F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

Amistat (0z)
Col·legi Sant Miquel (Barcelona)
Inici: La Faula (Guillem de Torroella)
Capítol 3:  Capítol 3

Ja podia veure el meu poble en la llunyania.

De sobte veig al papagai i al peixarrot anant a gran velocitat al meu costat, estaven fugint… Poc després vaig averiguar de que.Va apareixer el tauro que m’havia modificat la trajectoria a la illa de la que estava tornant.Amb molta velocitat es va apropar al peixarrot i li va donar un cop de cua al papagai que va deixar a l’au malferida entre uns esculls, només enfocat en atrapar a l’animal més gran.Vaig decidir ajudar al peixarrot, li havia fet passar per moments molt dolents, era el mínim que podia fer per compensar a la criatura.

Amb l’arpo en mà estava apuntant al tauro i aquest acte seguit enfonsat en la carn d’aquell monstre, aprofitant que va estar distragut amb la ferida, el peixarrot va atacar a la bestia.

Malauradament va rebre una mossegada del tauró que que va fer que quedes ferit, però el tauro no estaba millo. En la seva sèrie d'atacs el peixarrot abans de ser mossegat va tornar-li un altre mossegada tan forta que va deixar mig mort al monstre, jo m’havia encarregat de rematar la feina amb un últim tret d’arpo que va acabar amb la vida del tauró.El papagai va anar cap a la platja per despedir-se del seu amic que poc temps després va morir a causa de les ferides, al cap d’una estona l’au va caure inconscient pel mateix motiu.Jo tambe vaig tornar a la platja on tot va començar per finalitzar el comiat fent l’enterrament al peixarrot. Volia fer el mateix amb el papagai, el que no sabía era que estaba inconscient cosa que havia notat quan vaig agafar a l’au per també fer-li un enterrament a sobre del seu company, com quan estaven en vida.Llavors vaig emportar-mel per tractar-li les ferides, no pas per posar a l’animal a dins de una gavina. Ja havia fet patir molt a l’au molt i no volia fer fer-ho més, raó per la cual la finestra es va quedar oberta per al moment en el que el papagai es poses bé, que s’anes.Al dia següent m'havia preparat per tornar a la platja, el papagai ja no estava a casa. Una vegada allà vaig dipositar les flors en la tomba de el peixarrot, ésser que em va donar els moments més interessants de la meva aventura per aquell desert blau.Com sempre el papagai estava a sobre del seu amic, estigués viu o mort. Observant l'horitzó com la primera vegada que el vaig veure, a sobre de la làpida que feta per mi moments després de que el seu amic s’anes, l’au magnifica, que tal va ser la seva preciositat que va aconseguir que fesi llargs viatges per a que fosi meva.Al cap d’una estona el papagai es va baixar de la roca i es va posar en el meu cap, després vam trescar pels camps per tornar a casa.

Finalment ho vaig aconseguir, però el papagai no és la meva mascota ni tampoc un trofeu de cacera, sinó el meu amic. Li he ensenyat a parlar i progressa molt ràpidament, en poc temps ja va aconseguir tindre conversacions normals amb la gent, que es sorprenen amb les seves habilitats i diuen que si segueix a aquest pas sera una au multilingüe.Pero va tindre un preu, la vida de l'amic del l’au.

Aquell peix gegant va donar la seva vida per preservar la del seu company, per la meva culpa els dos amics no es veuran mai més, l'únic que queda son el records de totes le experiencies viscudes entre aquells dos magnífics animals. Un per el seu interior i l’altre per el seu exterior, cadascú era especial per les seves característiques. Tot el que desencadenar aquesta història vaig ser jo, el meu egoisme va provocar que fesi patir a éssers que no van fer cap mal, a l’inici d’aquesta història només buscava un objecte bonic i al final havia trobat a un amic.Sempre li deixo la finestra oberta per quan vol sortir, i quan ho fa, sempre va a la làpida del peixarrot per compartir tot el que te amb ell. 
0z | Inici: La Faula
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]