F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
La Bruixa (3bdgcbegues)
Inici:  La Bruixa
Capítol 1 L'extrany cas de l'FBI


Era impossible saber quina mena de vida hauria tingut aquella criatura. En quina mena de persona s’hauria convertit. A què s’hauria dedicat, a qui hauria estimat, per qui hauria plorat, a qui hauria guanyat i perdut. Si hauria tingut fills i, en aquest cas, com haurien estat. Fins i tot resultava difícil imaginar-se el seu aspecte quan s’hagués convertit en una dona. Amb quatre anys, res no estava decidit encara. El color dels ulls li mudava entre el blau i el verd; els cabells, negres quan va néixer, ara eren clars, però en aquella cabellera rossenca s’entreveia un matís rogenc, i de ben segur que el color hauria tornat a canviar. I en aquell moment encara era més difícil de dir. La nena surava inerta, de bocaterrosa, amb la cara girada cap al fons de l’aiguamoll. Tenia el clatell cobert d’una capa gruixuda de sang coagulada. Els tons clars que matisaven els cabells tan sols s’endevinaven en els flocs que es bressolaven al voltant del cap.

Tot això és el que Ugwehmugwem Osas, Osas per a els companys, imaginava al presenciar aquella macabra estampa, la mort d’un nen, no es un plat de bon gust, es una cosa que supera a quasi tothom i a Osas li havia semblat massa impactat aquella estampa com per a poder afrontarla.

Osas era un home de descendència africana. Els seus pares eren africans, hi havien emigrat a Estats Units per a tindre una vida nova i millor, el pare de Osas, Uzambawewe, era un home molt treballador, amb el temps va reunir diners suficients, per a que Osas hi pogues tenir una educació digna. Osas va estudiar a l’universitat, i va treure una de les millors notes de tota la seva clase, es va llicenciar i va fer-se un agent del conegut FBI, gràcies als seus esforços.

Aquest cas es tractava d’un assassinat d’una nena. Tot el cos del FBI estava molt disgustat perquè és molt dolorós perdre a un nen d’onze anys, però a la vegada estaven tot el temps investigant com podia haver succeït allò, ja que la noia no hi en tenia ninguna marca d’arma blanca,o de foc. No tenia familiars vius, els seus pares havien mort feia 3 dies, van ser atropellats per un camió a la cantera de la ciutat.

Osas hi estava asombrat per la mala sort de la família, els pares hi moren, i tres dies després la seva filla es troba morta, possiblement asesinada, hi havien coses que no hi quadraven, els pares hi havien mort atropellats per un vehícul contundent, de dimensions considerables, com un cotxe gran o un camió de baix tonatge, en una zona prohibida per als camions, cotxes… és a dir, una zona restringida a vehicles.

Els comptes no sortien, els pares havien mort assassinats, clarament, i tres dies després la nena es trovà morta, i aparentment per causes naturals o originades pel clima, ja que no hi havien marques algunes de que s'hagués colpejat amb un objecte gros i que això hi hagués originat la seva mort, no hi tenia marque d'haver forssagegat, ni marques aparents destrangulament.

Osas, com el capità del cos del FBI, va pedir que li fessin una autopsia a la nena, per averiguar la procedencia de la mort. Va passar unes 20 hores i la autopsia ja estava preparada, li van dir a Osas que es va esdevenir d’un infart o un atac al cor posiblement per l’estres. A Osas allò no li quadraba, llavors, ja que tot l’FBI va deixar el cas perque no podien averiguar res, Osas va solicitar una setmana de vacances i de dies lliures per aprofonditzar el cas ell sol.

Unes hores abans d’acabar la jornada, Osas va mirar els papers de la conducta de la mare de la nena, estaba neta, es a dir no tenia cap antessesori delincuent. Després va mirar la del pare i va trobar que havia estat a la pressó per males conductes i agressions a la seva filla menor d’edat.

 
3bdgcbegues | Inici: La Bruixa Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]