Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATScathalina i mar
Valderrobres
 
Inici: Història de Leandre i Hero

Capítol 1 Història de Leandre i Hero
HISTÒRIA DE LEANDRE I HERO

En la nostra mar Mediterrània, en la província de Grècia, en les illes que vulgarment s’anomenen l’Arxipèlag, hi ha dues ciutats, Sestos i Abidos, distants l’una de l’altra per espai de mitja llegua, i aquest espai, ocupat per la mar, impedeix que les dues illes en siguen una. En la ciutat de Sestos vivia Hero, noble donzella de gran enteniment, gràcia i bellesa, la fama de la qual relluïa per tots aquells regnes, i en la ciutat d’Abidos vivia Leandre, de gran perfecció, seny i gentilesa. Sols eren diferents perquè, les gràcies singulars que posseïen, les de Leandre eren d’home, i les d’Hero de donzella.

Com es veirien Leandre i Hero

Havia acudit Leandre a una gran festa solemne que celebraven a l’illa de Sestos, i sobre totes les altres donzelles destacava la clara i elegant figura d’Hero, a la qual Leandre amb actitud de tímida tristesa va dirigir la vista , que així ho va decidir la cruel fortuna. Els ulls de la graciosa donzella es creuaren amb la mirada de Leandre, i a l’un i a l’altra els semblà que tenien les entranyes travessades amb fletxes enverinades d´amor, i que els ulls s’enviaven entre si secrets missatges des del més amagat del pensament ferit. I fou tan gran d’aquesta primavera vista, que a l’un i a l’altra va fer sentir un profund desig.

Capitol 1:

Després de la gran festa la donzella i Leandre se’n van escapar. Amablement Hero li va enssenyar l’illa i la va descriure de forma subjectiva:

·Sestos es un arxipèlag envoltat de natura. És un lloc rural serè i senzill on pots estar tranquil. Té una vegetació on el color vérd destaque. El mar és transparent i se poden veure els animals marins.

Llavors es anaven coneixent un al altre, parlaven de com eren hasta ara les seves vides i tot el dolent que han passat. A les hores es van disfrutar i es van enriure de les anècdotes.

Més tard a la platja, es van mullar els peus, i hi havia lluna plena, ere impressionant, però Hero debía de marxar.

·Ja és bastant tard, tindríem que anar ja cap a casa.

·Encara no, queda’t un poc més, ¡queda’t!- exclame Leandre

·Es millor que no, els meus pares se’ enfadarán - contesta Hero preocupada.

Estava tan inquieta que se'n va anar de la platja, ràpidament ell la va seguir corrent, li va agafar del canell i li va dir que la volia. Sense pensar-ho es van besar. A l’endemà es va donar conta de que es va quedar dormida amb Leandre, i li  va avisar que es tenia que marxar. Depressa va anar a casa. 

Quan va arribar el seus pares li van preguntar on estava tota aquesta nit  i que no tindría que arribar a estes hores, els seus pares estaven decepcionats amb ella. Hero lis va dir que estava amb Leandre i el seu pare se va enfadar i es va anar.

La seva mare li va explicar que no es portaven bé amb la seva família, per les discussions i els problemes que van tenir amb ells en el passat. El seu pare mai acceptaria una relació amb Leandre. 

De repent Hero i la seva mare van escoltar un soroll,  es van asomar a la finestra i van veure algo sorprenent, era...

 
 Comenta
 
Capítol 2 Capitol 2
Capitol 2:


Un colom es va assomar a la finestra i en la seva garra tenia un missatge, era un paper:

Estimada Hero, t’he escrit aquesta nota per contarte que et trobo a faltar. No puc deixar de pensar en tu i vull tornar a veure els teus ulls blaus com el mar.T’estimo, sóc Leandre.Hero es va quedar al·lucinada i la seva mare no s'ho podia creure. 

A l’endemà els seus pares lis van dir:

(Hem pres una decisió) va comentar la seva mare.(T'hem matriculat en un internat, per tenir una millor educació i perquè no acceptem la relació amb Leandre). va afirmar el pare.(No si us plau, no me podeu fer això!!) exclama Hero.(Ja està decidit, no pots fer res al respecte). van cridar els seus pares

La Hero va sortir corrent de  l’habitació molt enfadada i trista. 

Al migdia va fer les maletes i  just quan se n'anava, en aquell moment va aparèixer Leandre. Ell no sabia que la Hero s'anava a un internat. Els seus pares la van obligar a pujar al cotxe. Des de la finestra Hero estava molt deprimida  i no se van poder despedir, llavors Leandre corre darrere d’ella. 

Leandre li escriu una carta cada dia durant un any, fins que un dia la Hero va deixar de contestar-les perque li van prohibir. Ell pensava que la Hero no volia saber res d’ell i que ja no l’estimava. 

Un any més tard Hero va regresar a la ciutat de Sestos després de passar una etapa molt dura en aquella escola.La seva familia va celebrar una festa de benvinguda. 

Era en saló gegant amb unes escales molt llargues. També amb un banquet ple de menjar, un pastís de nata i maduixa. Estave decorat amb llums i destacave una que era molt gran i cridanera. Hi havia molts invitats de diferents llocs.Tots estaven ballant amb el seus vestits molt elegants i bonics, fins que la Hero es va cansar i s’en va anar a la part posterior.Al arribar allà, es va trobar a Leandre. Directament ell la va evitar, ella no entenia per qué i ella el va frenar:

(Després de tot aquest temps que ha passat no entenc perqué em ignore) va dir Hero molt enfadada.Leandre conteste: (Tu hauries que saber la raó per la qual estic així.)

(No se de lo que me estas parlant) va dir Hero

(Et vaig enviar moltes cartes i no em vas contestar) deia Leandre

(No vaig poder contestar-les perquè em van prohibir escriure't!!)  exclame Hero

El Leandre no s’ho esperava i es va quedar molt sorprès al saber la veritat. De cop i volta la Hero li va abraçar i es van reconciliar. 

A l'acabar la festa s’en van anar i van dir a les seves famílies que l'amor és més important i fort que les seves opinions.Ells van acceptar la seva relació, aquesta vegada estavan d’acord i no s'entremeterían.Estaven molt contents però tot no podie ser perfecte. Leandre i Hero estaven en la habitació. 

Més tard van baixar a revisar el correu i hi havia una carta molt misteriosa, van recibir una amenaça que deia: Si la vostra relació contínua lo pagareu molt car.Estaven molt asustats, no sabien que fer. Llavors els pares van cridar a la policia i volien averiguar qui ere el misteriós autor de aquella carta.

 Comenta
 
Capítol 3 Capítol 3
Capítol 3:

Després de cridar a la policia, Leandre i Hero estaven molt espantats. Volien saber qui havia sigut i per què ho havia enviat. La policia els ajudaria a investigar el cas.

(Nosaltres ho resoldrem, no tingueu por) va dir la policia.

(Moltes gràcies per tota l'ajuda) va agrair Leandre i Hero.

La policia es va anar i ells no podien esperar molt, volien investigar qui era la persona misteriosa que havia fet tot.

Al sortir de casa van trobar un sobre amb varies fotos d'ells trencada en trossets petits. Estaven sorpresos, no s'esperaven això i molt de pressa l'hi van dir als pares d'Hero.

En una de les fotografies van descobrir que darrere hi havia una cosa escrit, Hero reconeixia la lletra però no recordava de qui era.

Uns dies després Hero per fi va poder recordar de qui era la lletra, era un dels pretendents del passat anomenat Adolf.

(Adolf i jo ens anàvem a casar, però jo no volia fer-ho perquè s'aprofitava de mi i sempre ha sigut una mala persona. Mai ho vaig voler) va contar Hero.

(Hem d'anar a la seva casa per saber perquè ho ha fet.) va afirmar Leandre.

A la tarda els dos se'n van anar a la casa d'Adolf a la recerca de la veritat.

Van arribar i van parlar amb ell:

(Ja sabem la veritat, la carta i el sobre amb les fotos que ens has enviat. Has fet molt mal!!) exclamen Leandre i Hero.

(No m'esperava aquesta visita) va dir Adolf.

(Per què no confesses?) pregunta Leandre.

Va respondre Adolf sarcàsticament (Oh, ho heu endevinat!!)

De seguida Leandre va començar a barallar.

(Per què ho has fet?) pregunta Hero.

(Ho he fet perquè quan em vas deixar tot em va pitjor, i en canvi a tu t'ha anat perfecte. No vaig poder heretar els diners de la teva família, i estava molt enfadat. M'havia de venjar d'alguna forma de vosaltres) va dir Adolf.

(Com se t'ocorre fer això!!, sol t'importa els diners.) diu Hero.

(A més, si jo no et puc tenir, no et pot tenir ningú) va cridar Adolf.

Leandre i Adolf van discutir i Hero va cridar a la policia. El van arrestar i el van condemnar a molts anys de presó, per fi podien estar en pau i formar una família.

Passats dos mesos Leandre i Hero s'anaven a casar, la seva idea d'estar junts no havia canviat malgrat d'aquesta bogeria.

Per fi havia arribat el dia de la boda, tenien tot preparat. La boda es va celebrar en un jardí molt gran i verdós. Els invitats anaven molt elegants, les dones anaven amb vestits molt llargs i bonics, els homes portaven corbata. Hi havia un ambient espectacular i moderat, també un pastís gegant i el decorat era sorprenent.

A l'altar Leandre i Hero es van besar i finalment ja eren home i dona, estaven molt contents.

Passats deu anys els dos ja havien format una família, tenien tres fills. El fill més gran es deia Gaspar tenia nou anys, el mitjà Gerard i tenia sis anys i per últim Eduard que tenia quatre anys. Eren una família molt feliç, amorosa i unida.

S'havien comprat una casa nova per la costa de l'illa era més gran, és veien unes vistes magnífiques cap al mar i es podien observar totes les postes de sol.

Eren una gran família.
 Comenta
 


INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1128 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  139 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]