Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSMari Juani
Bigues I Riells
 
Inici: La felicitat d’un pollastre a l’ast

Capítol 1 MARI JUANI
Welinton Quiw, un noi jove d’uns 15 anys, cubà i molt sa, va quedar amb el seu cosí Luka, en el bosc que hi havia al costat del poble on ells vivien, dins del bosc hi havia una gran esplanada, i enmig d’aquesta esplanada, es trobava un arbre molt gran i majestuós, l’arbre que ells denominaven com, “l’arbre sagrat”.

L’arbre sagrat és un arbre molt gran i robust, on hi creix i sempre està ple d’un tipus de mango cubà clàssic, el mango maratón, ells li atribueixen el nom de “corito sano”.

A en Welinton i a en Luka els hi agrada molt venir cada cap de setmana a l’arbre sagrat a menjar-se’n uns cuants “coritos sanos”, tombarse al costat de l’arbre i parlar sobre les seves coses. Això ho feien des de que eren ben petits, però aquell dia en concret hi va passar una cosa extranya. Quan en Welinton va arribar a l’arbre sagrat, va saludar al seu cosí Luka, però aquest nerviós li va dir a en Welinton:

-Segueix-me sius plau

En Welinton va seguir a en Luka fins a darrera de l’arbre, on hi havia una noia inconscient, en Welinton preocupat li va preguntar a en Luka:

-Què fa aquesta noia aquí, qui és?

La noia va obrir els ulls, va aixecar la mirada i va dir:

-Em dic, Mari Juani...

I de sobte va tancar els ulls i es va quedar dormida. En Luka molt alarmat va dir que trucaria a la policia, però en Welinton va posar la deva mà dreta a sobre de l’hombro esquerre d’en Luka i li va dir:

-Res de policia, tu ja saps que és el que passaria si vingués la policia i veiés a dos nois que casualment s’han trobat a una noia inconscient enmig d’una esplanada.

En Luka nerviós va assentir amb el cap i va respondre:

-Tens raó i més sabent tots els antecedents penals que té la nostra familia.

Entre els dos van agafar a Mari Juani i se la van emportar a casa d’en cosí Luka. Comenta
 
Capítol 2 Quina Bacaneria
Mari Juani va despertar en un llit d’un aspecte antic, va mirar al seu voltant i es trobava dins d’una habitació amb un aspecte també antic, la qual estava recoberta de quadres familiars per les parets i només hi havia una finestra, però amb barrots.

La porta es va obrir, i va entrar a la habitació, un noi d’uns 17 anys, era en Luka. Aquest portava una safata on a sobre d’aquesta hi havia un cafè, i unes quantes galetes. Mari Juani espantada, va cridar:

-Auxili, auxili, ajudeu-me.

En Welinton va entrar ràpidament a l’habitació, però cuan va entrar, la noia estava dormida, i en Luka estava al situat al seu costat amb un somriure innocent.

En Welinton va preguntar a en Luka, que que havia passat, en Luka va respondre que el crit que en Welinton havia escoltat, provenia del carrer, i que la noia encara estava dormida.

En Welinton no sabia que pensar,va mirar confús la mà esquerra d’en Luka la qual estava discretament amagada, i sostenia un mocador de color gris, en Welinton va demanar a en Luka que li ensenyés de més a prop el que duia a la mà esquerra, però aquest es va negar. En aquell moment Welinton ho va saber, Luka era culpable.

En Welinton va preguntar a en Luka que perquè ho havia fet, perquè va segrestar a una pobre noia i després demanar el seu ajut, Luka tremolant dels nervis, va mirar amb els ulls plorosos a en Welinton i va dir:

-Quina bacaneria. Com m’has descobert?

De sobte la Mari Juani es va aixecar, agafant amb la mà dreta la llum que hi havia a la tauleta al costat del llit, i va colpejar a Luka tan fort en el cap, que aquest es va desmaiar, i va caure al terra.

-De que estan fetes aquestes llums, de pedra?- va preguntar Mari Juani amb un to sarcàstic.

En Welinton va respondre:

-No ho se, però sortim d’aquí abans de que desperti, i m’expliques la teva versió de la història.

Els dos van fugir de casa d’en Luka en direcció cap al bosc.
 Comenta
 
Capítol 3 WELINTON ÉS EL CAMPIÓ
Tots dos fugien d'en Luka, van tornar a l'arbre sagrat, on es van sentar i van conversar sobre el que en Luka li havia fet a Mari Juani.Resulta que en Luka,a falta de diners va decidir formar part de la banda o mafia més perillosa de la ciutat, on li pagaven a canvi de segrestar a noies joves, el que feien després amb elles ja no era asumpte d'ell.Després d'escoltar això, en Welinton va aixecar-se de l'arbre i va començar a cridar i a donar-li patades a l'arbre, encara no s'ho creia.Des de lluny es veia una figura que s'apropava cap a en Welinton i la Mari Juani, aquella figura era en Luka i duia a la mà una pistola.En Welinton també va avançar en direcció a ell, i cuan ja estaven cara a cara, en Welinton va dir:

- Vens a matarme? A mi? Al teu propi cosí?En luka va apuntar amb la pistola al cap d'en Welinton i va dir:-Ho sento cosí, però necessito els diners i tú no fas més que molestar.Hi havia molta tensió, en Luka estava decidit a matar al seu propi cosí per guanyar diners a canvi, però finalment les paraules d'en Welinton el van convençer de no fer-ho.En Welinton va prometre a en Luka que junts podrien fer qualsevol cosa, i van decidir crear un canal de Youtube el qual va guanyar molta repercusió, i els hi van fer guanyar molts diners.Van sortir fins a la televisió, en un principi el canal consistia en fer video tutorials de com pelar diferents tipus de mango, però gràcies a un video que van penjar a Youtube on menjaven els dos un corito sa, i parlaven amb el seu accent característic, es van fer famosos i van guanyar molts diners.La Mari Juani es va casar amb en Welinton, i van ser feliços durant un temps, però aquesta felicitat va durar menys que la felicitat d'un pollastre, ja que quan en Welinton va veure que podria tenir el que vulgués, va abandonar la seva relació amb la Mari Juani.

Ara mateix la Mari Juani treballa en un Burger King i viu amb odi cap a en Welinton, qui un dia la va salvar, un altre dia la va cambiar per una dona operada amb més anys que la duquesa d'Alba.Espero que t'hagi agradat la meva història, la història de Mari Juani.
 Comenta
 

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  267 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  477 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  979 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   

Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]