F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

(3b6)
Maristes Valldemia (Mataró)
Inici: L’assassí que estimava els llibres (Martí Domínguez)
Capítol 2:  SEGON ASSASSINAT

Quatre mesos mes tard, aOlloniego, un poble situat a Astúries, esdetectaun noucadàver. L'inspectorAgustíTena, al'assabentar-se d’aquesta mort, va decidirtraslladar-sefins Astúries, i va ordenar que no toquessin elcadàver.


Un cop va arribar a Astúries, va veure al mort, aquest estavacol·locat de la mateixa manera quel’ultim cadàver,de costat, amb una mà sobre l’altre, les.cames recolzades i vestit amb un llençol de color blanc,però el quemés li va sobtares que el mort tenia a sobreseuel mateixllibre, l'assassinatentèscom una de les belles arts.


L’AgustíTenava estar estudiantel poble,Olloniego, és un poble deaproximadament mil habitants.Va estar investigant, per algunes cases del poble, i tots el veïns deien el mateix, que aquell era un poble molt tranquil, i que maihaviapassat res, fins aquelldia. Vapicar casa a casa, fins que una dona, vídua li va dir que hi havia unhomeque feia poc havia arribat al poble, viviaen una gran casa antiga al final de la carretera, deia que era un homeestranyno se’l havia vist molt pel poble, i sempre anavadescuidat. Encara queelva advertir, i li va dir que abans d’anar a casa d’aquell home parés a la casade la senyora Carmen, era una dona que havia viscut aOlloniegotota la seva vida, i queconeixiaa tots i cada un dels habitants d’aquell poble.


L’inspector va arribar a casa de la Carmen, ella el va oferir a entrar i prendre uncafè. La Carmen li va explicar feia aproximadament dosmesosque aquell home vivia al poble, i que havia estat investigant, i era unbesnetd’una parella que havia viscut aquell poblefa molts anys. L’AgustíTena, va dirigir-se a la casa d’aquell home, va picar, però ningú va obrir.Va entrar per un petit camí que dirigia aun jardí, poc cuidat, i amb un llac amb l’aigua bruta.Va veure un llumencèsal pisd'adult, així que va anarun altre cop fins la porta, i va tornar a picar, aquest cop va insistir. Un home d’aproximadament45 anys d’edat, amb unaspectemolt descuidat. L’inspector vapreguntarperò l’home va dir que ell no tenia res a veurei va tancar la porta.


Al'Agustí, li vasemblarmolt sospitós, així que es va posar en contacte ambel seu equip de policia, ielvan investigar completament.Era un homeaparentment delo més normal,s'anomenavaJoséPérez.


Tot i que aparentment, en Josésemblava molt normal, aquellaactuacióala porta de la gran casa, a l’Agustí li vaestranyar, així que van tornar, aquest cop no anava ell sol, portava a una gran patrulla per protegir-lo.


Vanempatxarla porta finstombar-la, van entrar, i van registrar tota la casa, van retenir a en José, però aquest actuava amb total normalitat. Vanestarrebuscatdurant hores, i al final, l’únic que van trobar van ser unes cartes, amb una dona que semblava familiar seu, aparentment la seva germana.Van intentarcontactar amb la germana,peròsense lacol·laboraciód’en José, això era complicat, de fet van trigar dos setmanesfins trobar una possible direcció de la seva casa.Van anar a buscar aquella dona, la van trobar, però ella no tenia res a veure amb el que estava passant, de fets'assabentavadel que havia succeït, mentre l’Agustí li explicava.


Sense proves, no es podiaempresonara ningú , per tant, l’assassísegueix lliure.

 
3b6 | Inici: L’assassí que estimava els llibres
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]