Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSAndreu Estornell
Lallosaderanes
 
Inici: Bitllet d’anada i tornada

Capítol 1 Un misteri per resoldre
Casset 5. Cara B. Sessió individual.

Terapeuta: Robert M. Subjecte: Marta P.

T: Recordes quin va ser el tracte, Marta?

...

T: Marta, sis plau, mira’m... Ja sé que aquesta situació no et resulta gens agradable, per a mi tampoc no ho és. Contesta’m. Et recordes del tracte?

S: Sí.

T: Me’l vols repetir, per favor?

S: Doncs, que si arribava a pesar menys de 40 quilos hauria d’ingressar.

T: I saps quan peses aquesta setmana?

S: No, però per la forma en què ho dius no em sembla una bona notícia.

T: 35 quilos Marta 35!

S: Tranquil, això serà perquè aquest matí no he desdejunat i a més últimament estic fent més exercici

T: A tú, tot açò et pareix un joc o en realitat penses que el que et passa és normal? Marta tens un greu problema i és cosa seria.

S: Ja estem exagerant, però per favor ja sóc prou major per a decidir el que està bé o malament i si creia que necessitava perdre uns quilos és problema meu.

T: Marta per favor para de fer-nos patir i deixa que t'ajudem perquè ho cregues o no, no estàs bé i sols pretenc que millores així que escolta'm per favor.

S: Que t'escolte? Per a creus que vinc ací si no és per una altra cosa? I pel que veig per a l'única cosa que hem serveix és per a perdre el meu estimat temps.

Fi de la gravació: 17:30. Casset 5. Cara B. Sessió individual.

Terapeuta: Robert M. Subjecte: Marta P.

-Aleshores aquesta va ser l'última visita de Marta al terapeuta abans de la seua desaparició?

-Sí inspector, a partir d'aquesta hora tots els testics afirmen no saber res d'ella ni veure-la.

-I que en sabem sobre les seues amistats i relacions?

-Era una xica poc sociable, tenia problemes a casa i a l'escola, però si tenia una millor amiga la qual va ser detinguda fa uns dies per consum de drogues. També ens han contat que de vegades es juntava amb un grup d'amics estrangers els quals encara no hem pogut localitzar i també afirmen que tenia una relació sentimental amb un d'ells.

-Alguna cosa que haja de saber respecte de la família?

-Sí, tenia una relació molt estreta amb el seu germà major, el qual no sabem exactament on es trobava el dia de la desaparició i també sabem que aquests dos solien discutir perquè el germà major era molt protector i no volia que es juntara en els seus amics ja que no li pareixien una bona influència.

-Bé, aleshores el primer que hi tinguem que fer és interrogar al germà i a l'amiga, ja que podrien donar-nos pistes sobre el grup d'amics i sobre els llocs on solia anar Marta.

El policies acabaren la seua conversa i es disposaren a tornar a casa una vegada acabat el seu torn quan de sobte recibiren una cridà. Era la família de la desapareguda la qual volia parlar urgentment amb l’inspector Aznar, ja que exigien respostes sobre el cas de la seua filla i a més necessitaven compartir certa informació la qual creien que podria ser important. I l’agent es posà camí cap a casa dels Barber a pesar de que el seu torn ja feia unes hores que hi havia acabat. Una vegada allí va veure els membres de la família els quals estaven devastats i sense poder quasi parlar entre tant de plor i desconsol ja que l’inspector no els havia pogut donar cap notícia sobre la localització de Marta, tots menys el germà, Arnau, el qual des de la desaparició es trobava distant, poc menjador i sempre estava fora de casa. Una vegada es tranquil·litzaren els pares decidiren establir una conversa per aportar la nova informació al cas:

-Senyor inspector hem descobert al diari de Marta les descripcions i històries de cada un dels amics els quals resulta que ja feia temps que no es juntaven tots, ja que la gran majoria s’han mudat o han canviat d’escola però si fica que van fer l’última quedada una setmana abans de la desaparició i que aquesta va ser l’última ja que hi van tindre una forta discussió i molts d’ells ja no viuen ni en el país. Però creguem que qui pot especificar més i aportar la ajuda més gran en aquest cas és la millor amiga de marta Cristina que ja fa temps que no la veiem i ens pareix estrany que no haja vingut a dir-nos res i hi estem preocupats.

-Mireu, Cristina va ser detinguda fa un temps per consum de drogues i porta setmanes en un reformatori al qual li està prohibida l’eixida i qualsevol contacte amb l’exterior. Però prompte anirem per interrogar-la i veure que ens pot dir, fins ara és tot el que puc dir, gràcies per la vostra aportació i us avisaré de seguida que en sapiem qualsevol cosa.

L’inspector s’acomiadà de la família i es dirigí a sa casa per descansar i pensar en el cas.
 Comenta
 
Capítol 2 Lligant caps per lligar
L'endemà de la visita a casa dels Barber, l'inspector acompanyat d'uns agents es dirigí cap al reformatori on es trobava Cristina per interrogar-la d'una vegada i veure el que li podien treure. Una vegada allí el director del centre els acollí i mentre els feia un recorregut fins a la sala on es trobava Cristina, els va posar un poc en context sobre la història d'aquesta.

Aquest els comentà que Cristina era una persona solitària i violenta, les poques vegades que hi havia interactuat amb algú, havia sigut per barallar-se o discutir, però últimament estava comportant-se, ja que li quedava ben poc per acabar la seua estança i eixir d'aquell lloc.

A l'arribar a la seua estança l'inspector es quedà sol amb ella i començà la conversa.

-Hola Cristina mira sóc l'inspector Aznar i vinc a que hem parles un poc sobre tu i la teua amiga Marta.

-Al principi aquesta es negava a dir res d'aquesta, ja que afirmava que ja feia molt de temps que no es parlaven i que no sabia ara en quin problema s'havia clavat però que no en volia saber res.

Aleshores l'inspector li contà el que hi passava realment.

-Mira, la teua amiga o coneguda, ha desaparegut des de fa dies i ningú en sap res d'ella, saps per on podria parar o perquè algú voldria fer-la desaparéixer? O si ha sigut ella mateixa la que ha fugit?

A Cristina li va canviar la cara i amb de sobte es fica molt nerviosa, com si acabara de veure un fantasma i es tapà la boca amb la mà com si no poguera dir el que volia.

L'inspector estranyat i confós, li digué que es tranquil·litzara i aquesta no parava de repetir que no podia dir-ho, no podia contar-ho, tapant-se la boca i Aznar li preguntava que perquè, que què era el qui li ocorria.

Al cap d'una estona quan aquesta es calmà, li confessà a l'inspector que no era capaç de contar-li una de les coses que coneixia per por i no volia clavar-se en cap problema, ja que li quedava molt poc per poder eixir d'una vegada d'aquell reformatori. Aleshores l'inspector intentà convéncer-la.

Cristina per favor, estigues tranquil·la que nosaltres et protegirem i és més si m'ajudes podrem fer que isques més prompte per col·laboració.

Aquesta va acceptar el tracte i els confessà que el seu principal sospitós era el terapeuta de Marta, ja que aquests dos tenien una relació molt estranya i aquesta li havia contat alguna vegada lo molt que es preocupava aquest per ella, fins i tot la telefonava per quedar amb ella i veure com estava. Però tot açò acabà malament, ja que Marta va deixar d'anar al terapeuta una temporada llarga i en l'última, les coses havien estat estranyes amb el terapeuta. Tot açò els indicava als policies un clar sospitós però a més Cristina va donar molta importància a una de les cintes de les teràpies de Marta. Aquesta afirmava que aquella cinta era tan compromés i ocultava tants secrets i pistes que el mateix terapeuta va decidir esborrar del registre i fer-la desaparéixer o almenys així li va contar Marta. L'única cosa que no va poder acabar de contar Cristina als policies, va ser el contingut de la cinta, ja que mai ho havia sabut exactament.

Una vegada finalitzat l'interrogatori i acabada la visita, l'inspector va rebre una telefonada per part d'un agent el qual l'avisava de l'arribada del fill dels Barber a casa per interrogar-lo també. Aquests van acabar de pactar amb el director sobre l'eixida de Cristina, a causa de la seua col·laboració, la qual es realitzaria els següents dies.

L'inspector programà l'interrogatori del germà de Marta per a l'endemà i el grup de policies es retiraren cap a les seues cases. Aznar en canvi es quedà una estona més a la comissaria reflexionant sobre la informació aportada per Cristina, la qual li acabava de resultar un poc incoherent i no sabia per què però pensava que alguna cosa se li escapava o que hi havia alguna cosa que no els havia acabat de contar.

L'endemà es dirigí a casa dels Barber i tingué l'interrogatori tan esperat amb el germà de Marta. Aquest afirmava estar commocionat per tot el que estava passant i que havia hagut d'eixir uns dies per reflexionar i desconnectar un poc.

L'inspector estranyat per l'actitud del germà, el qual es mostrava tranquil i calmat, li preguntà sobre on estava el dia de la desaparició i aquest amb un to nerviós li contestà el mateix que hi figurava a la seua coartada confirmada pels seus pares, la qual deia que aquest es va quedar en casa tota la nit i es dormí ben prompte. Al no tenir més proves incriminatòries l'única cosa que l'inspector li preguntà més va ser sobre la seua relació amb Marta, i si sabia qui o perquè aquesta havia pogut desaparéixer. Finalment després d'explicar la relació tan cercana que tenia amb la germana, aquest donà una dada la qual resultà molt inesperada i sospitosa, ja que coincidia amb l'acusació de Cristina, nom pel qual aquest últim també va preguntar si en sabien alguna cosa d'aquesta.

L'inspector tot i que no li acabava de convéncer el que estava passant, decidí donar per finalitzat l'interrogatori i eixí corrent de la casa dels Barber, ja que hi havia rebut un missatge en el qual li deien que havien detingut al terapeuta en la frontera intentant eixir del país.
 Comenta
 
Capítol 3 Un últim sospir per arreglar-ho
Una vegada detingut el terapeuta de Marta el traslladaren cap a l'estació de policia més propera i esperaren l'inspector Aznar perquè començara l'interrogatori.

- Bé, comencem, ens podries contar on estaves el dia de la desaparició de Marta?

- Jo no tinc res a veure inspector, us assegure que hem trobava sol a casa preparant alguns papers per a poder trobar-hi feina.

- Aleshores, ens pots dir perquè portes desaparegut des d'aquell dia? O perquè no has contestat a cap telefonada del departament de policia? O a més a més, perquè et dirigies cap a la frontera, sense que ningú o sabera?

-Doncs... Mire no puc explicar exactament les meues intencions però jure que no sé res de la situació de Marta i menys li he fet cap mal, per l'amor de deu, era el seu terapeuta, sempre he intentat ajudar-la.

- Sempre ajudant-la? Aleshores perquè deixà d'anar a les teues sessions i et despatxaren?

De sobte entrà a la sala un agent i demanà urgentment parlar amb l'inspector. Li comentà que hi havien trobat un maletí que contenia la cinta perduda de la sessió terapèutica amb Marta. Després continuà amb l'interrogatori.

-Què hem pot dir d'aquesta cinta? Perquè és tan important com per a abandonar el país per ella? Contestem.

En aquell moment el terapeuta es trobava tan nerviós que es fica a cridar i a plorar, demanat que per favor s'oblidaren del que hi havia dins la cinta.

Aleshores, portaren un televisor a la sala on es trobaven i es disposaren a examinar el contingut d'aquella gravació.

Casset 6. Cara A. Sessió individual.

Terapeuta: Robert M. Subjecte: Marta P.

T: Marta contam el que esta passant perquè no és possible que hages fet cas i de sobte estigues guanyant tant de pes en tan poques setmanes. Què ocorre? Has decidit d'una volta fer-me cas?

S: La veritat és que les coses no estan bé Robert, i estic cansada de que hem tractes així durant les nostres sessions.

T: Calla, ja saps que tot açò està gravat i que no ens poden descobrir?

S: No, estic ja cansada. He perdut la meua millor amiga per culpa del meu germà i per una cosa que hem fa feliç que ets tu, he d'ocultar-ho? No puc més Robert.

T: Marta per favor no parles més del tema durant, que et recorde que està tot siguent gravat. A més com està això de la teua amiga i del teu germà?

S: Doncs que els vaig descobrir que tenien una relació secreta, cosa que no vaig acceptar i aleshores el meu germà i ella van tindre una discussió i van tallar. Des d'aquell moment, Cristina està enfadada i ja no vol parlar amb mi, però amb el meu germà ja estic bé com sempre.

T: No comencem amb el teu germà per favor.

S: No estaràs gelós veritat? Vinga no et fiques així amb ell, ja saps que hem volt molt perquè sóc la seua germana menuda per no hi ha res més. Va vine cap ací.

T: Marta estigues quieta, que ens estan gravant. Si no et calles tindrem un problema.

S: I que vas a fer Robert, ací l'únic que ix perdent eres tu. Sas que està en joc el teu treball i en general la teua vida, tot per culpa d'haver-te enamorat d'una menor. Està graciós veritat, al paréixer no estic tan malament com altres podrien estar.

T: Però, seràs...

De sobte es veu com Robert té un forcejament amb Marta. Aquest acaba amb una agressió per part del terapeuta i després l'amenaça del mateix.

Finalment Marta espantada, ix de la sala amb tranquil·litat, intentant fingir que no hi passava res mentre que la gravació acaba amb la imatge del terapeuta penedit pel que acabava de fer i trencant amb fúria part del seu despatx.

Després de veure aquelles imatges Robert Miró, va ser arrestat i posat com a principal sospitós de la desaparició de Marta. El cas estava pràcticament resolt però a l'inspector alguna cosa no li acabava d'encaixar.

Mentrestant, Cristina, ja fora del reformatori, va decidir buscar a Arnau per parlar amb ell sobre l'ocorregut. Encara que havien tingut diverses discussions en el passat, van decidir donar-se una oportunitat i decidiren quedar en el bar de sempre per ficar-se al dia.

Després d'una estona parlant, Arnau hagué d'anar al bany i de sobte el seu telèfon començà a sonar. Cristina va veure el telèfon i el trobava familiar així que va decidir agafar-lo. La seua sorpresa vingué quan escoltà la veu de la persona que va telefonar.

-Arnau, sé que no és un bon moment però necessite que hem portes més menjar. Arnau?

-Marta eres tu? No m'ho puc creure! On estàs? I que fas tocant-li a Arnau?

-Cristina? Mare meua Cristina ajuda'm. Arnau hem te segrestada. Auxili.

-Que Arnau que? Cristina on estàs? Estàs bé?

-Estic en la casa de camp dels meus avis. Per favor dona't presa i tin cura amb Arnau.

Cristina va penjar de seguida quan va veure a l'Arnau tornant. Una vegada a aquest en la taula, Cristina nerviosa pel que acabava de descobrir li va dir que havia d'anar a casa perquè estava ja fent-se de nit. Però Arnau es va oferir a dur-la cap a casa i aquesta hi va haver d'accedir per no provocar cap sospita.

De camí cap a casa Cristina, la qual tenia el telèfon de l'agent per informar en cas de descobrir noves pistes, va decidir contar-li resumidament el que havia passat per si Arnau descobria el missatge i després el va eliminar per no deixar rastre. Finalment en comprovar el registre de telefonades va veure que Marta li havia telefonat i que algú havia contestat. De sobte va parar el cotxe i parlà amb Cristina.

-Cristina, Cristina, perquè sempre has de clavar-te en els assumptes dels altres?

Aleshores la va lligar amb unes cordes, li va tapar la boca i la va deixar al maleter del cotxe.

Mentrestant l'inspector que tornava cap a casa, va rebre el missatge de Cristina i en descobrir la veritat va tindre un moment de distracció i va tenir un accident de tràfic.

L'endemà es despertà en un llit de l'hospital, però encara recordava el que hi havia succeït i el més important, el que havia descobert, així que amb el cap embenat, es va dirigir cap a la casa de camp dels Barber per rescatar a Marta.

Una vegada va arribar, va inspeccionar el lloc armat amb el seu revòlver per si l'ocasió ho requerira. Aleshores va ser quan al cotxe es va trobar a la Cristina tot lligada. La va ajudar per lliurar-se i li ordenà que es quedara al seu cotxe perquè la cosa podia ser perillosa.

Tot seguit es disposà a entrar dins la casa. Al principi no hi va trobar res, però de sobte escoltà un soroll que provenia del soterrani de la casa. L'inspector, decidí entrar tirant la porta avall, però allí dins trobà a la Marta sola i encadenada a la paret. Aquesta havia engreixat almenys 30 quilos i al seu voltat es trobaven tota mena d'embolcalls de galetes, pastissos... fins i tot llaunes de refrescos.

Marta es trobava molt feliç perquè per fi podria eixir d'aquell infern i tornar a la seua vida normal. Però de colp i de cop i volta l'inspector va rebre un tir per part del germà major de Marta. Aquest va fer acte de presència i entre una rialla malèvola va anar cap a la seua germana.

- Marta, que et passa? Per què no pares d'intentar fugir del teu germanet. Ja saps que sols vull protegir-te i així és com m'ho pagues, portant a la teua millor amiga, la que et va deixar abandonada i aquest policia inútil que porta clavant els nassos on no toca des del primer dia! Que sàpigues que estic molt enfadada, i que estàs castigada a menjar 5000 calories al dia. Ara vine cap ací que hàgem de fugir gràcies als teus jocs infantils.

Marta va intentar resistir-se a la voluntat del seu germà però no hi va poder amb ell. Aleshores hi va aparéixer per sorpresa Cristina, la qual li va pegar un colp al cap a Arnau amb una paella, però no va ser suficient per a tombar-lo. Aquest, enfadat pel dolor que li havia causat aquell colp, va intentar matar a Cristina però abans que poguera fer res, va rebre un tir per part de l'inspector el qual va aconseguir acabar amb el germà de Marta. Les dues amigues havien aconseguit salvar-se però per desgràcia l'inspector va morir dessagnat a causa del tir però va ser capaç de solucionar aquell problema.

 Comenta
 


INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]