Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSAbril.Gameiro
Figueres
 
Inici: Uns quants dies de novembre

Capítol 1 L’OFICI D’UN FALS DETECTIU
Però no hi podia fer-hi res, era el primer dia de feina i ja no es podia tirar enrere. Li va prometre a en David, que era el seu millor amic, que l’ajudaria a pagar l’operació per l’accident que va passar a l’octubre. Estava fet pols. Primer dia i ja estava fart? Sí, i ell sabia que li esperava un mes molt dur i dolorós, però en cap moment es va rendir.Primer de tot us explicaré com en Ramon es va posar en aquest plet. Era finals d’octubre i un dia, en David estava treballant, fent de fals detectiu i els dolents es van assabentar que treballava per en Fortuny i el van atropellar, en Ramon no sabia que ell era un detectiu fals. Ell i la Patro el van anar a veure a l’hospital, on estava allotjat. Van arribar; van veure que estava fent una reunió amb el senyor Fortuny i en Ramon va entrar-hi de seguida i en David tant punt el va veure va proposar que en Ramon el substituís. Ell no estava gaire segur, però la Patro, que era la dona d’en David, estava insistint molt perquè l’acceptés i al final el van convencer i va dir que ho faria. En aquell moment no sabia en quin embolic es posava.Dia 2 (Divendres, 16 de novembre de 1951)

L'endemà començava l’acció, era el primer dia de feina, estava nerviós, però a la vegada confús, no sabia de què es tractava exactament aquest ofici. Va arribar a la oficina del senyor Fortuny i li va encomanar una missió semblant a la que li va ordenar a en David el dia en que el van atropellar, i a canvi, si completava totes les missions, a final de mes reberia un xec de més d’un milió d’euros per pagar l’operació del seu amic i el que sobrés seria per a ell. Les missions sempre anaven sobre el mateix, enganyar als adversaris i aprofitar-se del fals detectiu perquè si el descobrien, l’estomacaven a ell, i el verdader detectiu anava recopilant informació sobre ells sense que ningú s’assabentés ni rebre cap cop de ningú. Però en Ramon no n’era concient d’això. 

Ell estava aterrit per si li podia passar el mateix que en David o pitjor, però amb una mica de sort no va ser així. Va marxar i va anar a espiar els adversaris. Ells es van assabentar que hi havia un nou detectiu i pensant que en Ramon era el verdader, els homes el van acorralar i el van estomacar.Tenia les cames encartronades i els peus li feien mal, casi no podia ni caminar pels cops que havia rebut, estava fet pols, havia sigut un dia molt llarg i una veu dins el seu cap anava dient “ens espera un llarg mes...”

—Maleït sigui, Fortuny...Va fer espetegar la llengua.Dia 3 (Dissabte, 17 de novembre de 1951)

Va arribar el matí del dia següent, es va tornar a presentar al despatx del Fortuny, i li va tornar a encarregar una missió, aquesta era enganyar a un altre grup de mafiosos per entretenir-los mentre el verdeder detectiu anava investigant sobre el que amagaven i així durant tot el mes. 

En Ramon cada dia arribava a casa amb morats diferents, amb peces de roba trencades, estava fet caldo. Ja portava dos setmanes teballant, fins que un dia tenia una missió que anava sobre enganyar a un altre grup. Va entrar dins d’un edifici on hi havia el grup dels mafiosos. En Ramon es va ficar a una habitació gran on hi estaven reunits, s’anava amagant entre els mobles sense que ningú el veiés, però en comptes d’albirar-lo els mafiosos, el va descobrir la filla del cap dels mafiosos. En Ramon tenia una sensació rara a l’estomac, eren com papallones. Era un amor a primera vista. La noia també havia quedat bocabadada en veure aquell home tant atractiu, fort, amb ple de morats per tot el cos. Però si el senyor Fortuny se n'assabenta que estava enamorat de la filla d’un mafiós, ja se’n podia oblidar dels diners per l’operació del seu amic.

 
 Comenta
 


INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 


No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2085
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
El secret del Bosc Vell
DINO BUZZATI  358 grups
Uns quants dies de novembre
JORDI SIERRA I FABRA  169 grups
La Faula
GUILLEM DE TORROELLA  105 grups
L’assassí que estimava els llibres
MARTÍ DOMÍNGUEZ  460 grups
Sobre la terra impura
MELCIOR COMES  155 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]