Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSLuis A. Monzón
Valencia-Castellar-Oliveral
 
Inici: Història de Leandre i Hero

Capítol 1 El segrest
Com es vieren Leandre i Hero

Havia acudit Leandre a una gran festa solemne que celebraven a l’illa de Sestos, i sobre totes les altres donzelles destacava la clara i elegant figura d’Hero, a la qual Leandre amb actitud de tímida tristesa va dirigir la vista, que així ho va decidir la cruel fortuna. Els ulls de la graciosa donzella es creuen amb la mirada de Leandre, i a l’un i a l’altra els semblà que tenien les entranyes travessades amb fletxes enverinades d’amor, i que els ulls s’enviaven entre si secrets missatges des del més amagat del pensament ferit. I fou tan gran el mal d’aquesta primera vista, que a l’un i  a l’altra va fer sentir un profund desig.

Leandre i Hero van decidir apropar-se a parlar i després d'una llarga xerrada entre ells van van pensar que seria millor anar a un lloc més privat per a seguir parlant més tranquil·lament sense que la gent del voltant els moleste.Quan van arribar  al l'altra vora de la mar, el Deu Cupido que provenía de Roma un país molt gran, el més gran que ell havia vist mai,i que no havia sigut provocat per ell,pel que estava furiós, i havia anat fins allí per separar-los .

Cupido es va presentar-Hola jo soc Cupido el deu de l´amor, se que segurament és que no em conegueu, pero jo vinc a separar-vos, perquè no era possible que haja un amor tan gran i que que no haja sigut unit per mi.

Seguit d'això Cupido va agafar a Hero del braç i se la va emportar, on ell pensava que era  ºuna simple pista.

-Està bé, però a soles te vaig a dir que esta amb ú dels tres germans.Va dir Afrodita per apiadarse d´ell, referintse a Zeus, Hades i Poseidón.

 

Leandre i Afrodita van plantejar un plan per a rescatar a Hero, Afrodita va tindre una idea molt elaborada: cridar al deu de la adivinació (Apolo) per a poder guanyar la habilitat de endevinar quins del tres germans tenia encarcelada a Hero. Apolo va dir que  els anava a ajudar però a un preu molt alt: a canvi de l´alma de Leandre i estar condemnat per a sempre a la seva esclavitud; pero va dir que ja parlarien més tard d´aquella qüestió.

Leandre es va quedar asombrat pero va intentar negociar amb ell. Apolo no va cedir a la seva proposta i es va mantenir firme.

Després de tot aixo Leandre sel va pensar molt però al final  va acceptar la proposta mentre que li ajudara a rescatar a Hero. 

Apolo li va dir a Leandre que, per què ells pogueren fer aquesta adivinació els protagonistes haurien de viatjar per tot el món per a descobrir la terra dels 3 elements de l´apocalipsis per a obtindre la capacitat d´adivinar coses que un esser humà corrent no pot fer…

Aquests elements estaven custodiats pel genet de l´apocalipsi Mort.

Apolo lis va obrir la porta de la propietat de mort, però aquests herois no sabien que aquest nou món anava a ser molt més diferent del que ells pensaven…

Després de tot Leandre va entendre per què Apolo li va demanar la seva ànima per a poder endevinar qui tenia enpressonat a Hero, la seva ànima era per al genet de l'apocalipsis Mort  que recompesaria a Apolo amb la eternitat. Leandre sabia ara que fins i tot els deus podien ser corruptes.

A pesar de tot això vol començar la seua aventura per a rescatar a Hero, el seu objectiu era firme. 
 

 Comenta
 
Capítol 2 L´ arribada a la guarida de Poseidón
Leandre, com volia rescatar a la seua estimada, no sel va pensar ni dues voltes i va permitir que Apolo li arrebatara la seua ànima per així tindre la eternitat.

-Aixó és el que volia escoltar, ves te'n a dormir i demà pel matí farem la cerimònia.

Amb aquestes paraules, Leandre se va anar a dormir, però sense èxit, ja que estava preocupat tant per la seua estimada com per la seua ànima. 

A meitat de la nit va aparèixer Afrodita per a tranquil·litzar a Leandre i que consiga dormir,

-Leandre, tu tranquil que segur que la ceremonia anirà bé i amb la teua valentia i amb el coneixement de on esta Hero el rescatarem.

-Moltes gracies Afrodita, segur que si.

A la matinada següent Apolo va anar a arreplegar a Leandre i Afrodita a les seues habitacions i els va emportar al pati principal de la casa a on estava tot preparat per a la ceremonia on lis esperava Hades, el déu de la mort perquè ell era el que tenia que fer el ritual i el que tenia que quedar-se amb l'ànima de Leandre.

-Molt bé, ficat açi per així poder començar. 

Leandre, a continuació, es va acostar en la gran pedra on es faria el ritual.

-Començem.

Aquestes paraules van a gravar-se en el cap de Leandre,el cual simplement es va limitar a tancar els ulls i tranquilitzar-se molt. Poc temps després Hades es va posar a dir el seu conjur, que li arrebataria l'ànima de Leandre, acabat el ritual, Leandre es sentia un poc marejat a la par que menys humà, com si poguera fer de tot es sentia ¡ Inmortal ! Després quan Leandre es va recuperar, ell i Afrodita van reclamar a Apolo la promesa que va fer, que lis diguera la localització d´ Hero, ell va dir:

-Molt bé pero tranquils que aquest és el meu regne i vosaltres els meus invitats per lo que puc tornaros de volta al vostre mon sense cap remordiment pero, com m’has fel el favor de donar-me la teua ànima te'l diré. Ha sigut el germà de Hades i Zeus, el increible Poseidon senyor dels oceans que es troba al mar Egeo.

-Gracies per la teua ajuda Apolo, anem a per ella Afrodita.

-Està bé anem, que tenim una llarga aventura i molt poc temps per salvar-la.

Ells després de despedir-se d’Apolo van anar al moll més aprop que tenien, on van contratar un mariner per a que els portarà al mar Egeo.

El viatge anava a ser llarg i perillós, però ells estaven convençuts de que podrien amb totes.

Uns dies després de partir va aparèixer la primera trampa, la qual era  un tipus de camp de remolins que tenien que creuar sense tocar ningú, ja que si ho feien el vaixell es trencaria en molts a l'instant, aquesta trampa va ser superada no més amb l'habilitat de pilotar del capità, ja que ni Leandre ni Afrodita podien fer res al respecte. Després de superarla, i felicitant al capità per la seua actuació, es disposaren a continuar

En la segona prova varen tenir que enfrontar al ejercit submarí de Poseidón, cosa que els va resultar molt complicada ja que eren molts pero com Afrodita era una Diosa, i Leandre era molt destre per al combat, al final van alçar-se amb la victoria.

Y per últim i ja exaustes de les altres dos, però no tenien altra opció, tenien una meta, un objectiu, i amb açò en ment van arribar a la tercera prova i en la que els seus camins se separarien sense saber-lo, aquesta prova era… el kraken el monstre més temut de tot el mar, ells sabien que tots no podien passar per ell, així que van decidir que Afrodita es quedaria al vaixell i pararia al kraken mentre ell baixava a rescatar a Hero, ell a reganyadents va acceptar i amb el salt més gran que habia donat en la segua vida, va començar a baixar fins al castell de Poseidon. 

Temps després va arribar, per fi, al seu destí, a on ocurriría, lo que ell pensaba que anava a ser la  la lluita final.
 

 Comenta
 
Capítol 3 Hero
Una vegada ja en la porta, i sorprès de que no s’estiguera asfixiant, Leandre es va quedar uns segons inmovil sense idea de que fer una vegada que estiguera dins, i per no mentir, també amb un poquet de por ja que sense ajuda de ningú, lo més segur és que fora a una mort segura. La porta era imponent, amb uns gravats tan ben fets que pareixien fets per déus, encara que meditant-lo un poc era logic, estava un poc descomposta en els anys en l’aigua, i amb moltes algues pegades a aquesta, però la porta no es lo important ací,lo important es Hero, que s’encontraba a l’altra banda de el castell, darrere de la porta. Poseidon, ja s’havia donat compte de la presencia de Leandre, i com per a no donar-se compte, havien acabat amb la vida de tot el seu exèrcit i ara el seu Kraken estava lluitant contra Afrodita i el barquer. 

Leandre per fi, va obrir la porta del palau, i es va sorprendre al ver tant luxe junt, i només estava en l’entrada principal, al entrar es va sentir perdut i no sabia cap a on anar , en aquest moment es sentia frustrat, com si Apolo li haguera enganyat, va mirar habitació per habitació sense èxit i amb un poquet de dubte i sorpresa, ja que ningú s'havia entromes en la seua búsqueda. Finalment després d’una llarga estona intentant orientar-se al castell va escoltar un crit  que semblava ser d’hero; aixo li va alegrar ja que per fi tenia alguna pista de a on podria estar la seua estimada; es va posar a seguir el so de la veu pels corridors d'aquell castell laberíntic; com a conseqüència d'això,es va perdre una altra vegada.

Leandre , ara més perdut que en tota la seua vida va notar el perill apropant-se, com no va tindre temps de reacció suficient el van agafar, i li van deixar inconscient sense que ell poguera resistir-se.,

Quan es va despertar es va trobar en una habitació completament negra en la que no hi havia cap raig de llum solar aço li va portar a la conclusió de que es trobava en la zona afòtica del mar lo qual li va preocupar molt  ja que Hero no es trobava tant profund, o al menys era lo que ell pensava, pero s’equivocava, ja que Hero es trobava més prop d’ell de lo que penasava, ja que Poseidón no s’esperava la visita de Leandre i va tindre que pensar en una solució molt ràpidament per la qual cosa van portar a Leandre lo més profund que podien sense pensar que Hero també estava en aquell lloc.

Leandre va intentar pensar en una solució, però sense èxit, ja que no podía vore res amb claredat , aleshores es va quedar esperant fins que hi haguera algun canvi.

Per altra banda,Hero, que ja estava un poquet cabrejada de que ningú vinguera a salvarla , i com en la seua presó si hi havia llum ella si podia pensar en un plan per a escapar.

Ella ja portava molt de temps en la presó pel qual ja coneixia les rutes dels guàrdies de Poseidón, i també li donaven de dinar i sopar, ja que volien tratar-la lo millor possible, perquè el Deu volia desposar-la, cosa que a ella no li feia ninguna gracia, ja que ella volia a Leandre i no volia casar-se amb ningú que no fora ell. A la nit , o lo que ella pensaba que era la nit perquè a on estaven no es podia saber si era de nit o de dia,  va començar la seua escapada, quan li van portar va noquear al guardia amb el plat i li va furtar les claus de la seua presó, i furtivament va escapar i es va disposa a eixir per si mateixa, quan de sobte va escoltar un altre presoner donat colps, quan va apropar-se es va adonar de que es trobava dins, era Leandre, la qual cosa li va sorprendre moltíssim:

-Leandre,ets tu?

-Hero, com m’allegre d’escoltar la teua veu, obri la porta i anem-nos  d'ací.

Hero va obrir la porta i junt a Leandre van anar evitant als guàrdies com podien fins arribar a la porta, encara que Leandre no sabia el camí, Hero li va guiar.

Una vegada ja en aquesta, van trobar el fet del perquè no hi havia molta resistencia al castell, ja que estava tota a la porta, Leandre i Hero no sabien que fer i just en el moment en el que pensaben que anava a arribar la seua mort, van aparèixer Afrodita i el mariner per a ajudar- los a guanyar la batalla, i així va ser, després d’una batalla llarga i perillosa els nostres protagonistes van guanyar i van tornar al seu hogar no sense abans fer que Cupido i Poseidon feren la promesa de que no tornarien a molestar-les mai.
 

 Comenta
 


INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]