Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSJoaquim i Oriol
Barcelona
 
Inici: Canto jo i la muntanya balla

Capítol 1 Retrobada
Vam arribar amb les panxes plenes. Doloreses. Els ventres negres, carregats d’aigua fosca i freda i de llamps i de trons. Veníem del mar i d’altres muntanyes, i ves a saber de quins llocs més, i ves a saber què havíem vist. Rascàvem la pedra dalt dels cims, com sal, perquè no hi brotessin ni les males herbes. Triàvem el color de les carenes i dels camps, i la brillantor dels rius i dels ulls que miren enlaire. Quan ens van llambregar, les bèsties salvatgines es van arraulir caus endintre i van arronsar el coll i van aixecar el musell, per sentir l’olor de terra molla que s’apropava. Els vam tapar a tots com una manta. Als roures i als boixos i als bedolls i als avets. Xsssssst. I tot plegats van fer silenci, perquè érem un sostre sever que decidia sobre la tranquil·litat i la felicitat de tenir l’esperit sec.


Pensant en el futur, crec que la millor opció és que utilitzi un llenguatge més vulgar, si és que aquesta llengua encara perdura. Som tots a la base d’operacions de la muntanya C-32. Un dels pocs llocs on l’oxigen encara es pot respirar. Un agent de les foces especials, va aconseguir enviar un missatge per ràdio on hi deia les coordenades d’aquest lloc. Malauradament només quatre persones, a part de mi, han aconseguit arribar. Per sort, nosaltres cinc, érem agents d’una organització secreta encarregada de les missions més perilloses i, fins i tot, il·legals d’una altra organització anomenada SIGMA.

Ja deu fer uns 23 anys des de la catàstrofe. El govern va adonar-se de la nostra organització secreta. Van fer-ho públic i després de moltes manifestacions i judicis, ens vam veure obligats a dissoldre’ns. Aleshores va néixer TALON, una entitat dedicada a la creació de robots intel·ligents destinats a la protecció dels ciutadans. En un principi la idea semblava innovadora i totes les proves eren un èxit. Això donava ànims als ciutadans. Però això només eren paraules del govern que emmascaraven errors i fallades en el seu sistema operatiu. Tot i així, les persones necessitaven creure que estaven segures després de la dissolució de SIGMA.

Després d’això, no van trigar gaire a aparèixer màfies i organitzacions externes que manipulaven tant notícies com empreses per tal de fer-se amb el poder. Al final, res va servir ja que no se sap per què, però els robots van perdre el control i van començar a matar tot allò que es movia.

I aquí ens trobem, cinc de nosaltres, reunits per desvetllar qui o què es troba darrere això. Per començar, apuntaré en aquesta llibreta els expedients de tots els que som aquí.

Comandant Morrison:

Nom real: Jack Morrison
Edat: desconeguda
Professió: Soldat marine dels EE.UU
Afiliació: SIGMA (anteriorment)

Història:

Després d’abandonar els marines com un dels millors soldats, SIGMA va reclutar a Morrison com un dels primers integrants. No va trigar a esdevenir com a capità i supervisor dels nous integrants. Després de la dissolució de SIGMA, es va desconèixer la seva posició durant molt temps. Tot i que, en algunes parts del món hi havia rumors d’un justicier que salvava als ciutadans.


Akira Shimada:

Nom real: Akira Shimada
Edat: 27
Professió: Lladre
Afiliació: SIGMA (anteriorment)

Història:

Akira Shimada era el fill d’un dels caps de la màfia japonesa relacionada amb les drogues. Com tot el seu clan, té unes habilitats físiques sobrehumanes. La seva ideologia no coincidia amb la del seu clan i per aquest motiu es va escapar i va començar la seva vida com a delinqüent. SIGMA es va fixar en les seves habilitats i va contactar amb ell.


Reaper:

Nom real: Gabriel Reyes
Edat: desconeguda
Professió: desconeguda
Afiliació: Assassí a sou

Història:

Era un assassí a sou amb unes habilitats que el feien invisible per les càmeres. ningú sap ben bé d’on li venen aquestes habilitats.


Ana

Nom real: Ana Awad
Edat: 60
Professió: caça recompenses
Afiliació: SIGMA (anteriorment)

Història:

Ana Awad era coneguda per la seva habilitat com a franctiradora, de fet, considerada la millor del món. És per a aquest motiu que SIGMA, durant l\'atac de TALON, va anar a buscar-la. Després d\'haver complert amb la seva missió principal, va ascendir fins a capitana i va fer costat al comandant Morrisson. Quan tots pensàvem que havia mort a les mans de \"Widowmaker\" (fent referència al fusil de presició) l\'agent de TALON, va tornar i va decidir dedicar-se a fer de suport amb una nova munició que curava.


Pharah

Nom real: Fareeha Awad
Edat: 32
Professió: Soldat de l\'exèrcit egipci
Afiliació: SIGMA (anteriorment)

Història:

De petita sempre havia somiat en seguir els passos de la seva mare i unir-se a SIGMA. Per aquest motiu va allistar-se a l\'exèrcit egipci. Gràcies a les seves habilitats tàctiques i a la seva perseverància va ascendir fins a oficial. Amb aquestes qualitats era segur que es podia unir a SIGMA però abans que pogués, l\'organització va ser dissolta.
 Comenta
 


INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3660
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Bitllet d’anada i tornada
GEMMA LIENAS  1127 grups
El Navegant
JOAN-LLUÍS LLUÍS  286 grups
Canto jo i la muntanya balla
IRENE SOLÀ  140 grups
Història de Leandre i Hero
JOAN ROÍS DE CORELLA  268 grups
Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
JORDI SIERRA I FABRA  338 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
              

Amb la col·laboració de:
              
* amb el suport de fons de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya

[Web creada per Duma Interactiva]