Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
TREBALLS PUBLICATSMari Juani
Bigues I Riells
 
Inici: La felicitat d’un pollastre a l’ast

Capítol 1 MARI JUANI
Welinton Quiw, un noi jove d’uns 15 anys, cubà i molt sa, va quedar amb el seu cosí Luka, en el bosc que hi havia al costat del poble on ells vivien, dins del bosc hi havia una gran esplanada, i enmig d’aquesta esplanada, es trobava un arbre molt gran i majestuós, l’arbre que ells denominaven com, “l’arbre sagrat”.L’arbre sagrat és un arbre molt gran i robust, on hi creix i sempre està ple d’un tipus de mango cubà clàssic, el mango maratón, ells li atribueixen el nom de “corito sano”.A en Welinton i a en Luka els hi agrada molt venir cada cap de setmana a l’arbre sagrat a menjar-se’n uns cuants “coritos sanos”, tombarse al costat de l’arbre i parlar sobre les seves coses. Això ho feien des de que eren ben petits, però aquell dia en concret hi va passar una cosa extranya. Quan en Welinton va arribar a l’arbre sagrat, va saludar al seu cosí Luka, però aquest nerviós li va dir a en Welinton:

-Segueix-me sius plau

En Welinton va seguir a en Luka fins a darrera de l’arbre, on hi havia una noia inconscient, en Welinton preocupat li va preguntar a en Luka:

-Què fa aquesta noia aquí, qui és?

La noia va obrir els ulls, va aixecar la mirada i va dir:

-Em dic, Mari Juani...I de sobte va tancar els ulls i es va quedar dormida. En Luka molt alarmat va dir que trucaria a la policia, però en Welinton va posar la deva mà dreta a sobre de l’hombro esquerre d’en Luka i li va dir:

-Res de policia, tu ja saps que és el que passaria si vingués la policia i veiés a dos nois que casualment s’han trobat a una noia inconscient enmig d’una esplanada.En Luka nerviós va assentir amb el cap i va respondre:

-Tens raó i més sabent tots els antecedents penals que té la nostra familia.Entre els dos van agafar a Mari Juani i se la van emportar a casa d’en cosí Luka. Comenta
 
Capítol 2 Quina Bacaneria
Mari Juani va despertar en un llit d’un aspecte antic, va mirar al seu voltant i es trobava dins d’una habitació amb un aspecte també antic, la qual estava recoberta de quadres familiars per les parets i només hi havia una finestra, però amb barrots.

La porta es va obrir, i va entrar a la habitació, un noi d’uns 17 anys, era en Luka. Aquest portava una safata on a sobre d’aquesta hi havia un cafè, i unes quantes galetes. Mari Juani espantada, va cridar:

-Auxili, auxili, ajudeu-me.

En Welinton va entrar ràpidament a l’habitació, però cuan va entrar, la noia estava dormida, i en Luka estava al situat al seu costat amb un somriure innocent.

En Welinton va preguntar a en Luka, que que havia passat, en Luka va respondre que el crit que en Welinton havia escoltat, provenia del carrer, i que la noia encara estava dormida.

En Welinton no sabia que pensar,va mirar confús la mà esquerra d’en Luka la qual estava discretament amagada, i sostenia un mocador de color gris, en Welinton va demanar a en Luka que li ensenyés de més a prop el que duia a la mà esquerra, però aquest es va negar. En aquell moment Welinton ho va saber, Luka era culpable.

En Welinton va preguntar a en Luka que perquè ho havia fet, perquè va segrestar a una pobre noia i després demanar el seu ajut, Luka tremolant dels nervis, va mirar amb els ulls plorosos a en Welinton i va dir:

-Quina bacaneria. Com m’has descobert?

De sobte la Mari Juani es va aixecar, agafant amb la mà dreta la llum que hi havia a la tauleta al costat del llit, i va colpejar a Luka tan fort en el cap, que aquest es va desmaiar, i va caure al terra.

-De que estan fetes aquestes llums, de pedra?- va preguntar Mari Juani amb un to sarcàstic.

En Welinton va respondre:

-No ho se, però sortim d’aquí abans de que desperti, i m’expliques la teva versió de la història.

Els dos van fugir de casa d’en Luka en direcció cap al bosc.
 Comenta
 

INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS3801
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Curial e Güelfa
ANÒNIM  272 grups
La felicitat d’un pollastre a l’ast
MARTA SOLDADO  331 grups
Les paraules ferides
JORDI SIERRA I FABRA  476 grups
La Bruixa
CAMILLA LÄCKBERG  975 grups
Estudi en lila
MARIA ANTÒNIA OLIVER  179 grups
VIDEO
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
               

[Web creada per Duma Interactiva]