicar que ja s'estava fent de nit i que era impossible continuar buscant amb tanta foscor en un bosc tan gran. Les patrulles van començar a abandonar el lloc però així i tot la mare de la Lucia va decidir no rendir-se i continuar buscant bosc més endins, molta gent li deia que era perillós però ella no pensava a abandonar a la seva filla sense abans saber res d'ella.

Quan portava una hora buscant i donant veus intentant cridar l'atenció de la petita va trobar prop d'un aiguamoll la mateixa sabata que portava la seva filla aquell mateix dia. En trobar aquesta pista continuava buscant, més endavant va començar a trobar peces de roba d'ella quan de sobte va cridar i va caure a terra marejada. Els pocs policies que quedaven van anar corrents al lloc d'on provenia el crit esgarrifós i quan van arribar van trobar a la petita amb el clatell cobert d'una capa gruixuda de sang coagulada i amb la cara girada cap al fons de l' aiguamoll. La mare, en shock, restava immòbil al terra amb trossos de roba i una sabata de la seva estimada filla a les mans.
 
3bpmartinbegues | Inici: La felicitat d’un pollastre a l’ast Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]