Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSenric.carbo
Figueres
 
Inici: La Faula

Capítol 1 El preciós papagai
Vaig començar a endinsar-me dins d’aquelles tranquil·les i cristal·lines aigües. Sense adonar-me, em vaig trobar en plena foscor. Tot i el cansament que arrossegava, dintre de mi mateix, una veu em repetia: -Vull atrapar aquell magnífic papagai!! Ho vull aconseguir!- vaig dir-me tot entusiasmat. La nit es presentava tranquil·la; únicament s'escoltaven els cants d’uns ocells i les melodies d’uns gripaus. 

Poc a poc el paisatge s’anava enriquint. Molt cansat de caminar, vaig decidir fer una petita aturada al costat d’unes algues molt vistoses. De cop i volta, em va aparèixer un peix de mida mitjana d’uns colors molt brillants. El peix em va preguntar: -Què hi fas aquí?. No t’aturis! Has de seguir el camí i no rendir-te mai-. Al escoltar aquelles paraules, vaig decidir reprendre el meu camí, per tal d’arribar a assolir el meu objectiu. Així doncs, vaig continuar la meva aventura. Tot caminant vaig gaudir de nombrosos bancs de peixos que em guiaven pel bon camí. 

Uns quilòmetres més endavant, vaig apreciar unes magnífiques llums de colors dins d’una petita illa. Em vaig apropar i vaig poder veure que eren unes enormes anemones que ballaven disfressades amb diamants. Em vaig adreçar a elles, i els hi vaig preguntar: -Heu vist passar un papagai preciós?-. Les anemones em van respondre tot ballant: - Sí, vas per molt bon camí. Segueix tot recte!-. Els hi vaig fer cas i vaig continuar. Trobava a faltar molt el meu cavall, el qual sempre m’acompanyava a tot arreu. L’aventura del preciós papagai estava essent meravellosa, i per aquesta raó, vaig decidir no pensar més del compte. Vaig endinsar-me una mica més per aquells meravellosos indrets de l’illa encantada. Em notava molt fatigat i cansat. De lluny, vaig veure una petita bassa i vaig anar corrents a beure aigua, per tal de continuar el meu camí amb totes les forces necessàries. Molt a prop d’aquella bassa, se’m va apropar un conill. No estava segur si anava per bon camí, i vaig decidir preguntar altre cop. El conill em va respondre: -Ja quasi ho tens! Uns passos més i el papagai t’espera allà-. El conill no s’equivocava i sabia de què parlava. Vaig trobar el papagai enfilat sobre el mateix escull! Saltava de felicitat i el papagai se’m va posar a l’espatlla. Se m’apropà a l’orella i em digué: -Segueix-me unes passes més. Et presentaré l’Oleguer-. Els dos vam caminar uns metres més i vaig al·lucinar. Per primera vegada a la meva vida, vaig veure que l’Oleguer era un magnífic i grandiós cavall màgic, el qual  podia caminar per sobre l’aigua i fins i tot, volar. A més a més, tenia una gran intel·ligència. Vaig enfilar-me sobre el seu llom i vam volar plegats. Em va presentar molts dels seus amics: ocells, crancs, estrelles de mar, etc. Vam volar i volar fins arribar a un castell esplendorós. 

L’Oleguer em va explicar: - Aquesta és la meva grandiosa casa. M’agradaria que tu i la teva petita família poguéssiu formar part d’aquest indret, juntament amb tots els meus amics-. Vaig quedar sorprès d’aquella proposta tan repentina. Tot i així, la meva resposta va ser ferma i clara: -Sí, no ho dubtis!-. Aleshores, vaig pujar sobre aquell màgic cavall i em va acostar fins la riba del mar. En arribar, el meu cavall preciós, el qual sempre m’acompanyava a totes les meves aventures, no hi era. En aquell moment, pel meu cap van començar a passar diferents històries. Jo mateix em preguntava: -On pot haver anat? Com pot ser que hagi marxat sense esperar-me?-. Sense cap resposta possible, vaig demanar ajuda a l’Oleguer, ja que creia que seria la millor persona que em podria ajudar a trobar-lo. Així doncs, aquí va començar de nou una altra nova aventura.
 Comenta
 


INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 


No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2085
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
El secret del Bosc Vell
DINO BUZZATI  358 grups
Uns quants dies de novembre
JORDI SIERRA I FABRA  169 grups
La Faula
GUILLEM DE TORROELLA  105 grups
L’assassí que estimava els llibres
MARTÍ DOMÍNGUEZ  460 grups
Sobre la terra impura
MELCIOR COMES  155 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]