F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq | Publica
Petrificats en el temps (sallemanresa7)
Inici:  L’aire que respires
Capítol 3 La creació de Bromance

6 anys més tard, dins una pizzeria australiana...

El Michael vol un altre tros! El Michael vol un altre tros! El Michael vol un altre tros!

Pizza! Pizza!

El Michael vol un altre tros! El Michael vol un altre tros!El Michael vol un altre tros!

Pizza! Pizza!

Un altre! (ooh) Un altre!

Pizza!

(ooh) Un altre!(ooh)

Pizza!

                                                                           ***

Durant aquest sis anys la Dino-Corn, la Starfish i l’Smash han estat seguint el rastre del Dr. Fluke i els causants de la maldat de l’ Smash durant els darrers anys. Però el tercer any de recerca van trobar els cadàvers dels culpables, i es van  concentrar en la recerca del Dr. Fluke. Actualment són a Austràlia, on els han dut les últimes pistes, concretament a Sydney. Mentre passejaven pels carrers de Sydney van sentir un gran rebombori que venia d'un petit establiment ple de gent cridant. Es donava a entendre que deien alguna cosa, però no s'entenia gaire, era semblant a: El Michael vol un altre tros! Pizza! Pizza! Un altre tros!

La Dino-Corn, l’Starfish i l’Smash decidiren acostar-se a aquell petit establiment situat a Sydney.

I havia molta gent, amb prou feines es podia posar un peu a dins, però l’Smash anava apartant la gent, fent-se lloc en aquella onada de persones. Per saber què renoi passava, preguntà a un xicot molt alt situat a la seva dreta. Li tocà l'espatlla, i li feu la següent pregunta:

-Què és tot aquest rebombori?

El noi alt i ros a qui l’Smash havia preguntat contestà quasi cridant:

-El Michael està a punt de batre el record de menjar pizza!

A l’Smash li semblà familiar tant la veu com l'aspecte físic d'aquell noi, però no li va donar gaire importància ja que segurament es confonia.

-Senyores i senyors, el Michael és el guanyador!-va dir un noi que rondava per allà.

-Evidentment que és el guanyador, es passa la vida menjant pizza!-va dir confiat el Calum a la vegada que es reia del seu amic.

-Celebrem-ho menjant-nos una pizza!- va dir seriosament el Michael (sí, ell no en tenia prou).

-De debò, Michael?- van dir el Calum i el Dr. Fluke a la vegada.

-Gràcies Dr. Fluke, començava a pensar que era l’única persona amb seny de nosaltres tres...- va dir el Calum.

L’Smash estava girat d'esquenes als nois explicant el que estava passant a l’Starfish i la Dino-Corn, quan de sobte va escoltar aquell nom que havia desitjat sentir durant tants i tants anys... Dr. Fluke. Va girar el cap sense pensar-s’ho dues vegades. Era ell, el seu amic perdut durant tants anys. Va cridar el seu nom desesperat confirmant que ho havia escoltat bé, i no era la seva imaginació.

El noi ros i alt va escoltar el crit de l’Smash, i seguidament va respondre:

-No! Jo em dic Luke!

-Dr. Fluke, sóc jo! L’Smash! -li respon emocionat aquest.

El Dr. Fluke es quedà petrificat, no podia ser, el seu amic, l’Smash estava allà! Al 2017, viu com ell.

                                                                           ***

Un any més tard, temps després de donar les gràcies a l’Starfish i a la Dino-corn per ajudar l’Smash a trobar al Dr. Fluke i ajudar-lo a desintoxicar-se d'aquell patiment, els dos nois, l’Smash i el Dr. Fluke van decidir fer-se superherois i,evidentment, el Michael i el Calum es van unir. El Michael va passar-se a dir Mike-ro-wave, i el Calum a dir-se Cal-Pal.

                                                                           ***

La descripció de les disfresses:

Smash: el seu cabell marró i engominat estava recollit per una badana vermella que li recorria el front i era lligada amb un petit nus al clatell. Anava vestit amb una granota de color blau marí arrapada que li arribava fins als turmells i li marcava tant els abdominals com els pectorals (que òbviament no eren d'espuma). Entre pectoral i pectoral, estava enganxada una gran A vermella. Damunt la granota, uns calçotets estil bòxers de color vermell amb ratlles blanques. A més, portava un parell de genolleres vermelles, i colzeres també vermelles. Els peus estaven vestits per unes Comver All Star vermelles i mitjons també vermells que li arribaven fins a sota dels genolls decorats amb dues ratlles horitzontals blanques a la punta de dalt de cada mitjó.

Dr. Fluke: Portava el cabell en format de tupè. Els seus ulls estaven coberts per un antifaç platejat.

El seu tronc estava cobert per una samarreta negra arrapada de màniga llarga sota una armadura platejada amb una gran L al mig de color negre. També portava uns leggins negres i a sobre uns bòxers negres amb detalls blancs, i unes bambes platejades sobre uns mitjons negres que li arribaven fins a sota dels genolls decorats amb dues ratlles horitzontals blanques a la punta de dalt de cada mitjó.

Mike-ro-wave: Portava el cabell vermell (estil punk-rock). Igual que el Dr. Fluke ell també portava un antifaç, però el seu era de color negre. La seva granota era de color vermell amb detalls granatosos i negres.  Portava una capa vermella que li arribava fins als turmells. També portava uns guants de làtex negres, i uns bòxers i uns mitjons negres amb detalls blancs i unes genolleres negres . I per acabar, unes bambes completament blanques.

Cal-Pal: Finalment, ell portava una gorra de color groc fosforescent amb unes ulleres d'aviador al damunt (per afegir sofisticació). Una samarreta de màniga llarga també de color verd fosforescent amb cintes grogues. I al mig una gran C també groga. A les mans portava uns guants curts de color groc. A la seva cintura, hi havia un cinturó groc, amb artilugis també grocs (perquè, és clar, a les noies els encanta aquesta combinació de colors). També portava uns leggins verd fosforescent brillant. I els seus peus estaven coberts per uns mitjons grocs amb dues ratlles horitzontals blanques a la punta de dalt de cada mitjó; les bambes eren groc fosforescent.

                                                                           ***

El quatre valents van combatre el crim tots plegats; eren coneguts amb el nom de Bromance. Algunes de les seves gestes van ser:

El Mike-ro-wave va aturar uns brètols que pintaven les parets de Canberra. L’Smash va trobar un gat perdut. El Dr. Fluke va ajudar a creuar un pas de zebra a una dona gran. El Cal-Pal va recollir tota la brossa tirada pel terra del barri. El Mike-ro-wave va derrotar cinc ninjes perfectament entrenats, ell solet... bé, el Dr. Fluke també va ajudar aquell dia. El Cal-Pal va aconseguir detenir uns narcotraficants. L’Smash va salvar una noia, la qual estava lligada en una cadira envoltada per uns explosius. I també van ballar al ritme de la música, i van saltar, i van riure, i van caure,... però això no és tan important. Ahhh! També van ajudar a la Jessie Mermaid. Ella tenia un gran dilema. No sabia si posar-se la samarreta de Pànic!, la d’ At The Disco o la de Nirvana. Bromance van acudir a salvar-la d'aquell gran dilema. Però va ser el Mike-ro-wave, el qual li va transmetre la solució: posar-se la samarreta del meravellós grup de “5 seconds of summer”. Gràcies a ell, i a la resta de Bromance, van aconseguir alliberar la Jessie Mermaid del seu enorme dilema, i fer que es possés una samarreta digna d'una fotografia.

De vegades, combatre el crim se’ls feia molt pesat, i només de vegades, desitjaven poder llevar-se amb amnèsia, i poder oblidar tots aquells fets.

Però, no tots els dies eren glòria, ni tots els dies hi havia crim a combatre. Un dia, que els malvats estaven bastant tranquils, i Bromance avorrit com una ostra, no van tenir res millor a fer que escriure una cançó que deia:

 

Ets com la perfecció, una mena de vacances

Em vas fer pensar que podíem fugir

Vols que et porti allà,

Em diu quan i on,

Oh oh oh oh

 

Però llavors et vaig demanar el teu número,

Em vas dir que no tenies un telèfon

S'està fent tard,

He de fer-t'ho saber

 

Tothom vol portar-te a casa aquesta nit

Però vaig a trobar una manera de fer-te meva

 

No paris de fer el que fas

Cada vegada que et mous al ritme

Es fa més difícil per a mi

I ho saps, ho saps, ho saps

No t'aturis perquè ja se sap que m'agrada

Cada vegada que entres a l'habitació

Tens tots els ulls en tu

I ho saps, ho saps, ho saps

 

Ara està venint a prop, et juro que t'observo,

Em tens lligada la llengua, no puc escapar-me

Sóc amant del que tens,

Però després m'empenys fora,

Oh oh oh oh

 

Tothom vol portar-te a casa aquesta nit

Però vaig a trobar una manera de fer-te meva

 

No paris de fer el que fas

Cada vegada que et mous al ritme

Es fa més difícil per a mi

I ho saps, ho saps, ho saps

No t'aturis perquè ja se sap que m'agrada

Cada vegada que entres a l'habitació

Tens tots els ulls en tu

I ho saps, ho saps, ho saps

 

Cada dia és el mateix amor i els jocs amb què jugues

D'anada i tornada, voltes i més voltes, una mica d'aquesta manera

 

No paris de fer el que fas

Cada vegada que et mous al ritme

Es fa més difícil per a mi

I ho saps, ho saps, ho saps

No t'aturis perquè ja se sap que m'agrada

Cada vegada que entres a l'habitació

Tens tots els ulls en tu

I ho saps, ho saps, ho saps

 

No paris de fer el que fas

Cada vegada que et mou al ritme

Es fa més difícil per a mi

I ho saps, ho saps, ho saps

No t'aturis perquè ja se sap que m'agrada

Cada vegada que entres a l'habitació

Tens tots els ulls en tu

I ho saps, ho saps, ho saps

by: Bromance (en un dia sense crim).

                                                                           ***

Molts, i molts, i molts, i molts, i molts anys més tard...

El Dr. Fluke, l’Smash, el Cal-Pal i el Mike-ro-wave, ja cansats de combatre el crim, amb el nom de Bromance, van decidir deixar de banda aquella etapa de les seves vides, i donar entrada al que sempre havien estat els seus somnis.

En el cas de l’Smash, el seu somni sempre havia estat ser una mascota oficial d'un equip de bàsquet. El seu somni es va fer realitat, i va aconseguir ser la mascota (un drac de color verd clar amb la panxa de color blau clar i una llengua vermella), d'un equip canadenc.

El Dr. Fluke, sempre havia somiat de ser l'empresari en cap d'una oficina de renom, i ho va aconseguir. Estava molt orgullós d'ell mateix. Cada dia, donava consells molt savis i útils als seus treballadors.

Un dia, per exemple, va transmetre als seus companys el següent missatge: «no us cagueu a sobre», i els seus companys, orgullosos, el van aplaudir.

El Mike-ro-wave somniava obrir una botiga ambulant...endevineu de què...evidentment de pizza.

I per últim, el Cal-Pal, com que tenia una petita (gran) obsessió amb els gossos, la cadena televisiva FOX, li va facilitar un programa de televisió per cable, presentat per ell, de com entrenar gossos.

                                                                           ***

Més anys encara més tard, tant tard que van haver de canviar l’antic narrador... Al Cal-Pal, un dia per pura casualitat se li va acudir la brillant idea de demanar a l’Smash qui eren els causants d'aquella època en la qual se li va anar la pinça. L’Smash va confessar:

-Ahhhhhh! No res, simplement la mare del Dr. Fluke és massa protectora i té massa control sobre els germans del Dr. Fluke... enteneu?

I seguidament el Cal-Pal li va respondre:

-Ahhhh, d’acord.

-Ara que ho dius, sí que va dir-me alguna cosa que em vigilaria i que si m'escapava d'ella, t'utilitzaria a tu per controlar-me.- va confessar el Dr. Fluke tranquil·lament.

Es feia de nit, eren les 6 de la tarda (no massa tard la veritat), i els quatre nois, el Dr. Fluke, l’Smash, el Cal-Pal i el Mike-ro-wave, començaven a tenir son. El Mike-ro-wave els va oferir d’anar tots a dormir a casa seva. Un cop allà soparen torrades amb Vegemite. En acabar, prepararen els llits i intentaren dormir.

- A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L,...- anava dient el Michael, i seguia- M, N, O, P, Q, R, S, T, U...

- No passa ni un dia que no conti abans de anar-se’n a dormir... el costum- afegeix el Cal-Pal.

I la història es repeteix...

 
 
sallemanresa7 | Inici: L’aire que respires Comenta
 
Escriu un comentari
Nom:
Comentari:
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
INICIA SESSIÓ
Grup 
Contrasenya 
No recordo la contrasenya
PARTICIPANTS2903
Usuaris registrats
 
TRIA EL TEU INICI
Olor de colònia
SILVIA ALCÀNTARA  526 grups
El nom del vent
PATRICK ROTHFUSS  294 grups
L’aire que respires
CARE SANTOS  268 grups
L’altre costat de l’infern
JORDI SIERRA I FABRA  365 grups
L’aniversari
IMMA MONSÓ  354 grups
VIDEO


Bases | Participa | Premis| Calendari | Llistat de Participants | Treballs Publicats | Notícies | Històric del concurs | Contacte i Faq
Organitza:
Amb el suport de:
                   


Amb la col·laboració de:
        

[Web creada per Duma Interactiva]