F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió / Registrar-se|Participants
TREBALLS PUBLICATS

la filla del rei (Marcos)
Col·legi Mestral - Eivissa (Eivissa)
Inici: La filla del rei d'Hongria i altres contes truculents de l'Edat Mitjana (Anònim)

A Hongria hi havia un rei que es va casar amb la dona més bella del món. Per la seva bellesa, honestedat i bondat, la va estimar més que cap altra cosa. El rei i la muller només van tenir una filla, que era la criatura més bonica que havia existit mai. El rei l’estimava per damunt de tot.

Quan va morir la reina, es va fer un gran dol per tot el regne. Va passar molt de temps, i els barons i comtes van decidir parlar amb el rei perquè es tornés a casar, de manera que el regne no acabés en mans forasteres per falta d’un monarca. Aleshores van anar-lo a trobar i li van dir:




Capítol 1:  capitol 1

A Hongria hi havia un rei que es va casar amb la dona mes bella del món. Per la seva bellesa, honestedat i bondat, la va estimar més que cap altra cosa. El rei i la muller només van tenir una filla, que era la criatura més bonica que havia existit mai. El rei l’estimava per damunt de tot.



Quan va morir la reina, es va fer un gran dol per tot el regne. Va passar molt de temps, i els barons i comtes van decidir parlar amb el rei perquè es tornés a casar, de manera que el regne no acabés en mans forasteres per falta d’un monarca. Aleshores van anar-lo a trobar i li van dir:

Benvolguda majestat, tots els nobles hem pensat que el rei necessita un hereu home. La seva majestat només té una filla i si no té més fills governarà el nostre regne un rei estranger. Per això ha de buscar una dona, una gran princesa bella, intel·ligent, culta, que li pugui donar fills homes perquè uns d'ells sigui el nostre futur rei i estigui assegurada la successió al tron. Com que el rei no es decidia els nobles van anar a buscar-li la dona al rei sense dir-li res. I li volien donar una bonica sorpresa. Així que van recórrer tots els grans països d'Europa buscant princesa. Van anar al regne de Romania. En aquest regne viva una princesa molt bonica. El seu tutor era un comte i vivien en un castell a les muntanyes. El seu poble tenia pànic del comte. El seu nom era el comte Dràcula. Els nobles van parlar amb el comte que va acceptar que la princesa es casés amb el seu rei. Així que els nobles van tornar amb la princesa. Quan el rei va veure la princesa es va quedar sense paraules, era la dona més bonica que havia vist a la seva vida. El rei i la princesa es van casar. El casament va ser una gran festa, però el poble no es refiava de la princesa estrangera ja que veia alguna cosa maligna en ella. A la nit de noces el rei tenia la intenció d'aconseguir un hereu home. Així que es va posar a la feina. Quan la princesa li va somriure va descobrir que tenia uns ullals molt grans i afiliats. Al principi li va fer por, però el seu desig era molt més fort. Es van besar apassionadament i ella va començar a besar-li el coll. Els seus ullals es van enfonsar lleument al coll de rei. Al principi el rei va sentir plaer però a poc a poc va començar a sentir un dolor punxant al coll. Quan es va voler allunyar ja era massa tard, la princesa havia clavat els seus ullals al coll de rei i va començar a brollar la sang. Quan la princesa va veure la sang els seus ulls es van il·luminar i va començar a xuclar el coll del rei. Xuclava la sang sense parar. El rei va tancar els ulls i es va desmaiar. Quan el rei es va despertar, va obrir els ulls brillants i un somriure va recórrer la seva cara.



El rei i la princesa van tenir un fill. Va ser un nen. El regne per fi tenia el seu hereu. No caldria cercar un rei estranger. Però el poble seguia tenint por. El rei i la princesa no sortien mai quan hi havia sol. El castell del rei havia esdevingut un lloc fosc, amb poca llum. Fins i tot els nobles tenien por del rei, perquè s'havia tornat molt misteriós, gairebé sinistre. Els nobles li van dir al rei que estava desapareixent gent a prop del castell. El rei visitava de nit el cementiri i anava sol sense la guàrdia. La gent del poble deia que veia fantasmes a la nit, però no anaven vestits de blanc sinó de negre. Fins i tot la guàrdia veia aquests fantasmes negres i quan s'acostaven a ells amb les armes els semblava que sortien volant, com si fossin ratpenats. L'església pensava que el dimoni habitava al castell del rei i fins i tot al cos del rei i la princesa. Els nobles estaven molt descontents perquè ja no hi havia festes al palau reial. El rei les havia prohibit i havia ordenat treure tots els miralls. Finalment, els nobles es van posar d'acord per fer una revolució juntament amb el poble. La por els havia unit.

 
Marcos | Inici: La filla del rei d'Hongria i altres contes truculents de l'Edat Mitjana
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]