F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió / Registrar-se|Participants
TREBALLS PUBLICATS

La dona (Matias)
Col·legi Mestral - Eivissa (Eivissa)
Inici: La filla del rei d'Hongria i altres contes truculents de l'Edat Mitjana (Anònim)

A Hongria hi havia un rei que es va casar amb la dona més bella del món. Per la seva bellesa, honestedat i bondat, la va estimar més que cap altra cosa. El rei i la muller només van tenir una filla, que era la criatura més bonica que havia existit mai. El rei l’estimava per damunt de tot.

Quan va morir la reina, es va fer un gran dol per tot el regne. Va passar molt de temps, i els barons i comtes van decidir parlar amb el rei perquè es tornés a casar, de manera que el regne no acabés en mans forasteres per falta d’un monarca. Aleshores van anar-lo a trobar i li van dir:
Capítol 1:  La filla del rei d´Hongria i altres contes truculents de l´edat media

A Hongria hi havia un rei que es va casar amb la dona més bella del món. Per la seva bellesa, honestedat i bondat, la va estimar molt més que cap altra cosa. El rei i la muller només van tenir una filla, que era la criatura més bonica que havia existit mai. El rei l´estimava per damunt de tot.

Quan va morir la reina, es va fer un gran dol per tot el regne. Va passar molt de temps, i els barons i comtes van decidir parlar amb el rei perquè es tornés a casar, de manera que el regne no acabés en mans forasteres per falta d´un monarca. Aleshores van anar-lo a trobar i li van dir: rei, tens que casar-te amb una altra dona, si no ho fas algun foraster voldrà quedar-se amb el regne i com no tenim una monarca les serà fàcil. D´alguna manera tens que tornar a casar-te! Sinó el regne acabarà en la ruïna i no podrem fer res. Aleshores rei, tenim unes pretendentes les quals son unes belleses i no podràs rebutjar-les, son bones en las tasques i son fortes e independents.

El rei va tractar de calmar-los i va tractar de convèncer-los dient que no hi era necessari, que el estava recuperant-se d´una perduda i no era el moment de pensar en altres dones ja que encara no hi havia superat a la seva dona. ¨Els meus comtes i barons, no hi fa falta que em presenten a dones, jo encara segueix enamorat de la meva dona, encara que este morta, mai deixaré de estimar-la, vull temps per poder sanar aquesta ferida i no vull tenir que pensar en cassar-me. El regne estarà be perquè jo estic aquí per protegir-lo¨

Els nobles no hi eren molt contents, seguien pensant que segurament el regne acabaria en mans forasteres, així que varen començar a pressionar-lo perquè al menys coneixerà a alguna de les dones que li havien aconseguit. ¨Rei, no dubtem de les seves capacitats com a monarca, simplement suggerim un casament així ens assegurem de que ningú regne ens amenaça, imagina si acabem en la mercè del imperi austríac! No hi hauria manera de que ens poguéssim alliberar de ells! Rei al menys tindries que mirar a algunes de les dones que hem portat, que son molt belles i totes tenen un gran sentiment i admiració per la teva figura com a rei, no sol et volen per estatus social, realment estan enamorades de tu!¨

El rei després de tanta dubta va decidir veure a les dones que li havien portat els nobles. La primera dona era una de les filles del noble Roberto, es deia Julieta. Era una dona alta, rossa, amb ulls marrons i anava amb un vestit rosa. El problema de esta dona era que hi era molt alta, al rei li agradaven mes les dones menys altes que el, no li agradava sentir-se inferior, així que la descarto.

La segona dona era la filla del noble Joan, es deia Maria. La filla del senyor Joan era molt maca, tenia ulls blaus, rossa, no mes alta que el rei, llavis grans però no tan grans com per a ser desagradables. El rei al veure-la va decidir parlar amb ella en la intimitat. Quan varen estar parlant la personalitat de la senyoreta Maria era molt nefasta. Una cria consentida, que no respecta a les persones com deuria, va insultar a un servent perquè va tocar-la sense voler, per equivocació, el propi rei va sentir-se espantat i va acompanyar-la de volta a la sala principal.

Per últim estava la filla del noble Cèsar, es deia Laia. Laia era una dona perfecta, era alta però no mes que el rei, molt maca, de cabell marró daurat, amb ulls verds, morena també, tenia la figura perfecta. El rei va decidir parla amb ella en la intimidat també, i va a estar sorprès per els seus modals. Va estar parlant amb ella durant 1 hora mes o menys i varen tornar al salo principal. Va parlar amb el noble Cèsar i varen decidir tornar a veure´s al endemà.
 
Matias | Inici: La filla del rei d'Hongria i altres contes truculents de l'Edat Mitjana
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]